Arama sonuçları: *

• Users: Eld037
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Eld037

Yardım Bu seiko saat alınır mı?

4 yıldır seiko5 kullanıyorum aktif olarak. Basit darbelere karşı dayanıklı fakat sivri bir şey ile çiziliyor elbette. O çizik de çok belli olmuyor camı yine kaliteli bence. Biraz ağır bir saat kolda ağırlığını hissediyorsunuz bunu düşünerek alın. Bileziği de aşırı kötü değil koldan...
  2. Eld037

🔥İndirim AirPods (3. Nesil) 4.499,00 TL - Outlet

https://hizliresim.com/2vta9ky İadeyi onayladılar. Bozuk çıkarsa yollarsınız geri.
  3. Eld037

W11 geçtikten sonra arama çubuğu bozuldu

Yaptım, klasörler çıkıyor yalnızca https://hizliresim.com/j4m7qvj 1776034477 W11 güncelledikten sonra kurduğum uygulamalar çıkıyor fakat w10'dan kalan uygulamaları bulamıyor.
  4. Eld037

Ekran Kartını bilgisayara güç tuşuyla uzun basıp kapatıp açmadan çalışmıyor

Kanka ekran kartının biosunda problem var sanırım. Söküp bi başka anakartta dener misin rica etsem? Başka bi pc yoksa yakında bilgisayarcılara götür para bile almazlar muhtemelen.
  5. Eld037

W11 geçtikten sonra arama çubuğu bozuldu

Windows 11 güncelledikten sonra arama çubuğunda hiçbir program bulunamaz oldu. Setup dosyalarını falan buluyor. https://hizliresim.com/maft0wy
  6. Eld037

Psu marka modeliniz nedir? Pc kapalıyken psu'yu fişten çekin bi 15 sn bekledikten sonra açın ekran kartına bağlıyken görüntü geliyor mu?
  7. Eld037

Ekran kartına bağlıyken biostan görüntü alabiliyor musunuz?
  8. Eld037

Bakıcaz, verdim kargoya. İnceleyeceklerini söylediler. Eğer Apple onaylarsa iade yapılcakmış. Onaylamazsa serviste tamir edilip yollanıcak.
  9. Eld037

İade olmayacağını garantiye yollayabileceğimi söylediler, bir gürgençler vakası daha. Nereye şikayet ediyoruz :D
  10. Eld037

Görsel olarak hiçbir problem yok, kullanım izi yok. Başkasının icloud'una kayıtlı olarak geldi. Açtım sol taraftan ses gelmiyordu kutudan çıkarıldığını algılamıyordu. Resetledim şimdi ikisinden de gelmiyor. İade edicem. Bana böyle geldi diye herkese böyle olcak diye de bi durum yok fiyat uygundu...
  11. Eld037

Aldım bakalım gelince yorumlarız.
  12. Eld037

Yardım Citizen Tsuyosa vs tissot prx quartz

4 yıldır srpd55k kullanıyorum. Eğer quartz saatlere alışıksanız ilk otomatik saatiniz olacaksa biraz kolda ağır duruyor haberiniz olsun. İnsan alışıyor. Hoşuma gidiyor benim kolda olduğunu hissettirmesi. Sapma konusunda da benimki günde yaklaşık 1-2 dakika kadar sapıyor çok önemli değil benim...
  13. Eld037

I5-14400F için stok fan yeterli olur mu?

Hocam kasa içinden ölçün, soğutucunun boyutu yazıyor zaten bilgilerinde.
  14. Eld037

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-peerless-assassin-120-se-cpu-tl-c12c-fiyati,340209419.html Bende bu var yükte 40-45 derece çalışıyor öneririm. Ama boyutu biraz büyük ölçülere dikkat edin alırken her kasaya sığmayabilir.
  15. Eld037

Hayır kesinlikle yetmiyor. En ucuz kule tipini bile alsan bi fan alman lazım. Sıcaklıklar 90ı geçiyor frekans düşürüyor.
  16. Eld037

Yardım İphone 13 kasma sorunu hk.

Bu kasma muhabbeti pilden de kaynaklanıyor olabilir. Batarya gerekli voltajda çalışmadığı zaman işlemci frekansını da kısabilir.
  17. Eld037

Yardım İphone 13 kasma sorunu hk.

Iphone'larda güncelleme yaptıkça yavaşlıyor, pil performansı düşüyor. Apple da kabul etti bunu zaten. Güncelleme yapmayın.
  18. Eld037

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

bu telegramın linki var mı
  19. Eld037

Gamesense/Skeet İnvite Kod

bu gamesense, skeet nedir?
  20. Eld037

Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

Borsada hacim çok düşük, indir kaldır yapıyolar oynuyolar. Gerçek para amerikan borsasında dönüyor.
Geri