Arama sonuçları: *

• Users: Forjest
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Forjest

Bu Laptop Alinir mi(2.El)

Laptopun özellikleri çok iyi. Sıfır fiyatı yüksek ama 2.el alınabilir. Tanıyorsanız ve ürün düzgünse eğer iyice bakın cihaza öyle alın.
  2. Forjest

Yardım Vodafone Ev İnternetine Başvurulur Mu?

Türknet abonesiyken aldığım hız 100Mbps idi. Daha yüksek internet yok alt yapıda. Vodafone'a sormadım daha kaç mb internet vereceğini. [H4 id='USER46868coldplayUSER']coldplay[/H4]
  3. Forjest

Yardım İş Yerine Türk Telekom Kablo Çekildi, Ne Zaman Fiber Verilir?

Kısa zamanda fiberi aktif edebilirler. Bekleyip görmek lazım. Siz TT ile görüşme yaptınızmı hiç. görüşmekte de yarar var.
  4. Forjest

Yardım Laptop ile Ne Yapabilirim

Ramlerin değerleri hakkında malumatım yok ancak aynı ram'se eğer takılabilir mantıken.
  5. Forjest

Yardım Vodafone Ev İnternetine Başvurulur Mu?

TürkNET abonesiydim fiyatı artırdıklarından dolayı aboneliğimi iptal ettim. Şimdi Vodafone'a geçeceğim inşallah fiyatlarında da anlaşırız. Vodafone bildiğim kadarıyla Taahhüt yapıyor yıllık. Olmasa iyi olacaktı ama yapacak bir şey yok. Binadaki hızımda 100Mbps.
  6. Forjest

60000 TL Üniversite İçin Laptop Önerisi

Aynı modeli yeni satın aldık kardeşime şuanda memnun sorun çıkmadı. https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-f16-fx607vu-rl144-gaming-intel-core-5-210h-16gb-ddr5-5200mhz-512gb-ssd-rtx-4050-6gb-140w-144hz-16-ips-panel-wuxga-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV0000853EP1
  7. Forjest

A-101'den A57 128 GB Alınır mı?

Alışverişlerimi hepsiburada dan yapıyorum illa a101'den alınıcak diye bir kaide yok. En az 256 GB'lık olanı almanız önerilir.
  8. Forjest

Laptop Alacam Yardim

Biz aldık iki gün oluyor çokda memnunuz özelliklerine bakmadım ancak. Kız kardeşime aldık laptopu oyuncu laptopu.
  9. Forjest

Arbitrium - Windows Tweaker Aracı

Bayağı eski üyeymişsin maşallah. :)
  10. Forjest

İlk kezmi giriyorsunuz siteye üye olun bence birçok program işletim sistemleri vs. var.
  11. Forjest

Evet tnctr.com'da farklı paylaşımlarda var bunu ben siteden alıp buraya ekledim insanlar yararlansın diye. Geliştiricisi daha bir çok özellik katarak güncelleme yapacak. Bende buraya eklerim o zaman konuyu. Saygılarımla
  12. Forjest

Yardım Laptop ile Ne Yapabilirim

Ram'leri yükseltilirse eğer iyi olacaktır değerlendirilir. O kadar da kötü değil laptop'unuz.
  13. Forjest

Yardım Bu Laptop Alınır mı?

O zaman ekran kartı iyi olan bir laptopa ihtiyacınız olacak. Asus TUF Serileri güzel RGB Li oyun bilgisayarı
  14. Forjest

Yardım Bu Laptop Alınır mı?

Apple MacBook Air M2 16GB 256GB SSD macOS 13" Taşınabilir Bilgisayar https://www.hepsiburada.com/apple-macbook-air-m2-16gb-256gb-ssd-macos-13-tasinabilir-bilgisayar-yildiz-isigi-mc7w4tu-a-p-HBCV000078JDQQ
  15. Forjest

Türknette Ping Sorunu Yaşayan Varmı

100Mbps hızıyla kullandığım türknet'i faturamı yükseltince abonelikten çıktım. Telefonla arandım kapatmamam için ikna etmeye çalıştılarsa da ben vazgeçmedim kapatmaktan. Çocuk oyuncağı yapmışlar işi. Millenicom'a geçeceğim alt yapısı var. Şu anlık mobil net'den bağlanıyorum internete. 50 GB 'lık...
  16. Forjest

🔥İndirim Kiwi 7494 Portatif Sogutucu 1499tl

Bim marketten Kumtel kule tipi vantilator aldım çok memnunum 1590tl'ye aldım. Tavsiye ederim
  17. Forjest

Araç Önerisi Lazım Clio İçin Ne Düşünüyorsunuz

Clio almak karlı bir yatırım satarkende hızlı şekilde giden araba. Bence düşünmeden alın gitsin.
  18. Forjest

Ekran Kartı Fiyat Patlaması

Sadece ekran kartı değilki zamlanan herşeye zam geliyor durduk yere. Hemen almanızın faydası var bence alın gitsin.
  19. Forjest

Program diğer birçok pro programlara göre daha çok işlevsel ve kullanışlıdır. Bence denemelisiniz.. Yorumlarınızı buraya bekliyorum..
  20. Forjest

Dizel Arabalar Sizce Bitti mi?

Elektrikli arabalar yaygınlaşırsa eğer yakında dizel veya benzinli araçlar ufak ufak yok olacaktır.
Geri