Arama sonuçları: *

• Users: berkyldrm
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

iki sistem arasında kaldım

işlemciyi 5600x yaptım, anakartı msi b550m pro vdh, belleği patriot viper 3200mhz, ssdyi de yine netac in 1tb lığına yükselttim. soğutucu için de corsair h60i gibi düşündüm ama acaba buradan almayıp dışarıdan almak daha mı mantıklı olur
  2. B

Daha monitör ve klavyeyi de değiştireceğimden 3060lı sistem cebime daha uygun gibi geldi, 3070ti da benim için bir tık abartı gibi. https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5a-rtx3060/ bu sistemi dediğiniz ayarlarlamaları yapınca çok beğendim fakak gözüm bit tek güç kaynağına takıldı. sizce...
  3. B

3070ti lı sistemin de linkini atabilir misiniz
  4. B

merhabalar, uzun zamandır bilgisayar almak için araştırma yapıyorum ve geçen gün ince hesaptan bu bilgisayarını alacakken bu bilgisayarla karşılaştım. fiyatı 2000 tl daha düşük ve sadece işlemcisi farklı gibi geldi önerileriniz nelerdir? bu ikisi dışında bu bantta başka bir öneri de alabilirim.
  5. B

İş için laptop tavsiyesi

Merhaba, arkadaşımın 12bin tl bütçe ile asıl amacı iş yapmak ve çalışmak olan ama çok yüksek grafikli olmayan oyunları da oynayabileceği bir laptopa ihtiyacı var. Dokunmatik olmasını ve katlanabilmesini de istiyor. Ne önerebilirsiniz? yardım için teşekkürler.
  6. B

Toplayacağım sistem hakkında yardım

Dostum çok teşekkür ederim çok müthiş bir fiyat, ekran kartı tek başına 13k'ya satılıyor harika bir indirim..
  7. B

Toplayacağım sistem hakkında yardım

Merhaba öncelikle çok bir bilgim olmadığını söyleyeyim. Oradan buradan duyduğum öneriler ve araştırmalarım sonucu bir sisteme karar verdim, görüşlerinizi almak isterim. CPU: AMD Ryzen 7 2700 Soğutucu: Noctua NH-U12S Anakart: Msi X470 Gaming Plus Max AMD X470 RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB SSD...
Geri