Arama sonuçları: *

• Users: Parzival97
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Parzival97

Öneri Monitör üstü led ışık önerisi

Bu arada rgb si hoşuna gitmiş olabilir ama bu ürünler aynı zamanda çok işlevsel. Ekrana bakarken gözlerdeki yorgunluk farkedilir derecede azalıyor. Görselden ibaret değil yani sadece.
  2. Parzival97

Yeelight marka olan daha güzel ama düşünebilirsin. Onun dışında bütçen güzel, rgb ışık çubuğu var yeelight ve goove markasının. Gaming gecesinde indirime giriyordu goove olan.
  3. Parzival97

İncelemesine bak beğenirsin diye düşünüyorum.
  4. Parzival97

Blitzwolf Bw-Cml2 Rgb Oyun Monitör Işık Çubuğu Dokunmatik 4.099 TL yerine 2.999 TL https://m.n11.com/urun/blitzwolf-bw-cml2-rgb-oyun-monitor-isik-cubugu-dokunmatik-2958837?magaza=turco Bahsettiğim modellerden birisi bu.
  5. Parzival97

Yeelight Monitor Lamp Pro isimli bir ürün var, kendim kullanıyorum. Satışı şuan yok sanırım ama arada stok geliyor. Onun dışında Baseus markasının da bu tarz ürünleri var.
  6. Parzival97

TABLET OLED mi İPS mi

Matepad air, matepad 11 ve matepad 12.2 papermatte Oled kullanan biri olarak söylüyorum bütçen varsa kesinlikle değer. Hatta elimde Samsung Tab S10 Ultra da var ve bence Huawei'nin ekranı daha iyi.
  7. Parzival97

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Az önce Msi Rtx 5070 Gaming Trio 27k ya satıldı, buradan birisi almıştır umarım.
  8. Parzival97

RTX 5070Ti Düşük Watt Sorunu

Tüm oyunlarda mı bu şekilde yoksa bir kaç oyunda mı bu sorun ?
  9. Parzival97

RTX 5070Ti Düşük Watt Sorunu

DDU ile sürücüyü kaldırıp 2 3 sürüm önceki driveri kurup dener misiniz? Önceden böyle bir sorun var mıydı yoksa yeni mi olmaya başladı ?
  10. Parzival97

Öneri VGN Dragonfly F2 Ultra mouse alınır mı

İnşallah yaşamazsınız. Zaten herkes bu sorunu yaşasa bile bile kimse almaz bu mouseları ama bir yerde de almak durumundalar çünkü tek el olmuş belli markalarda.
  11. Parzival97

İade etmeyi geçtim adamlar sorunlu ürün için iade almayıp servise yönlendirmiş. Düşünsene sıfır ürün alıp servisle uğraşıyosun. Keyif almam o mouse u kullanırken ben :)
  12. Parzival97

Hocam wrait satmasa ben de düşünecektim ama sırf wraith sattığı için vazgeçip vgn aldım. Farklar kağıt üstünde kalıyor çoğunlukla. İkisi de üst seviye mouse zaten. Yeni nordic çipin gözle görülür tek artısı uzun pil ömrü.
  13. Parzival97

Vgn Dragonfly f2 Ultra Alınır mı ?

Scyrox falan da vardı ama ben bir tık renginden dolayı almak istedim klavye ile uyumlu olsun diye. Aula f99 pro gradient pink rengi klavye var renkleri hemen hemen aynı.
  14. Parzival97

Hocam bu video f2 master plus'ın incelemesi. Konudaki üründe 500mah batarya varken bunda 800mah batarya var ve yaklaşık 5 gram daha ağır. Bahsettiğiniz sorunun sebebi bu olabilir.
  15. Parzival97

Hiç öyle bir şikayet göremedim hocam incelemelerde. Sadece bir youtube videosu altında yorum gördüm o da sanırım sizin yorum. Kullanan kişi öyle bir yaşamadığını belirtmiş.
  16. Parzival97

Ayırt etmenin kesin bir yolu var mı hocam ? Ve hangisi daha avantajlı ? Ben omron daha iyi duydum ama Kailh in de daha uzun ömürlü olduğu söyleniyor.
  17. Parzival97

Switch sesi dediğiniz nedir ? Omrom veya kailh olarak karışık geliyormuş o yüzden mi dediniz ?
  18. Parzival97

İyi forumlar. 3500₺ bütçe ile kablosuz mouse arayışındayım . Forumlarda daha çok ATK ve RAWM öneriliyor. Fakat bunların tek satıcısı wraith, bu satıcı da iade vb gibi durumlarda sıkıntılıymış sanırım. Ayrıca puan kullanarak alacağımdan dolayı da siteden almak istemiyorum. Konuda mouse 3250₺ ye...
  19. Parzival97

ARCTIC P12 Pro A-RGB tekli ve 3 lü

Pwm de sıkıntı yok da, argb destekli değil anakart mecburen argb controller lazım.
  20. Parzival97

ARCTIC P12 Pro A-RGB tekli ve 3 lü

3 lü sette kontrolcü çıkıyor mu acaba?
Geri