Arama sonuçları: *

• Users: Bilgisizci
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Bilgisizci

❌İndirim Bitti! İ9-14900F İşlemci 🔥19.999₺

Napacaksınız ki hocam 14900k ile oyun içinse boşa para harcamaya gerek yok. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-i5-14600kf-islemci-son-fiyattir-1324955472/detay İnsanlar yazmış 270k alsın falan diye de 16000'e düşüp duruyor lakin eldeki...
  2. Bilgisizci

❌İndirim Bitti! İ9-14900F İşlemci 🔥19.999₺

Oyun için 14600k veya 14700k işinin görecektir hocam. 14900kf boşa para harcamak olur sizin için.
  3. Bilgisizci

Xigmatek Connect Ultra 10440 TL

Güzel gözüksün diye zenginlere lazım böyle şeyler
  4. Bilgisizci

1000 W Fsp Kasada PC'de Kablo Rezaleti?

Hocam bende kasayı almayı düşünüyorum o yüzden soruyorum. Güç kaynağı gri renkte mi çıkıyor kabloları vs hangi renk. Nasıl bir psumuş araştırdınız mı?
  5. Bilgisizci

Fazeon F17 White 750w Kasa 3639tl'ye Alınır mı?

Hocam bende sizdekiyle aynı soğutucuyu aldım kasada nasıl duruyor merak ettim fotosunu atma şansınız var mı? kasanın fanları vs gürültülü mü duyuyor musunuz F1 kasa kullandım onun fanlar biraz gürültülüydü.
  6. Bilgisizci

Fazeon F17 White 750w Kasa 3639tl'ye Alınır mı?

Bütçem kısıtlı ve mümkünse kasanın beyaz olmasını istiyorum. Normalde en az 850w bir model almayı düşünüyordum ama bu fiyata görünce foruma danışayım dedim. https://www.n11.com/urun/fazeon-f17-750w-80plus-bronze-3x120mm-argb-fanli-atx-beyaz-bilgisayar-kasasi-114434451?magaza=bsteknoloji#
  7. Bilgisizci

İşlemcide İşletim Sistemi Kaynaklı Multi Thread Farkı %10 Olabilir mi?

Acer Predator Helios Neo 16 2023 model laptopum var. En son 4 ay önce laptopa format attım o zaman Cinebench 2026 testinde 4320 puan almıştım. Bir hafta evvel fazla ısınmasından dolayı termal macunlarını yeniledim ve sıvı metalini yeniden yaydım sıcaklıklarda aşşağıya videosunu bırakacağım...
  8. Bilgisizci

🔥İndirim MEMO FL08 Laptop Sogutucu 1.526,50 ₺

Hocam teşekkürler sayenizde stoğa geldiğini farketmiş oldum ve şimdi sipariş verdim ancak bilgisayarımda işlemci için sanırım 5ghz limiti ve 100w üstü 1dk'dan fazla çekmesine izin vermiyor. Siz hangi işlemcili ekran kartlı modeli kullanıyorsunuz overclock yada undervolt kilitlerini aşabildiniz...
  9. Bilgisizci

Dragos Prizma 1000w Kasa Psu Alınır mı?

Dragos'un atom bilişimin nasıl bir firma olduğunu az çok biliyorum. Kasa ve psu bir yıldan uzun süredir birçok hazır sistemde satılmasına rağmen ne kasanın ne psu'ın adam akıllı bir tane incelemesini bilgi kırıntısını bile bulamadım. Halihazırda tipini beğendiğim ve trendyolda indirime girdiğini...
  10. Bilgisizci

🔥İndirim Paraf Kart Vatan Bilgisayar Babalar Günü 2-5-10 Bin TL Paraf Puan + 1000 TL Paraf Puan

Galiba meslek olarak öğrenci seçtiğimden dolayı parafly alamıyorum bunun bir yöntemi vs var mıdır. Sigorta girişim yok. Kuveyttürk miles&smiles almama izin vermişti. Diğer bankalarda da toplam 100bin limitim var.
  11. Bilgisizci

🔥İndirim Vatan & Paraf Kampanya Kombosu Ana Konu (Son Gün 21 Haziran) (Fiyatlar Konuda)

Öğrenci adama 40k kart limiti verseler kasa psu birde 9070 xtyi indirimlerle 40k ya tamamlardık. 29k ya gelirdi.
  12. Bilgisizci

🔥İndirim Vatan & Paraf Kampanya Kombosu Ana Konu (Son Gün 21 Haziran) (Fiyatlar Konuda)

Ben hesabı anlayamadım paraflydan 5k vatan kampanyasından 2k babalar gününden 1k gelmiyor mu
  13. Bilgisizci

🔥İndirim MEMO FL08 Laptop Sogutucu 1.526,50 ₺

Beyler ikinci elden 1600 liraya Memo Fl08 almaya değer mi yoksa şuan Juo Yeti mi alayım 900 liraya. Laptopun videosunu aşşaği koydum. 13700HX rtx 4060'lı Acer Predator Helios Neo 16 lapoptumu aldıktan 2 sene sonra sıvı metalini yeniden yaydım ve termal macununu yeniledim. Yenielemeden önce...
  14. Bilgisizci

Gıgabyte B650m S2h 3799 TL

Hocam şahsi düşüncem 50 binden fazla verilen bir sistemde anakarta verilen birkaç binden kısılmaması gerektiği. Forumda Colorful anakart kullanan yüzlerce kişi vardır ve herhangi bir modeliyle ilgili yüksek ihtimal alınır mı konusu açılmıştır. Bugüne kadar şöyle kronik bir sıkıntısı var diyeni...
  15. Bilgisizci

Gıgabyte B650m S2h 3799 TL

Hocam bence iade edip şunu alın wifi Bt falanda mevcut. https://www.incehesap.com/colorful-cvn-b650m-gaming-frozen-v14-ddr5-7600mhz-matx-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-76550/?utm_source=epey.com&utm_medium=referral&utm_campaign=epey_genel
  16. Bilgisizci

🔥İndirim Rampage Ad-Rc11 Spider Çift Fanlı 15 17’’ Rgb Laptop Soğutucu Stand 571 TL

Hocam bana işe yarayan bir iki modelden bir tane önerebilir misiniz?
  17. Bilgisizci

🔥İndirim Rampage Ad-Rc11 Spider Çift Fanlı 15 17’’ Rgb Laptop Soğutucu Stand 571 TL

İçimde "500 daha koysaydımda sıkıntısız bir şey alsaydım" diyecekmişim gibi bir his var
  18. Bilgisizci

🔥İndirim MSI Pro B850m-A Wıfı Pz 7999 TL İtopya İtopik Saatler

Sistem topluyorum elimde b850 MLG var kasa bakıyorum ama şunları görünce H3 flow + b850m-a pz alasım geliyor ama her şey beyaz olacak diye strese girmek cebimden fazladan 10k çıksın istemiyorum.
  19. Bilgisizci

❌İndirim Bitti! 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

Ram için istemediğim parçalar dolu bir sistem almam ikinci el falan bakarım ama taksit olayı güzelmiş(ilk defa bankkartıma taksit yapan site görüyorum)
  20. Bilgisizci

🔥İndirim Enermax Liqmaxflo 420mm Sıvı Soğutma 3.000 ₺

Bu adam bu soğutucuyla 9950x3d'ye OC yapıyorsa iyi bir soğutucudur diye düşünüyorum. İşlemci OC incelemelerinde her adımda işlemcinin güç tüketimini ve sıcaklık değeri bazen havanın kaç derece olduğunu falanda yazıyor.Nerdeyse tüm Ryzen 9000 işlemcilerin bu soğutucuyla kaç Watt tükettiğine...
Geri