Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

Nays Kapanıyor R.I.P

Birçoğumuzun favorisi nays kapanıyor. Nays uygulaması 31 Temmuz 2026 tarihinde kapanıyor. Bankacılık işlemlerinize İşCep ya da Maximum Mobil üzerinden devam edebilirsiniz. Detaylara göz atın mutlaka: https://www.isbank.com.tr/nays
  2. DeveloperRedneck

İnceleme Ön İnceleme: Havit H2015 Pro (O Meşhur Kulaklık)

Atlaya atlaya okudum ama iyi duruyor eline sağlık Pedi kumaş yapmışken baş yastığını da yapaydın ya havit
  3. DeveloperRedneck

Android Nothing Phone 4a Pro Alınır mı? Kullanıcılar Memnun Mu?

O para etmez, düz serisi daha iyi yakın zamana kadar np3 vardı bitti stoklar. Tekrar girerse ona bakabilirsin veya np4 falan bekle illaki np olsun istiyosan. Np şart değilse ve batarya istiyorsan Poco X8 Pro Max bakabilirsin Veya Poco F8 Pro
  4. DeveloperRedneck

Yardım Olayı THH'ye taşımalı mıyım? Calitte & Hepsiburada

nasıl bakmıyor Güncellemeyi okudunuz mu?
  5. DeveloperRedneck

Yardım Olayı THH'ye taşımalı mıyım? Calitte & Hepsiburada

Güncelleme: Bugün bilirkişi gelip fotoğraf çekti, ayın 30'una kadar raporlayacağını ve heyetin karar vereceğini söyledi. Ücret iadesi istemiştim.
  6. DeveloperRedneck

Asrock Rx6600xt Mining Yapılmış Mıdır

yarı fiyat
  7. DeveloperRedneck

Teknik Servis Bilgisayarımdan Gta 5 Oynuyor

Olur öyle şeyler, sağlık olsun. Eğer tek problemim "X" oyununda gibi bir kayıt tutmadıysanız, elinizdeki ekran görüntüsü ile KVKK ihlal ediliyor diyip mahkemeye başvurmayı deneyebilirsiniz. Tanıdık bir avukat varsa danışın. Test ediyor işte diyip geçiştirilecek bir şey değil, üstteki entrylere...
  8. DeveloperRedneck

Teknik Servis Bilgisayarımdan Gta 5 Oynuyor

Tamam diyelim ki windows kurulu yolladın. İçerisinde verin olmaması lazım, hesaplarının, şifrelerinin kayıtlı olmaması, giriş yapılmamış olması lazım. Sizde de hata var. "tamam işte test ediyorlar" diye bir şey yok, kendi testlerini kendileri yapmalı.
  9. DeveloperRedneck

SSD Sağlığı Normal mi?

Kağıt üstünde doğru olabilir belki ama pratikte böyle olmaması lazım. Lineer olarak azalıp 0'a gelince ömrü bitmiyor çünkü, daha öncesinden bad sector vermeye veya bozulmaya başlıyor. Ayrıca diskle ilgili yaygın bir şikayet de varmış sağlık düşüşüne dair. Reddit'te şöyle bir yorum gördüm...
  10. DeveloperRedneck

SSD Sağlığı Normal mi?

Yapacak bir şey yok garanti varsa servise verebilirsiniz Değilse oyuna devam, önemli verin varsa başka diskte veya bulutta da depola
  11. DeveloperRedneck

SSD Sağlığı Normal mi?

169tb'a göre fazla düşmüş sağlığı
  12. DeveloperRedneck

18 Yaş İçin En İyi Kredi Kartı Önerisi

Garanti, axess, iş gördüğüm kadarıyla iyi limit veriyor
  13. DeveloperRedneck

Powercolor 9060xt 8gb Bulk 12,739tl Çök

Ekran kartı nasıl bulk oluyor Teşhirdir herhalde bu
  14. DeveloperRedneck

🔥İndirim Loqe I5-13450hx 16gb 512gb SSD 15.6" Fhd 144hz RTX 5060 43000₺

https://ty.gl/qsuf4dd9anj9e i5-13450HX / 5060 65W / 1x 16GB / 512GB / 15.6" FHD IPS 300nits Anti-glare, 100% sRGB, 144Hz
  15. DeveloperRedneck

🔥İndirim Loqe I5-13450hx 16gb 512gb SSD 15.6" Fhd 144hz RTX 5050 38500₺

https://ty.gl/4yawliy7kcewf i5-13450HX / 5050 65W / 1x 16GB / 512GB / 15.6" FHD IPS 300nits Anti-glare, 100% sRGB, 144Hz
  16. DeveloperRedneck

🔥İndirim Nothing Phone 3 12/256 + Cmf Buds Pro 2 - 36.999 TL

Ayrıca nothing Performans telefonu değil ki kim dedi f7 rakibi olarak çıkartıyoruz diye
  17. DeveloperRedneck

🔥İndirim Nothing Phone 3 12/256 + Cmf Buds Pro 2 - 36.999 TL

Düz serisi a serisinden de pro serisinden de iyi zaten, isimlendirme garip gelmiştir
  18. DeveloperRedneck

🔥İndirim Asus Dual Radeon RX 9060 XT 16gb 21.779

Bir ürünün müstakil olarak fiyatının düşmesi onu Sıcak Fırsat yapmaz
Geri