Arama sonuçları: *

• Users: MKeremM
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Öğrenciyim Bir Miktar Param Var Ve Fikrinizi Almak İstiyorum.

Hocam açılın ben dokjtorum gibi girdiniz olaya :D Bir aydınlatın bizi yav
  2. M

Hocam bildiğim kadarıyla pxn v10 pro direct drive bir set. G29 lar da dişli sistem kullanıyor. G29 ets de falan üzmez ama f1 de falan pxn kadar keyif vermez. Ama sizi tatmin eder diye düşünüyorsanız temiz bir g29 ve bir tane de series s de düşünülebilir gibi
  3. M

Hocam aslında 3. seçenek bana da mantıklı geliyor ama dediğinize göre oyun oynatmıyormuş elinizdeki bilgisayar. Direksiyon setini alıp boş boş kutusunda bırakmak ta pek mantıklı olmaz gibi. Konsol almak mantıklı olabnilir ancak direksiyon seti sizin hayalinizse onunla oynayacağınız oyunların...
  4. M

Gusül Abdesti Hakkında Soru.

Hocam yazdığımın gerçekten açık olduğunu düşünüyorum. Arkadaş 3. de tam olmadı gibi bir şüpheye düşmüş. İlk 2' si tam yani. Ben cevabımda hanefi iseniz 1 kere yapsanız da geçerlidir şafi iseniz hiç yapmasanız da sorun değil diye belirttim
  5. M

Gusül Abdesti Hakkında Soru.

Hocam mezhebe göre değişir ancak sizin durumunuzda hanefi olsanız da şafi olsanız da geçerli. Hanefi mezhebinde ağza ve burna su vermek konusunda farz olan 1keredir. 3 kere yapmak ise sünnettir. Şafi mezhebinde ise ağza ve burna su vermek gusül abdestinde farz değildir.
  6. M

Oyun İçin Mikrofon Önerisi

Arkadaşım 1500tl ye oyunlarda ve online derslerde kullanmak için bir mikrofon arıyor. Bildiğiniz iyi bir model var mıdır acaba? Bu arada bu havit modeli indirime girmiş sanırım bu iyi midir acaba...
  7. M

Elektro gitar aldım ses kartını pc ye nasıl bağlayacağım

Hocam hangi programı kullanıyorsunuz
  8. M

Playlist'ime Parça Önerisi!

Hocam gördüğüm kadarıyla farklı türlerden müzikleri dinliyorsunuz o yüzden aklıma gelenleri yazacağım işinize yararsa ne âlâ yaramazsa sağlık olsun Sagopa Kajmer- Karabiber duası Farazi v Kayra- Tortu Farazi v Kayra- Alt geçit Zerrin Özer - son mektup Edip Akbayram- Haberin var mı Gına- Yalın...
  9. M

Kilo vermek için Mide ameliyatı benim için şartmı?

Hocam zannediyorum ki her şey yeterince istemekle alakalı. Tabi ki herkes iyi bir vücuda sahip olmak ister ancak benim kastettiğim takıntı derecesinde istemek. Bu kadar isteyen bir insan ne gerekiyorsa yapar bana kalırsa. Evet diyet ve spor yapmak özellikle bazıları için inanılmaz zor bir şey...
  10. M

ETS 2 DE BU KAZADA KİM HAKLI :)

Sarı tırın arkasında da bir tane araba var bir değil iki değil. Adam ağır ağır geçiyor kavşaktan biraz hızlanın abicim bu zihniyet mümkünse araç kullanmasın :D
  11. M

Noks Cougar Dev rus çakısı geldi

Tamamdır hocam
  12. M

Noks Cougar Dev rus çakısı geldi

Hocam yanlış değilsem sizin açtığınız birkaç tane daha kamp çakısı konusu vardı. Ve belki ki konu hakkında bilgili birisiniz. Eğer elinizden gelirse bu şekildeki konularınızı da daha detaylı inceleme-rehber tadında yaparsanız süper olur bence.
  13. M

Kol saatimin pilini nereden değirtirmeliyim

Kesinlikle saatçide değiştirin. Piyasada bir sürü saat pili satan yer tamirci olmamalarına rağmen pil değişimi yapıyorlar ve saati çizebilirler. Adını duyurmuş bir saatçi de değiştirirseniz iyi olur
  14. M

Saatimin camı kırıldı yapılır mı?

Hocam internette adı duyulmuş saat tamircilerine bakabilirsin. Biraz fazla tutabilir belki ama hem camı pek bulunmayan saatlere cam kesip yeni cam yapabiliyorlar hem de kaliteli bir saatse genelde temiz işçilik yapıyorlar bu yüzden parasına değebilir
  15. M

Ramazanda gym'e gitmek

Yukarıdaki hocam anlatmış meseleyi. Üstüne tek söylenebilecek şey iftarda fazla yeme hocam. Yoksa antrenman yapmak zor olur.
  16. M

Öncü Döner'den "Dürüm Aromalı Sakız"

Fiyatı uygun olursa yoklukta, diyette gider belki
  17. M

4 Yaşındaki Kızımla Bilgisayardan Oynayabileceğim Oyun.

Hocam siz oynayacaksınız o izleyecekse ratchet and clank e bakabilirsiniz. Dualsense var demişsiniz ps5 varsa astro Bot a bakabilirsiniz belki
  18. M

Büyük günahlarım affolur mu?

İnşallah hocam. Allah hiçbirimizi doğru yoldan ayırmasın
  19. M

Büyük günahlarım affolur mu?

De ki (Allah şöyle buyuruyor): “Ey kendi aleyhlerine olarak günahta haddi aşan kullarım! Allah’ın rahmetinden ümit kesmeyin. Allah (dilerse) bütün günahları bağışlar; doğrusu O çok bağışlayıcı, çok merhametlidir.” Zümer Suresi 53. Ayet Reis böyle bir ayet varken ya Allah affetmezse diye...
  20. M

Casio saat alınır mı?

Ben bir tık abarttım sanırım
Geri