Arama sonuçları: *

• Users: Falcon78
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

Intel Ultra 7 270K Plus 17.639 TL !!

270kplus taş gibi işlemci oyun performansı'da fena değil iyi bir soğutma ile muazzam değerler veriyor bu arada ürünün tray işlemci olduğunu belirteyim, tray işlemcilerde resmi intel garantisi yok
  2. F

🔥İndirim Ryzen 7 9800x3D Tray kuponla birlikte 21.199 TL ! (PttAVM) - GÜNCELLENDİ

adı sanı duyulmamış yerlerden 3 kuruş kar edeceğim diye ürün alıp riske girmeyin yarın bir gün işlemcide problem olur uğraşır durursunuz.
  3. F

I5 14600kf almak mantıklı mı?

intel tarafında 13. ve 14. nesile artık bulaşmayın gereğinden fazla güç çeken ve ısınan bir seri, bios'da biraz vakit ayırmanız işlemciyi dizginlemeniz lazım, prof değilseniz zaten o işlere bulaşmazsınız , yoksa yükte 80-90'ları falan görüyorsunuz, bu seride işlemci almaktansa anakart...
  4. F

7800x3d mi 9800x3d mi almalı

sen işlemciden önce ekran kartını değiştir 4k monitörde işlemcinin pek bir esprisi yok ortalama seviyede bir işlemcide gayet yeterli oluyor
  5. F

BetaPlus Garanti Süreci Hakkında Ne Yapmam Gerekiyor

yani sıfırı yoksa 2.el ürün göndermekte tam bizim ülkenin satıcılarına layık hareket olmuş
  6. F

AMD vs NVIDIA Yaşadığınız Problemler (Tartışma Yok)

amd ekran kartına rx 470 zamanı bulaştım kasım 2016'da xfx rs black edition rx 470 almıştım kasım indirimlerinde, sırf freesync'i deneyimlemek için ilk başlarda güzel performans veriyordu yalan yok sonradan driver'da stabilite bir bozuldu paso DDU geri dön, yenisi çıktı kur, oyunda crash tekrar...
  7. F

Yardım Corsair M2 SSD Aniden Bozuldu!

Bios'da gözükmüyorsa mefta olmuştur bazen windows saçma sapan buglara girip ssd'yi çıkarabiliyor yazılımsal olarak ama bios'a girdiğinizde takılı olduğunu görüyorsunuz yeniden başlatınca geliyor. disklerin ara ara smart verilerini kontrol edip, diagnostic testlerini yaptınız mı?
  8. F

Yardım Samsung OLED G6 Flicker Sorunu

bir yıl kadar OLED G6 kullandım bu sorun onda da yaşanmıştı, kronik kısacası, bu durum rastgele bir zamanda oluyor her zaman yapmıyordu bende ekranda anlık kırpmalar çıkınca monitörü butondan kapanıp açılınca düzeliyordu o dönem baya bir konuşuldu forumlarda
  9. F

Termal Macun Tavsiyeleri: Hangi Marka Daha İyi?

termal macunlar arasında öyle devasa fark olmaz en iyisi ile en kötüsü arasında taş çatlasın 3-5 derece anca oynar mx6 iyi bir termal macun aslında inş sürerken yaymak gibi bir hata yapmamışsınızdır viskozitesi yüksek olduğu çarpı şeklinde sıkıp bloğu oturtmanız gerekiyor. bunun dışında soğutma...
  10. F

Ultra 7 270K Plus vs 9800x3D Gel Tartışalım

yeni çıkan pluslar çok iyi geliştirme ve revizelere uğramış ben şahsen beğendim özellikle 270k plus multithread testlerde 9950x3d kafa tutuyor bunu da neredeyse yarı fiyatına yapıyor. intel tarafında soket mevzusu sıkıntı lga1851'e gelen son işlemci olacak plus'lar önümüzde ki sene soket yine...
  11. F

🔥İndirim Migros'ta 100 TL Money Puan! [Foruma Hediye]

vodafone müşterileri için, dün sabah paylaşıldı forumda
  12. F

HyperX Cloud III S Gaming Wireless Headset DTS X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

sana gelen bozukmuş bende kullanıyorum gayet iyi, sadece yazılımı berbat o konuda hak veriyorum. indirim zamanı alınabilir indirim günlerinde 4.5-5k bandına düşüyor
  13. F

Thermalright AMD AM5 işlemciler için Güçlendirme kiti ne işe yarıyor

bu kitlerin tek sebebi intel'in lga 1700 soket formuna geçmesi sonucu, soketin işlemciye eşit düzeyde baskı oluşturmadığı keşfedilmişti işlemcinin dikdörtgen yapısı, soket kilitleme mekanizmasının IHS'de üst ve alt kısımlarında eğilmelere sebep oluyordu, bu da uzun vade'de soğutucu ile ıhs...
  14. F

Yardım Cpu termal macun değişimi sonrası 100 C gördü.

dandik soğutucu ve macun dahi olsa o dereceleri görmemesi lazım büyük ihtimalle soğutucu yeterince yerine oturmuyordur. termal macunda adı sanı duyulmadık markalara güvenmeyin başınıza iş alırsanız hiçbir şey bilmiyorum derseniz gidin arctic mx4 2gr alın
  15. F

Öneri Yeni İNTEL işlemciler satışa sunuldu.

oyun özelinde amd x3d'ler çok daha iyi, v cache sistemi sayesinde, önceliği oyun olan x3d tercih edebilir, ama günlük kullanım, uygulama, multimedya içerik, render, ara sıra oyun olanlar ise plus'ları tercih edilebilir. misal 9950x3d 40-45 bandında satılırken, 270k plus 20 bandında şuan ama...
  16. F

Öneri Yeni İNTEL işlemciler satışa sunuldu.

multithread testlerde benzer skorlarda kapışıyor, yakın bir arkadaşıma dün sistem topladık intel tercih etti almışken plus alalım dedim vatandan 270k plus aldık, r23'de 43k civarı puan aldı 9950x'de bu civarda puan alıyor, intel arrow lake refresh'de iyi bir iyileştirme yapmış pc dünyası sadece...
  17. F

Yardım İtopya değişim sağlamıyor

valla o zaman tek yol THH yapacak bir şey yok
  18. F

❌İndirim Bitti! Vatan %20 indirim - Intel Core Ultra 5 245KF 7359 TL

amd belli başlı işlemcilerde indirime gider ki bu hafta için haberler geldi x3d'ler de düşme beklemiyorum şahsen https://www.techpowerup.com/347623/amd-ryzen-5-9600x-price-drops-to-usd-190-in-anticipation-of-core-ultra-5-250k-plus
  19. F

Yardım İtopya değişim sağlamıyor

ne alaka ya servis değişim raporu verdiyse, sende arızalanan ürünü itopyadan aldıysan o raporla her türlü değişim yapmak zorunda, stoklarında ürün varsa tabi bunlar neye veya kime güvenerek böyle saçma sapan kafalarına göre uygulama yapabiliyorlar anlamıyorum
  20. F

❌İndirim Bitti! Vatan %20 indirim - Intel Core Ultra 5 245KF 7359 TL

şu an intel tarafında sistem toplayacaksanız biraz daha bekleyip plus serisine yönelin, plus serisi ilk nesile göre gayet iyi iyileştirmelerle geldi, şu an fiyatlar kazık seviyede 1-2 aya indirimler mutlaka gelir,
Geri