Arama sonuçları: *

• Users: tunahanozler
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

İş İçin Su Geçirmez Yağmurluk Tavsiyesi

dostlar hayırlı geceler Ben halciyim, kış kapıda geliyor malum benım su geçirmez yağmurluk boydan ve pantolona ihtiyacım var kışın çünkü hep su altındayım çok kaliteli birşeye gerek yok ama iyide olsun yani decatlon gibi tavsiyenizi bekliyorum
  2. T

Araç İçi Temizlik Kiti Önerisi

hocam bezim falan var zaten lastik cilamda var haftada 1 falan yıkıyorum detay ürünlerim yok sadece
  3. T

set halinde 1000-1500 arası
  4. T

Hayırlı geceler Araç içi böyle torpido temizleyici vb. F/P fırça falan temizlik kiti öneriniz varmıdır en düşük maliyetli.
  5. T

İnternet Önerisi Yardımcı Olacak

merhaba ankara yenimahallede oturuyorum altyapım yok türknet kullanıyorum ama sürekli kesiliyor donuyor yavaşlıyor sürekli böyle kesik kesik siz ne önerirsiniz
  6. T

Mazot-Benzin Nereden Alıyorsunuz

Sizce hangileri en kaliteli?
  7. T

40 Bin TL'ye Şuan Hangi Sistem Alınır

max 42-43 civarı şuan hangi sistem alınır işlemci amd olursa sevinirim ekran kartıda intel olmaz ise🙏🏻
  8. T

Yardım Tplink Re300mü Tplink Tlwa854re mi

hocam henüz altyapı olmadığı için 100mb falan mesh sistem ne oluyor
  9. T

Yardım Tplink Re300mü Tplink Tlwa854re mi

Wifi güçlendirici için Dubleks eve almak istiyoruz alt katta hiç yok nerdeyse alt katta hangisi daha iyi iş yapar?
  10. T

35k Sistem Tavsiyesi

usta işlemci ve ekran kartı intel olmazsa sevinirim
  11. T

35k Sistem Tavsiyesi

bir tık aşabilir f/p tavsiyelerinizi bekliyorum
  12. T

Powerbank Önerisi Magsafe

Magsafe özellikli powerbank önerisi yapabilirmisiniz cihazım 14 pro max f/p ürün 1-1.5k arası
  13. T

Arabaya Lastik Alacağım Bildiğiniz Kupon Varmıdır

Merhaba kamyona lastik alacağımda bildiğiniz kupon vb var mı ucuza alabileceğim. michelin bridgestone continental bu markalardan olursa sevinirim 205 75 16
  14. T

Ankarada berber önerisi

yenimahalle 1777670238 Yenimahalle 😞😂
  15. T

Ankarada berber önerisi

Koca memlekette düzgün bir berber bulamadım bildiğiniz adam akıllı varsa söyleyebilirmisiniz mağara adamına döndüm..
  16. T

Gigabyte 7600xt Ne kadar eder

04.11.24 tarihinde aldım bir sorunu yok sıkıntısız fazla oynamadım bile sıfır gibi piyasası ne eder
  17. T

Fotoğraf makinesi önerisi

elinde mi hala
  18. T

F/P Fotoğraf Makinası Önerir Misiniz?

Böyle sağlam bir makina gündelik fotoğraf için fotoğraf makinası önerir misiniz??
  19. T

Dedeme telefon Önerisi max 10k

Dedeme böyle facebookta kasmasın donmasın max 10kya oppo falan önerir misiniz?.
Geri