Arama sonuçları: *

• Users: godR
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

Yardım WiewSonic XG2405-2 Alıcam Son Sözler...

1 senedir kullanıyorum çok memnunum. Gözün kapalı al dostum sadece ölü piksel olayına dikkat et aldığın yerde kontrol ettir
  2. G

Bilgisayarım bir anda kapandı ve yeniden başladı (Durduk yere ve kendi kendine)

Üçüncü nesil i3 işlemcilerde mi sorun var tam emin değilim ama eski bilgisayarımda aynı sorunlarla ben de karşı karşıya çok kaldım. Termal macununu yeniletip biraz daha kullanmayı dene tahminimce sorun termal macun eksikliğinden kaynaklanıyor. Fakat 300W psu’nun da eksik olmasından ötürü olabilir.
  3. G

1500-1600 tl monitör önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B081LTXZ1R/ref=asc_df_B081LTXZ1R1627765380000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B081LTXZ1R&linkCode=asn 1 senedir kullanıyorum ve hiçbir sıkıntısını görmedim. Dahili hoparlörü yeterli değil ama akmasa da damlar.
  4. G

OYUNCU EKİPMAN ÖNERİLERİ

Önümüzdeki hafta Almanya ziyaretim olacak ve gitmişken eskiyen ekipmanlarımı da değiştirmek istiyorum. 500 euro bütçem var ve siz değerli insanlardan önerilerini istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Çok anlamıyorum bu işten, işin ehlilerinden yardım istiyorum, teşekkürler. Şimdilik...
Geri