Arama sonuçları: *

• Users: NedoxBey
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. NedoxBey

Amozon Yetersiz Ürün Açıklaması

Hukuksal olarak bir sey oldugunu sanmiyorum, ürün kodu yaziyor 4050 var mı var yani gidip de 100 w yazsalar farkli ciksa sorun olurdu.
  2. NedoxBey

Gta 6 Türkiye'de Ön Siparişe Açıldı !🔥

Ucuzmuş ya alalım hemen
  3. NedoxBey

En Performanslı Tarayıcı Hangisi Hangisini Kullanmalıyım

Firefox klasik iyidir. Onun disinda biraz farkli guzel ama alismasi zor Zen browser var.
  4. NedoxBey

Uygun Minecraft Alım Yeri

Key çalıntı kart ile alınmış fln olursa o zaman geri cekilebilir hesap ama satici guvenilirse sanmam.
  5. NedoxBey

❌İndirim Bitti! Klassegear Ürünler 1 TL

Alinmiyir
  6. NedoxBey

Max 45k Laptop Oneri

Hall sensor var mi bunlarda
  7. NedoxBey

Max 45k Laptop Oneri

Upppp.
  8. NedoxBey

Yardım Dji Avata2 2. El Bu Fiyata Alınır mı ?

Deneyimli misiniz fpv dronelarda
  9. NedoxBey

Max 45k Laptop Oneri

Upppp
  10. NedoxBey

Çözüldü✓ İzoly Hazır Sistem Alınır mı?

Izoly yerine her hangi bir sey alsan buyuk ihtimal daha mantikli olur
  11. NedoxBey

Max 45k Laptop Oneri

Merhabalar, oyun icin alinacak arkadasima. Valo MC gibi oyunlar oynanir ağır değil. Baska ne oneririsiniz? Aklindakiler: https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-amd-ryzen-5-7235hs-16gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-15-6-fhd-144hz-oyuncu-tasinabilir-bilgisayar-83jc00h4tr-p-HBCV00009PYM0G...
  12. NedoxBey

Yks 2028 Nasıl Hazırlanmalıyım ?

Şimdi senin senende sistem değisme ihtimali var ondan kesin konuşamiyirum ama şuanki sisteme bakarak konuşursam. Bu yaz bence çok bir şey yok yapacak, ben normal odevler disinda baya yattim diye hatirliyorum ama paragraf cozebilirsin. 11'de tyt sosyal gibi konulara çalış ve 12 ye bırakma onun...
  13. NedoxBey

Samsung Watch 8 Alınır mı

Samsunglarin sarji az gidiyor diye biliyorum Huaweiler çok ovuluyor.
  14. NedoxBey

Laptopum İkinci Elde Ne Kadar Eder ?

64 gb ram laptopta cok da "onem" farki olusturur mu bilemedim. Ama 60 ustu ucuk olur gibi.
  15. NedoxBey

Sıfırdan B2 Fransızca Öğrenme

Şimdi durum şu sekil öncelikle vize almak (schengen) zor, pahalı. Genel olarak orada akraban da olsa sorun yaşayabiliyorsun. Ikincisi bunlar turist vizesi genelde kısa olur belki 3 6 ay alırsın ve çalışmayı kapsamaz. Kurs'a gidersen belki vizede yardımcı olurlar bilemiyorum. Üçücüsü burada...
  16. NedoxBey

Discord Telefon Doğrulamasını Geçebiliyor Muyum

Yas kac kral merak ettim nasil telefon yok
  17. NedoxBey

Discord Telefon Doğrulamasını Geçebiliyor Muyum

Numaran nasil yok 7 yillik hesabin var
  18. NedoxBey

Sınav Görevlisi ile Yaşadığım Olay

Bir sorun olmamıştır diye düşünüyorum bence içini rahat tut zaten yapacak bir şey yok.
  19. NedoxBey

Sıfırdan B2 Fransızca Öğrenme

Şimdi şöyle bordo (düz) pasaportla vize çok kolay cikmiyor, teyzenden istek mektubu alman lazim. Sonra vizeye başvur, ögrencilik durumuna göre pasaport ucuz olabilir ama pahalida olabiliryor tam fiyat veremiyorum ama vize 5-10k tutabilir tam bilgim yok tabi ama bu fiyatlarin alti zor olur...
Geri