Arama sonuçları: *

1. Than SKYWALKER

Çözüldü✓ Razer Viper V3 Pro Angle Snapping

haklısın bende zaten iyi olduğu için değil alıştığım için kullanıyordum alışınca bırakılmıyor bir süre böyle kullanırsam tekrar kapalı olmasına alışırım teşekkür ederim yardımın için.
  2. Than SKYWALKER

SİSTEMİMİ SATACAĞIM KAÇA GİDER ?

Sistemi Tek Tek Satarsan Daha Rahat Satarsın. Sistemde Sadece Ekran Kartın Üst-Orta Segmente Giriyor. Diğer Parçalar 1-2 Nesil Eski Marka Olarak da Çok Üst Düzey Sayılmazlar. Tek Tek Sat Ekran Kartının Piyasasını Bilmiyorum ama Sistemde adam Akıllı Para Edecek Tek Parça o Gibi Geldi Bana
  3. Than SKYWALKER

ben valo cs falan oynarken kullanıyordum alışmıştım baya aslında ama yapcak bişey yok bu şekilde de alışırız. normalde oyunlarda atıyorum cs de 2 rakibin kafa hizası da çoğu durumda aynı yükseklikte bulunsuğu için flick atmayı kolaylaştırıyordu aim bozuluyordu birinin kafasından diğerine aimi...
  4. Than SKYWALKER

O Ayardan Bahsetmiyorum Bahsettiğiniz Ayar Mouseyi Çapraz Tutanlar için. benim bahsettiğim özellik mouseyi sağa sola hareket ettirirken oluşan hataları kapatan ve imlecin düz ilerlemesini sağlayan özellik bahsettiğim özellik bu videoda 3. taraf bi yazılım kullanılarak yapılmış benım eskı mousem...
  5. Than SKYWALKER

Viper V3 Pro Mouse Satın Aldım İstediğim her şeyi bulunduruyor. Fakat Angle Snapping (Açı Kapama) Ayarını Bulamadım Bende mi bir Sorun Var? Yardımcı Olursanız Sevinirim.
  6. Than SKYWALKER

Yardım Asus Rog Strix G16 (2023) Model Laptobumu Nerden Ve Kaç TL Ye Satabilirim

1.5 yıl oldu alalı kutusu vs her şeyi duruyor ama dediğim gibi ihtiyacı olana satarım fiyatta sorun olmaz 1764955144 garantisi ya yeni bitti yada bitmek üzere
  7. Than SKYWALKER

Yardım Asus Rog Strix G16 (2023) Model Laptobumu Nerden Ve Kaç TL Ye Satabilirim

istanbul içindeysen elden teslim ederim yada gelip deneyip alabilirsin
  8. Than SKYWALKER

Piyasasından Çok Anlamıyorum ÜNİ İçin Almıştım. Alabilmek İçin Masaüstü PC Mi Satmıştım. Şimdi Elimden Çıkarmam Gerek Tekrar Bir Masaüstü Almak İstiyorum Kozmetik Olarak Hiçbir Sorunu Yok. Aslında Cihazda Temel Olarak Herhangi Bir Problem Yok Servise Garantiye VS Bile Gitmedi. Donanımsal Yada...
  9. Than SKYWALKER

11K Civarına Oyuncu Koltuğu

Oda alabileceklerim arasında mevcut. ona da göz atıyorum incelemesi veya uzun kullanım testi vs varsa atabilirmisiniz? 1764941628 Değerlendireceğim
  10. Than SKYWALKER

Aslında koltuk hakkında şikayet yok çoğu kişi müşteri hizmetlerine baya tepki göstermiş satış sonrası destek konusunda kötülemişler bazıları da eksik parçadan çok şikayet etmiş. Sizin fikirlerinizi duymak isterim ne zamandan beri kullanıyorsunuz koltuğun durumu nasıl gıcırdama vs varmı kaç...
  11. Than SKYWALKER

11K Kadar Bütçem var Başta Exvega Andromeda Modelinde Kesin Karar Kılmıştım Ancak Birçok Şikayet Olduğunu Görüp Xdrive Markasına Yöneldim Ama Gördüğüm Kadarı ile Hiçbir Koltuk Üreticisi Firma Masum Değil Hepsinde Genel Olarak Şikayet var 1.93CM Boyundayım ve 105 Kiloyum Günün Neredeyse Yarısını...
  12. Than SKYWALKER

Yardım 7000TL Monitör Önerisi

G4 te sorun yoksa onu da listeye ekliyorum teşekkürler kardeşim cansın <3 1746824014 İlk monitörü çok beğendim ama sondaki attığın 2 link aynı lenovonun linkini yanlış atmışsın <3
  13. Than SKYWALKER

aklımda bulundurucam güzel öneri teşekkürler
  14. Than SKYWALKER

ilk attığınız 180 hz düşük zaten halihazırda 180 hz kullanıyorum 2. attığınız monitör yorumlarına ve incelemelerine baktım renkleri ve parlaklığı rezaletmiş 3. attığınız samsung da o modelde ghosting sorunu var diye biliyorum
  15. Than SKYWALKER

Marka Olarak Sorun Çıkarırmı Diye Düşünüyorum Fiyat Olarak Şuan Oldukça Uygun
  16. Than SKYWALKER

Kısa Geçeyim 7000TL Bakiyem Var Monitör Arıyorum 240HZ Veya Üstü Olursa Sevinirim IPS Panel Tercih Ederim Yinede Diğer Panel Tiplerini Değerlendirmek İsterim Benim Aklımda Bu Model Var Fikirlerinizi Ve Önerilerinizi Bekliyorum https://www.epey.com/monitor/twisted-minds-tm24fhd280ips.html...
  17. Than SKYWALKER

Yardım Rog Strix G16 (G614Ju-N3440-Gaming) İçin Dp Kablo Yardımı

ROG Strix G16 (G614JU-N3440-Gaming) Model Laptobum İle Birlikte GIGABAYTE G24F-2 Model Monitör Kullanmaktayım Normalde 165HZ veren OC (Hız Aşırtma) 180HZ Verebiliyor Fotoğraflarını Bırakacağım Hem Laptobun Girişlerinin Hemde Aldığım Kablonun Sorun Şurda HDMI İle Bağladığımda Hiçbir Sorun Yokken...
Geri