Arama sonuçları: *

1. Than SKYWALKER

🔥İndirim Wd Blue Sn5100 1tb 7100 Okuma / 6700 Yazma 6.259 TL 6 Taksit 🔥

Tlc daha iyidir benim de aynı şekilde dey elektronikte aldığım ssd dün anca geldi kendilerini arayıp teyit et ne zaman kargoya verecekler
  2. Than SKYWALKER

Yardım Ryzen 7 9700x Cinebench Sonuçlarım İyi mi?

İşlemcinin tek çekirdek ile çıkabileceği max hızı nasıl test edebilirim
  3. Than SKYWALKER

Yardım Ryzen 7 9700x Cinebench Sonuçlarım İyi mi?

Sonuçları Aşağıda Verdim Ama Önce Sistem Özellikleri: İşlemci Ryzen 7 9700X 16X2 1/1 Modda 6400MHZ CL 30 Değerinde Çalışan Ramler Harici GPU Yok PBO Ayarlaması Yaptım 175MHZ Verip Curve Optimizerden Negatif Değeri -20 Girdim ve Bu Ayarlarda Stabil Oldu.
  4. Than SKYWALKER

🔥İndirim Ryzen 7 9700x 11.567₺

6400 de 1 e 1 oranında çalışıyor cl 30 Kendi expo profili zaten
  5. Than SKYWALKER

Sizce Alınır mı? Bu Kasa

Mümkünse msı ın giriş seviye kasalarını almayın saç kalınlığı çok ince bazıları fanların dönmesinden oluşan titreşimden dolayı bile kasanın saçlarından ses geldiğini söylüyor
  6. Than SKYWALKER

Benim bildiğim 1 e 1 oranı bozulmadan da yapabiliyorsun tabi işlemcinin bellek kontrolcüsüne bağlı az önce msı try it memory kısmına baktım bendeki 6400mhz cl30 hynix a die ramler ile 9000 e kadar çıkarabiliyorum ama sistem stabilitesi sağlanır mı bilmiyorum. Yarın ssd geldiğinde windows kurup...
  7. Than SKYWALKER

Yardım Hangi Kasayı Tercih Etmeliyim ?

Bilmiyordum hocam arkadan kablolama destekli kasalar artmış baya 1781882053 Keşke m k versiyonu alsaydın o daha iyi olurdu ama buda fazla fazla işini görür
  8. Than SKYWALKER

Valla bende senin gibiyim biriktirdim parayı aldım bi şekilde :D https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b650m-project-zero-wi-fi-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,650589915.html
  9. Than SKYWALKER

Msi al hem project zero destekli bi anakart alırsan ilerde kablolamayı kasanın arkasına yaparsın güzel durur.
  10. Than SKYWALKER

Aynı zamanda daha serin de çalışıyor yapılması taraftarıyım 1781859219 Hocam sana bir şey sorayım bende sk hynix a die 16x2 6400mhz cl30 ram var lexar marka cs ve valo gibi oyunlar oynuyorum mhz arttırmak mı daha mantıklı yoksa cl yani gecikme (zamanlama) sıkıştırmak mı?
  11. Than SKYWALKER

Ram oc yaparsan ve işlemciye güzel bi undervolt yaparsan o fakr da ciddi şekilde kapanıp %5 lere düşüyor Bilgin olsun
  12. Than SKYWALKER

RTX 5070 R5 5600 Valorant Fps Sorunu

Dene hocam
  13. Than SKYWALKER

Hocam çözünürlüğü neden değiştiremiyorsunuz Oyun kendisi custom da bırakmış? Ve ekran kartı ayarlarınız ne durumda
  14. Than SKYWALKER

Servise Gitti 1.5 Yıllık 4070 Li Laptobumda Masaüstü Kasma Sorunu

Hocam disk kullanımın hiç normal değil ve disk tepki süresi çok yüksek sorun diskten yada arka planda diski çok fazla kullanan birşeyden kaynaklı yazılımsal da olabilir
  15. Than SKYWALKER

Üsttekini FXAA Yada MSAA 4X Yap Alttakini de 16X e çek 1781784447 Normal görüntü ayarlarını da atarmısın sana zahmet
  16. Than SKYWALKER

Hocam oyun içi tüm grafik ayaklarının detaylı görüntüsünü atarmısın screenshot seklinde olursa güzel olur
  17. Than SKYWALKER

Bu forumda böyle çok insanla uğraştım. Alıştım artık :D
  18. Than SKYWALKER

Yanlış bilgi vermeyelim lütfen amacımız gerçek bilgiyi paylaşıp yaymak cahilliği değil. Durumun oyun ile uzaktan yakından alakası yok
  19. Than SKYWALKER

Vatan Bilgisayar Bir Daha İndirim Yapar mı?

Tam senin mesajının altında alan biri var senin dediğin gibi çok az kişi faydalandı. Ben özellikle bunları içerik üreticilerinin satın almasına çok kuruldum. Abi senin zaten elinde birsürü ram var sen bu işi yapıyorsun zaten bırak senin yerine 2 3 gariban adam faydalansın onların işi görülsün...
  20. Than SKYWALKER

🔥İndirim Windows 11 Pro Lisans Anahtarı 5 TL

Ben para vericem kardeşim uğraşamam cmd kodu ile. Veririm Paşa paşa bi çiğköfte dürüm parası daha da arkama bakmam ne olduğu belirsiz cmd kodlarıyla uğraşıp niye tedirgin olayım. Ayrıca daha öncesinde 2 3 kere cmd ile etkinleştirmeme rağmen kendi kendine iptal olmuştu 200 tl çok bi para değil ki...
Geri