Arama sonuçları: *

• Users: Yazıcızade
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Yazıcızade

Ekran Kartımın Üzerindeki Sıvı Lekesi

Nerede demiş? Gönder bir izleyelim.
  2. Yazıcızade

32 yaşındayım şu zaman kadar kimseye fikir veya inanç ayrılığımdan dolayı hakaret etmedim, küçümsemedim. Gel gör ki karşı taraftan bunları hep gördüm. Bu da bana aklen hakikatin ne tarafta olduğunu gösterir. Ben her zaman diyorum ki, hepimiz bu toprakların evlatlarıyız. Gerek yok böyle şeylere...
  3. Yazıcızade

Ben gelmişim normal bir şekilde kardeşe yardımcı olmaya çalışmışım, kudurup laf atıyorlar ben ne yapayım. :D
  4. Yazıcızade

Doğrudur, biz toprak olduk bağrımızda güller yetişiyor. Siz göğe çıktınız da ne oldu? Firavundan farkınız kalmadı. Hadi eyvallah..
  5. Yazıcızade

Devam edeceğim, Allah'a hamdolsun doğru yoldayım. Sen bu kafayla devam etme ama, Rabbim tez vakit sana hidayet versin.
  6. Yazıcızade

Konuştuğu her şeyi argümanlarla destekleyen bir adamın dedikleri mi yalan? Ulan yapay zekanın %100 doğru olduğuna inanan senin gibi bir çocuğa mı itikad edeyim ben? Hangi arşivlere ulaşabilecek nitelikteymiş yapay zeka? Cesaret edip gidin de kendisinden dinleyin. Lakin yok, kırpılmış sahte solcu...
  7. Yazıcızade

Öneri Sizce kule tipi olarak ne almalıyım ve fan

https://www.n11.com/urun/zoko-ice-pro-bp6-siyah-auto-rainbow-fanli-kule-islemci-fani-59997999?magaza=trbilgisayarr Bu markayı kullanıyorum, tavsiye ederim.
  8. Yazıcızade

Size Huzur Veren Sesler

Kurrâ Hâfız İshak Danış hocanın Kur'an kıraati, kendisini yakinen de tanırım. Ne zaman bir Aşr-ı şerif okusa insanın içine huzur ve sükûnet geliyor.
  9. Yazıcızade

Rica ederim. Hafif nemli bez ile silebiliyorsan sil gitsin, ya da kozmetik olarak takmam diyorsan kalsın. :)
  10. Yazıcızade

Daha çok bir bantın, etiketin vs sökülmesi gibi duruyor.
  11. Yazıcızade

Kahve Makinesi Önerisi?

Grundig mi? BEKO direk ya, nerede Grundig yazıyor? Vallahi kahveyi de, sütü de sıcacık köpüklü mis gibi yapıp içiyorum. Arada karamel, fındık, vanilya gibi şuruplarda ekleyip aromalı yapıyorum.
  12. Yazıcızade

Kahve Makinesi Önerisi?

https://www.beko.com.tr/yari-otomatik-espresso-makinesi/cep-5304-x-caffeexperto-yari-otomatik-kahve-makinesi Halihazırda kullandığım makinem. Tavsiye ederim. Daha uygun satan yerleri de bulabilirsin ufak bir araştırmayla.
  13. Yazıcızade

Bir forum sitesinde yaşanan mağduriyet

Al birini vur ötekisine, hem de Tech Tech..
  14. Yazıcızade

Excalibur G770 ram yükseltme

Yine uyumlu 8 GB 3200MHz DDR4 bir RAM takabilirsin. Performansa 3-5 FPS belki etki eder veya etmez. Lakin RAM kullanımı günümüzde artık yükseldiği için 8 GB şuanda yeterli olmayabilir senin için zaten. Takılma ve donmalar yaşıyorsan onları giderir.
  15. Yazıcızade

Küçük bir stüdyo tarafından geliştirilen Cat Parents oyun camiasını salladı.

Dijital oyun platformu Steam’deki rahatlatıcı oyunlar kategorisinde dikkatleri üzerine çeken yeni bir bağımsız yapım, kısa sürede büyük bir popülariteye ulaştı. Cat Parents adını taşıyan bu sevimli simülasyon oyunu, oyuncuları sokak kedilerini sahiplenmeye, onların bakımlarını üstlenmeye...
  16. Yazıcızade

Öneri Hangi lenovo loq alınmalı

5060 ekran kartlı modelini alabilirsin. O modelin sen sevdiğim yanı sistem boştayken veya internette gezinirken fanların 0 RPM olması.
  17. Yazıcızade

Çözüldü✓ Ekran kartı fanı arızası

Rica ederim. Everflow modelinin fanlarına bak bir de iki kartın da fan boyutlarına bak mm olarak aynı mı diye, pinlerine de bak, satıcılara da sorabilirsin. Bir de çıkma ikinci el vs varsa sahibinden, letgo gibi yerlerde de senin kartının fan satışını yapan, ona da bir bakabilirsin.
  18. Yazıcızade

Yardım Ekranıma sürekli şekilde gliçlenme şeklinde çizgiler çıkıyo

Bunu 2 monitörde de yapıyor dimi?
  19. Yazıcızade

Viko 6'lı Alınır Mı?

Pahalı. Elektrikçilerde veya nalburda daha ucuza bulabilirsin. Hatta yarı yarıya bile fark edebilir.
Geri