Arama sonuçları: *

• Users: bdersim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. bdersim

Hogwarts Legacy PC Game Pass Türkçe Yama Var Mı?

Valla bilemiyorum yamayı yükledim girdim sonra bi daha oyuna girmedim bannerlord bela oldu bana :D 1760649163 İnternetin hızlıysa bence bi komple silip tekrar dene bu arada farkı var mıdır bilmiyorum ama w10 kullanıyorum ben oyunlar ve böyle şeyler için daha stabil çalışıyor.Çözüm olmazsa...
  2. bdersim

Hogwarts Legacy PC Game Pass Türkçe Yama Var Mı?

https://sinnerclownceviri.net/konu/hogwarts-legacy-tuerkce-yama-emre.9697/ Selamlar
  3. bdersim

50 CC Motor Tavsiyesi

KUBA Bluebird Pro,çok araştırdım en makulü buydu ve aldım.Memnunum sorun yok keyifle binebilirsiniz
  4. bdersim

100Mbs İSS ÖNERİSİ Bulunur musunuz

Bakayım bi ben de 1740656707 400₺ olmuş o da
  5. bdersim

Türknet 500₺ pahalı oluyor diğerlerine göre
  6. bdersim

Merhaba,Netspeed ve Türktelekomda iki aboneliğimiz var Netspeed fiber,Telekom vdsl ikisine de zam geliyor bu ay nakil ücreti,kurulum vs vermeden ikisini de bi yere taşımak istiyorum millenicoma baktım ama o da 4 ay sabit fiyat var başka geçebileceğim bi yer var mı önerebileceğiniz düzgün.
  7. bdersim

50 CC SCOOTER TAVSİYESİNDE BULUNUR MUSUNUZ

Ben de aynı fikirdeyim zaten ama fiyat 2 katı neredeyse
  8. bdersim

Eşim de ara ara biner muhtemelen o yüzden çift ehliyet yükseltmek demek oluyor şu an için o yüzden 50’lik modellere yöneliyorum bi de bütçeyi çok aşmak istemiyorum yoksa 50/125 modellere yönelecektim onlar da 75-85₺ arası 1738815995 Olmazsa Wing 50 ile başlayıp sonraki dönemlerde değişilebilir
  9. bdersim

Her ikisini de biliyorum içinden kullandığınız var mı ya da bluebird?
  10. bdersim

Merhaba,50CC Scooter almak istiyoruz.Hepsi aynı biliyorum ama öneri almak istiyorum yine de Scooter tipte 40-50₺ arası bi öneride bulunur musunuz?
  11. bdersim

Fiber için Router ve Modemlerden hangisini almalıyım? Keenetic,Tp-Link

Ontlerin paket harici ekstra bir ücreti oluyor mu?
  12. bdersim

Telekom’la görüştüm şimdi altyapı bu ay gelecek diye 500’e 870₺ 1000’e 1060₺ modem de kiralık ve modemi de çıkartmıyorlar paketten.Telekom altyapısı ile 500-1000 mbs alabileceğim kurum var mıdır? Telekom’un vereceği modemin pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum.Başka modemle vs çalışmaz diyorlar...
  13. bdersim

Fiyatı ne olur 13k ruble gördüm 4500₺’e tekabül ediyor.Bir de cihaz bakarken dikkat etmem ve aramam gereken özellikler nedir acaba?
  14. bdersim

Şimdi şöyle bi problem var cihaz bakacağım ama kaç mhz olduklarını tam göremedim araştırma yaparken.Ek olarak da mhz değerleri ortalama hangi hızlara tekabül ediyor.Cihaz alıp doğru düzgün hız alamayıp ve düzgünce çekmedikten sonra almamın hiçbir anlamı olmayacak çünkü o yüzden hata şansımı...
  15. bdersim

Benim gönderdiklerim 500 üstü hızlarda yetersiz mi kalır? Kaça kadar çıkarlar
  16. bdersim

Airties’ı hatırlıyorum çocukluğumdan dediğiniz kadar vardı uzun yıllar kullandık beyaz nokta nokta desenli kaliteli bi modemi vardı.Şu an fiber mi kullanıyorsunuz ? u ab
  17. bdersim

Merhaba, fiber altyapı gelecek 500Mbps veya 1000MBPS olanı kullanacağız. Ev 110M2. her yerde düzgünce çeken ve kayıp yaşamadan kullanmak istiyorum. Modem Mi Router mı alınmalı? Ya da hem modem hem router özelliği olan bir cihaz alsam hem fiberde hem de ADSL ve VDSL için de kullanma şansım olur...
  18. bdersim

Fiber Modem Önerisinde Bulunur musunuz?

Merhaba,Telekom’a başvuru yaptım altyapı olmadığı için ön başvuruda şu an modem tercih etmedim iyi değildir diye.2₺’ya kadar düzgün çeken alıp uzun süre kullanabileceğim 500-1000mbs’ye kadar destekleyecek bi modem önerebilir misiniz.Teşekkürler
  19. bdersim

AIRPODS PRO SOL KULAKLIK DEVREYE GİRMİYOR

Merhaba,sorunsuz kullandığım AirPods Pro kulaklığım vardı garanti bitmeden kulaklıklar kasa harici değişti serviste.Bir süredir kutusunda duruyordu komple şarj dolu ve kulaklıklar da telefonda gözüküyor ama sol kulaklık kulağıma takınca devreye girmiyor ve bu yüzden kullanamıyorum.Herhangi bir...
  20. bdersim

2 ADET ÖN USB 2.0 OLAN ANAKARTA 3 RGB USB BAĞLAMA

Merhaba,Msi Carbon B650 anakartım var 3x3 şeklinde fan bağlantısı yapacağım her şey tamam fakat 3.set fanın usb 2.0’ını bağlayabileceğim bi port yok.Nzxt soğutucunun kendisinde fan ve pompa için 2 erkek 1 dişi y kablosu var bu ürün benzeri bir şeyi bulamadım Tr de nasıl yapabiliriz.
Geri