Arama sonuçları: *

• Users: semihgr
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. semihgr

Sizce Bu Epic Games Hesabımı Ne kadar Vermeliyim?

Teşekkürler hocam
  2. semihgr

Sizce Bu Epic Games Hesabımı Ne kadar Vermeliyim?

Merhaba, artık kullanmadığım için epic games hesabımı satmak istiyorum. Sizce ne kadar vermeliyim? İçindeki oyunları ekliyorum. Metro 2033 Redux Blair Witch Ghostbusters: The Video Game Remastered Dungeons 3 Pillars of Eternity - Definitive Edition Tyranny - Gold Edition Cities: Skylines...
  3. semihgr

Bu laptop alınır mı f/p

Al geç para varsa. Yakında artar hepsi
  4. semihgr

300-400 TL CİVARI MOUSE TAVSİYESİ

TUF m1 m3
  5. semihgr

2060 Ne ara bu kadar yükseldi??

Fiyatlar bir anda yükseldi doğru. Yükselmesine rağmen satın alan varsa sıkıntı da burada başlıyor.
  6. semihgr

Kalıcı Ücretsiz Dead By Daylight Ücretsiz!

Doğru Fortnite oradaydı :)
  7. semihgr

Kalıcı Ücretsiz Dead By Daylight Ücretsiz!

Güzel haber, teşekkürler. Bu epic nerden gelir elde ediyor merak ediyorum. Çok şey verdi bu zamana kadar
  8. semihgr

Kalıcı Ücretsiz Prime Gaming Oyunları Yenilendi !!!

Şu prime ilk çıktığında 7.90 da kalıcaz demişti harbi kalmışlar. Kullanmaya başlıyalım tekrar :D
  9. semihgr

windows bu güncelleme yapılmalımı sizce (21h2)

Ben ne varsa hep yapıyorum. Şu zamana kadar sorun yaşamadım. Win11 geçme dediler geçtim memnunum.
  10. semihgr

Steam Sonbahar'da Hangi Oyunları Aldınız?

Güzel seçim ama sorun ilginç. Oyunu oynamadım ama oynayanların videolarına bakmıştım
  11. semihgr

sleeping dogs bunu da görmüştüm senin yazman ile tekrar aklıma geldi. Dil çok sorun oluyor mu? İngilizcem B1 :/ 1638318113 We happy Few sanırım dediğin. İlginç bir şeye benziyor
  12. semihgr

DLC aldım hocam merak etme :) Valla bakarsan bizde de öyle ama boş vakitlerde geçmiyor eskisi gibi.. Korkular sarmıyor beni ya. Bir korku hissi alamıyorum pek.
  13. semihgr

3000 TL'ye telefon önerir misiniz?

Önceden olsa redmi 9 pro derdim ama şimdi sıfırı yüksektir. İkince el az kullanılmış ya da bozdurma falan olabilir. 1 seneyi geçik süre kullandım. Paraya sıkıştım ondan sattım.
  14. semihgr

m30s kullandım. 4-5 ay sonra kasma yaptı. Önermem ama kullanıp memnun olanda var. Benim cihaz sorunluydu belki de.. Ama batarya konusunda harbiden iyiler.
  15. semihgr

Hocam 2. el bakmanı öneririm. Sıfırda bu bütçe ile samsung m20 ler falan çıkar ancak. Onlarda ram ve batarya iyi olsa da işlemci sorunlu.
  16. semihgr

Merhaba, hem görüp belki dikkatimi çeker diye hem de insanlar neler almış görmek için böyle bir şey düşündüm. Biliyorsunuz 1 Aralık saat 21:00'da indirimler bitmiş olacak. Kaçırmadan, beklediklerimizi almak gerekir. Siz bu indirimde hangi oyunları bekliyordunuz? Beklediğiniz oyun indirime girdi...
  17. semihgr

The Witcher 3 hile yapmalı mıyım?

Oyunu uzun zamandır ara sıra girerek keyifle oynuyorum. Bence hile açmamalısın. O zaman bir anlamı kalmaz zorluğun. O savaş durumu yeri geldiğinde ölmen bunlarda önemli. Hikayesi içinde otur hepsini oku o derece kaliteli bence. (Zaman zaman geçtiğimde çoktur.)
  18. semihgr

Display Port kablo önerisi

Paugge markasına bakacaksın o zaman hocam. Yani kablo genelde bozulmaz ezilmedikçe bir şey yapmadıkça. Bana kalsa en güzeli gidip mağazadan almak.
  19. semihgr

Display Port kablo önerisi

https://www.hepsiburada.com/dark-1-5-metre-mini-displayport-display-port-kablo-altin-uclu-2160p-dk-cb-dpxmdpl150-pm-bs51015
Geri