Arama sonuçları: *

• Users: ZODIAC_
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

🔥İndirim GSStore Forma / T-Shirt / Ceket İndirimleri (n11)

180 boy 92 kilo l mi almalıyım xl mi
  2. Z

R5 5600 çökme sorunları var mı?

Sıraula 2200g, 1600af ve 3600 kullsndım hala 3600 kullanıyorum sistemi asla kapamıyor yeri geliyor 3 hafta 1 ay kapanmadan çalışıyor hem işlemci amd hem ekran kartı , 5 sene oldu totalde bir lere çökmedi.
  3. Z

Telefonu \YD\ Kayıtlı Olup 5G Kullanan Varmı?

Türktelekom imei bazlı çalışıyor diye biliyorum diğerlerini bilmiyorum. Bende oneplusp var y.d kayıtlı olarak cihazın imeisi j2 ua da j3 olması lazım . Vodofone ile 5g test yaptığımda ev içinde 350-400mbps alıyorum daha garibi ise tr cihazı s24fe ile aynı yerde aynı hat ile 170-210 arası alıyorum.
  4. Z

BU MARKA 5080 KÖTÜ MÜ ALINMALI MI?

Marka ismini satmıyor ürünü satıyor direkt. Msı asus aldığın zaman markaya para veriyorsun.
  5. Z

S7 Edge için güncel Android ROM önerisi

Deniyim sonucu yazarım buraya
  6. Z

Suan s7 edge den yaziyorum stock rom da cok guzel aslinda , sizce g935f stock android 8 rom mu yoksa guncel rom mu ?
  7. Z

Eyvallah :)
  8. Z

rom konusunda kör kütük cahilim cahile anlatır gibi anlatabilir misiniz romları ? birde kurulum hakkında bilgim yok.
  9. Z

Eski cihazların kalitesi yenilerde yok cidden , s24fe den soğuttu bu cihaz beni . Cihaz kore sürümü olduğu için içinde çok gereksiz uygulama var g935s model adı buna g935f e ait global rom kurabilir miyim ? Ya da linageos vs g935f için gibi onları sorunsuz kurabilir miyim?
  10. Z

fantezi desem yeridir. eski amiral gemisi fantezim var 0 s4 ve s4 mini de vardı aynı yerde sırasıyla 2700 ve 2500tl ye onları da almayı planlıyorum. Şu s7 edge in kamera, malzeme , ekran kalitesi şuanki s24fe cihazımda yok.
  11. Z

Bugün çok uygun olduğunu düşündüğüm bir fiyata (1750TL) S7 Edge G935s yani Kore sürümünü satın aldım. Kozmetik olarak ben aldıktan sonra ses açma tuşunu düşürüp kaybetmemi saymazsam cihaz kusursuz temizlikte, AMOLED yanığı dahi yok. 4/32 modeli S7 Edge G935s Exynos'lu model için güncel Android...
  12. Z

Nothing Phone 3 kılıf bulunabilir mi?

kıytırık 200tl lik kılıfa benziyo ama bakalım.
  13. Z

2. El ürün kutuda göremedim
  14. Z

Kız arkadaşımın Z Flip 6'sını Nothing Phone 3 ile takasladık bugün, cihaz süper ancak kılıf bulamıyoruz bir türlü. Düz şeffaf kılıf bulmamda yardımcı olur musunuz? Veya herhangi bir kılıf.
  15. Z

🔥İndirim Mediamarkt 3 Al 2 öde

3 tane herhangibir ürün oluyor mu hepsi aynı mı olmalı ?
  16. Z

🔥İndirim AirPods pro 2 9.859TL Amazon depo

Liberty4 nc yi araba ezdi diye evde duram pro 2 ye geçtim bende , bass ve ses kalitesi evet daha iyi ama 2800tl ye 4nc aldığımı göz önüne alırsam cidden hiç ama hiç o paraya değecek fark yok önümüzdeki ay buds3 pro almaya karar verdim bende
  17. Z

🔥İndirim AirPods pro 2 9.859TL Amazon depo

Apple kullanılmıyorsa değmeyeceği kanaatindeyim , bizzat kullanıyorum buds 3 pro daha güzel ses veriyor.
  18. Z

Ptt kargo kimliğimi teslim etmiyor

Aynısını kredi kartımda yaşadım evden çıksam arabayla 10-15dk olan yerden 3 seferde kargomu getiremediler tüm gün evde olmama rağmen kapıya kağıt bile koymadan geldik yoktunuz dediler ki üstelik bir gün akşama kadar bahçede oturup bekledim gelen giden yok. Arayıp konuşmakta fayda etmiyor Allah...
  19. Z

Öneri Airpods pro 3 mu buds 3 pro mu

Tabii ki de buds 3 pro , kulaklığım kırıldığı için evdeki airpods pro 2 yi kullanıyorum 2 haftadır ve net bir şekilde söyleyebilirim ki kız arkadaşımın buds 3 pro su çok daha güzel ses veriyor.
  20. Z

Araba degistirme Karari Oneri

Kia cerato 1.6crdi öneririm motor sağlamdır sorunsuzdur performansı şaka gibi güzeldir turbo dizel 136hp ve torklu bir makine , şanzımanı sağlam ve konforludur, araç genel olarak parça olarak kaliteli ve genel anlamda konforludur , donanımı alternatiflerine göre zengindir. Ek olarak kaporta da...
Geri