Arama sonuçları: *

• Users: Nevfel
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Nevfel

🔥İndirim Sinerji'de Ryzen 7 9800x3D , 21.799 TL'ye düştü ! Crimson Desert hediyeli

Benim bildiğim tray işlemcilere oyun kodu verilmiyor siz oyun kodu verildiğini nereden teyit ettiniz?
  2. Nevfel

🔥İndirim Ryzen 7 9800x3D Tray kuponla birlikte 21.700 TL ! (PttAVM)

Magic teknolojiden daha önce aldım distribütör ürünü gönderdi. Satıcılara sorarak bilgi alabilirsiniz geldiğinde de seri nodan kontrol edebilirsiniz.
  3. Nevfel

🔥İndirim Ryzen 7 9800x3D Tray kuponla birlikte 21.700 TL ! (PttAVM)

Dfs paralel ithalat ürün satıyor. Velora ne satıyor sormak lazım.
  4. Nevfel

96.000 TL'ye RX 9070 XT, 9800X3D 32 GB RAM Sistem Nasıl?

9070xt için 750w yetersiz olacaktır çok sınırda. En az 850w almanız uzun vadede sizi rahat ettirir. 9070xt bazen anlık pik yapıp 500 600 watt çekebilen bir kart.
  5. Nevfel

Ben alıyorum, fatura garanti olduktan sonra gerisi önemli değil benim için.
  6. Nevfel

Bu paralara çok daha iyi parçalarla hazırlanmış temiz ikinci el makinalar var. Buna bu parayı vermezdim eğer 9 taksit oluyorsa peşine orası ayrı.
  7. Nevfel

🔥İndirim 8424TL GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 GAMING WIFI6

Fiyat güzel ama para iadesine umut bağlama. Biz 4 aydır bekliyoruz iade alamadık sürekli oyalıyor gigabyte.
  8. Nevfel

🔥İndirim GSkill 64GB Ram Alana 9070XT Sapphire Ekran Kartı Hediye

Ram fiyatları çakılacak aceleniz yoksa bekleyin. 64 gb için 20 den fazla verilmez.
  9. Nevfel

TÜRKCELL 5G HOŞGELDİNE ÖZEL 5 KAT BEDAVA

Bana 40 gb verdi sadece.
  10. Nevfel

❌İndirim Bitti! GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 GAMING WIFI6 8.585,19TL

Biz eski kampanyasına katıldık 3 ay oldu para yok.
  11. Nevfel

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

50k'lık rami 10k'ya alabileceğini sanan hatta oldu da aldı bunun kendine hak olduğunu sanan arkadaşlar var. O aradaki farkı orada çalışan bir garibandan çıkarmayacak mı vatan? Sen o adamın ekmeğine çöküyorsun resmen. Bırakın bu işleri.
  12. Nevfel

Ben bu firmaların siteye etkileşim almak için bir tuzaklama yaptıklarını düşünüyorum. Arada 3 5 tane satıyordur ama gerisi hikaye.
  13. Nevfel

İptal yeme olasılığı yüksek.
  14. Nevfel

5 L SIZMA ZEYTİNYAĞI 788 Tl🔥🔥

Bu fiyata ayçiçek yağı alırsınız belki.
  15. Nevfel

❌İndirim Bitti! Getir Büyük 12KG Ariel Deterjan 1TL

Yıllarca adamları besledik trilyon dolarlık şirket haline getirdik. Şimdi senin ufacık firmaların onlar gibi nasıl para dağıtıcak? Bu iş kolay değil ama bir yerlerden artık başlamak gerekiyor yoksa kölelik ve sömürü asla bitmez.
  16. Nevfel

İyi niyetine istinaden açıklama yapıyorum. Bu siyonist kafa öyle çalışmaz. Sana 1 liradan malı sattı mı? Peki şimdi elinde tonla deterjan var. Sen gidip yerli üründen daha alır mısın? Ne oldu yerli üreticinin satış yapmasını engelledi ucuza verdiği malla. Kim zarar gördü uzun vadede? Yine bizim...
  17. Nevfel

Sen boykotu yanlış anlamışsın. Mevzu onlara parasal olarak zarar ettirmek değil ki sadece. Mevzu onların tarafında olmamak. Boykot bir duruş meselesi. Ben üste para da verseniz sizin malınızı almam çünki siz insanlık düşmanısınız çocuk katilisiniz diyebilmek.
  18. Nevfel

Siyonist insan düşmanlarının mallarını üste para verseler almam. Deterjanın ismi bile ariel şaron denen itrail başkanının isminden alınmış.
  19. Nevfel

İnceleme ACER Nitro V 17 AI Ryzen 7-260 RTX 5070 ANV17-41-R3H8 NH.QZKEY.001 inceleme

Battery draining bendeki 400 watt adaptörlü vector msi cihazdada var çok abartı olmasada. Bataryadan ekstra yükleme yaparak performansı destekliyor diye düşünüyorum.
  20. Nevfel

GIGABYTE RX 9070 SERİSİ PARA İADESİ ALABİLEN VAR MI?

Para gönderemiyorsa steam kodu vs versin çözmek istedikten sonra.
Geri