Arama sonuçları: *

• Users: Matt Murdock
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Matt Murdock

Spiderman 2 Alınır mı?

Spiderman 2'nin %60 indirim görmesi en iyi ihtimalle 2027 yaz indiriminde falan olur
  2. Matt Murdock

Spiderman 2 Alınır mı?

%60 indirim gelir ama çok uzun süre sonra falan anca gelir. 700 TL için falan o kadar uzun süre beklemene gerek yok bence oynayasın varsa al gitsin. Kütüphanede oynayacak oyunun varsa anca öyle beklenir. Benim taktik şu anlık böyle. Tonlarca oyun var oynanacak ama Spiderman 2 %60 indirim girene...
  3. Matt Murdock

🔥İndirim Migros Kek Bisküvi İki Al Biri İade

Yıllardır var money hesabım
  4. Matt Murdock

🔥İndirim Migros Kek Bisküvi İki Al Biri İade

Bir ara 2 al 1 iade kampayasında aldım bir şey hiç bir şekilde geri gelmedi sebebini bilmemekle birlikte
  5. Matt Murdock

🔥İndirim Getir'de Doritos Twist Kırmızı Biberli Sepette Hediye

Tadı güzel bu arada kötü değil
  6. Matt Murdock

🔥İndirim Pazarama'da 750 TL Hediye Çeki 500 TL!

Altlimitsiz vermiyor 750 TL ve üzeri veriyor
  7. Matt Murdock

🔥İndirim Milka Sürülebilir Çikolata 4 Adet Alımda 402₺

Fiyatı gereksiz pahalı oldu ama yine de lezzetli olduğu için 1- Tadıbu 2- Tarım Kredi'nin %40 Fındık ve 400 gr ile 200 TL gibi bir fiyatı vardı bence FP olarak en iyi markalardan biri. Saf fındık kreması yemek istiyorsanız 3- Kahve Dünyası Fındık Kreması güzel %50 fındık var.
  8. Matt Murdock

Ne anlatıyorsun dostum sen? Beni tanımadan neye göre yorum yapıyorsun? Saygını bozmadan düzgün yorum yapmayı öğren öncelikle. Bu forumda yıllardır varım ben. ''Sizin gibi boş laklakçılar çıktı'' yazıyorsun bir de. Kendim gastronomi okuyorum, çok şükür çoğunlukla da evde kendi yemeğimi yapıyorum...
  9. Matt Murdock

Tadı kötü kral cidden içerik meselesi de değil. Nutellanın içeriği de berbat mesela ama yiyen bir çok kişi umursamıyordur bile. %30 fındık üstü bir çok marka var artık onlar bile Nutella'ya bin basacak konumda. Zurna dürüm örneği tam tersi bu yüzden. Lezzetli olan neyse onu tercih etmek daha...
  10. Matt Murdock

Olay o değil ki. Yakın bir fiyata daha kaliteli ürün alabiliyorken bunu alıp yemek saçma.
  11. Matt Murdock

Steam Machine 1049$'a Çıktı!

CSFloat'dan ucuza item alıp steam'da satıp bunu almak nasıl fikir
  12. Matt Murdock

Tadına baktıklarım arasında en kötü olanlardan birisi
  13. Matt Murdock

Gta 6 Portekiz'de 90€'ya(Vergisiz 73$) Listelendi!

Konuyu anlamadığın çok açık. PC için çıkmıyor ilk başta, konsol için çıkıyor. Gta'yı zaten insanlar sırf gta olduğu için de alıyor, sadece online için değil. 20 yıldır fazladır GTA ile büyüyüp GTA 6'nın çıkışına tanık olmak oyun sektöründe hobi edinenler için çok büyük bir şey. O yüzden bazı...
  14. Matt Murdock

Gta 6 Portekiz'de 90€'ya(Vergisiz 73$) Listelendi!

Gelsin şimdi Gta'dan sonra her oyuna 90 USD isteyen firmalar 1782045411 Gta'nın olayı online zaten. Bir oyuna max 200-300 veriyorsan oyunlar senlik değil zaten.
  15. Matt Murdock

Xiaomi 17t Pro Alana Sepette 15.000₺'lik Tablet Hediye + 3000₺ Kupon Fırsatı

Orijinali bile kaçak gibi duruyor nasıl bir cümle knk zaten mantık olarak aynı cihazlar ya nasıl farklı duracak? 1781882392 Fake, sahte, kötü telefon vibe'ı veriyor anlamında dedin sanırım 1781882436 Bu paraya gidin iPhone 17 alın bakın keyfinize en kötü S25 Ultra alın hiç gerek yok Xiaomi'ye.
  16. Matt Murdock

Hiç Souls Like Oynamayan Biri Olarak Elden Ring Oynamak

Bu türün hiç bir zaman böyle bir oynanışı yoktu ki bilen biri çok daha iyi oynayabilisin? Boss Fight için aşinalık olabilir sadece. Dark Soulsları hatim etmiş biri olarak ben de haritayı gezince ne yapacağımı anlayamadım. Ben de çoğu şeyi araştırarak yaptım. Araştırmadan kimsenin bu oyunu tam...
  17. Matt Murdock

🔥İndirim Philips Bar300/03 Baristina Beyaz Espresso Makinesi 9524 TL

Bunu al daha iyi https://www.amazon.com.tr/dp/B07MMSHC4R?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1 1781434179 Evet niye olmasın? Kafedekiler de Espresso + süt + hazır şurup ile yapılıyor zaten.
  18. Matt Murdock

Apple İntellegence Tanıtıldı(İp 17'de Bile Yok)

Sırf son nesil olsun diye 17 için 75k domalıyorum, bir sonraki sene eski muamelesi görsün diye mi?
  19. Matt Murdock

Yemeksepeti Mcdonald's Fıfa Dünya Kupası Menü 360 TL (Pro)

Dışarıdan gözüktüğü gibi kalitesi, bildiğin plastik piknik bardağı. Tasarımı da çok yapay kalmış ama böyle saçma şeyleri sevdiğim için aldım ben. Neyse ki Henry çıktı. Yamal çıksaydı balkonu açıp tekmeyi basardım dışarıya.
  20. Matt Murdock

Yemeksepeti Mcdonald's Fıfa Dünya Kupası Menü 360 TL (Pro)

Dünya Kupasına özel bardak hediyesi var bu menüde. Ypro için %50 indirim gelmiş, meraklısı olanlar değerlendirebilir. İçinde BigMac olduğu için fena değil.
Geri