Arama sonuçları: *

• Users: Matt Murdock
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Matt Murdock

🔥İndirim Sırma Doğal Maden Suyu 6x1l 🔥 94 TL

En kötü misafir gelene kadar saklarsın türk kahvesinin yanında biter 1 litre. Ben seviyorum misal en kötü 2 günde bitiririm.
  2. Matt Murdock

🔥İndirim Sırma Doğal Maden Suyu 6x1l 🔥 94 TL

Niye bu kadar ucuz la bunlar
  3. Matt Murdock

🔥İndirim Migros Diş Macunu 4 Tane + Kargo 335 TL

Hemende çıktı hocam sağol
  4. Matt Murdock

Gta 6 Yeni Sızıntı (4. Sızıntı)

Konsoldan 1 sene sonra vermesinin sebebini zaten kimse verememesi ile alakası olduğunu düşünmüyor ki. Herkes PC'ye bilerek çıkarılmadığını zaten biliyor ki her oyun firması da bunu dile getiriyor zaten. Amaç önce konsolda satması ve PC için oluşan hype uzun süre devam etsin diye olan bir şey...
  5. Matt Murdock

🔥İndirim Migros Diş Macunu 4 Tane + Kargo 335 TL

Kod gözükmüyor bende
  6. Matt Murdock

Iş İlanını Anlamadım Yorumlar Mısınız?

Yasak var zaten iş öğretme ayağına böyle bir şey yapamazlar. Yasal olarak en az asgari vermeleri gerek. Lise veya üni üzerinden stajyer olması lazım sadece ki ben ünideyken onu da kabul etmedim ya en kötü asgari verirsiniz çalışmam dedim, gittim asgarinin de üzerinde maaşlı bir yer buldum.
  7. Matt Murdock

Iş İlanını Anlamadım Yorumlar Mısınız?

Maaş varsa sıkıntı yok
  8. Matt Murdock

Migros 2 Al 1 Money İade Bisküvi Kek Gofret ve Daha Fazlası

Evet düzenli olarak kullanıyorum, en kötü migros yemekte kullanıyorum sıkıntı değil zaten de şu an çok param yok mesela o yüzden iade almak daha iyi olacaktı benim için.
  9. Matt Murdock

Evet o kadar şanslıyım ki %50 değerli geldikten 1 gün önce tüm moneyleri harçamıştım
  10. Matt Murdock

iPhone Telefon Önerisi Lazım

Kimse mantık açısından değerlendirmemiş, yapılacaksa olması gereken yorumları yapın. Parası olsa elbette 120hz'lik iPhone 17 tercih eder zaten. iPhone 16e'yi ben direkt olarak eliyorum burada çünkü en zayıf olanı o. 17e ve 16'yı kıyaslarsak Apple A19 - A18 Tek kamera - Fazladan 12mp Ultra Geniş...
  11. Matt Murdock

İki al bir öde gelmiyor ne zamandır hep iade hep iade mecbur yine migrosta kullanmak zorunda kalıyorsun
  12. Matt Murdock

Iphone 17 Almak mı, iPhone 17 Pro Zorlamak mı Daha Mantıklı?

Düz 17'nin baya baya var
  13. Matt Murdock

60-70k Elektrikli Bisiklet Önerisi

Ülkemizde demedin zaten. Türkiye'de olmayan modeller var dediğime göre yurtdışında her yerde yasak söz konusu değil. Siz zaten yasal olup olmadığından değil teknik olarak mümkün olmadığından bahsetmişsiniz. Elbette güvenli değil ama 25 çok az. Bu cihazlar için oluru bence maksimum 50'dir. Şu an...
  14. Matt Murdock

60-70k Elektrikli Bisiklet Önerisi

RKS RD8 60 basıyor. Çok daha üstünü basıp da Türkiye'de olmayan modeller var. Çok emin konuşmayın o yüzden.
  15. Matt Murdock

Dursun Özbekten Transfer Açıklaması

Tam tersi sen direkt Borç olarak bakıyorsun ben kar ve zarara bakarak durumu söyledim zaten. Elbette Fenerbahçe çok zengin kişilerin desteklediği bir klüp fakat sponsorluk piyasaya uyması lazım. Rastgele bir şekilde milyon dolarları sponsor olarak gösteremiyorsun. Yoksa herkes parayı basar alır...
  16. Matt Murdock

Dursun Özbekten Transfer Açıklaması

Mali olarak zorlandığımız falan yok dostum, kaldı ki Süper Lig'de tek kar açıklayan takım Galatasaray. ŞL geliri maaşları ödemeye yetiyor. Hiç bir geliri olmayan Fenerbahçe ligin en yüksek maaşlarını veren takım. Üzerine Ederson maliyeti neredeyse Uğurcan'ın iki katı. Kaldı ki Fenerbahçe'nin...
  17. Matt Murdock

Yardım Cs2 İçin 5060ti Vs 5070

3-5 bin daha ver 5070 al çok daha mantıklı
  18. Matt Murdock

Yardım Far Cry 5 Uzun Yükleme Süresi

Arkadaş ile online oynamak istiyoruz fakat öldüğümüzde benim yükleme sürem 5 dakikada anca açıldığı için bağlantı kesiliyor ve atıyor. Kesintisiz oynamak için ölmemek falan lazım ama zor modda imkansız bir şey. Böyle oynamaya çalışırsak oyun süresi büyük ihtimal yükleme süresinden daha kısa...
  19. Matt Murdock

🔥İndirim Shark Ninja Nc300eu 7in1 Dondurma Makinesi 3 Adet Dondurma Kabı 9599 TL

Airfryer'lar artık herkesin evinde olduğu için talep azaldı neredeyse o yüzden fiyatların düşmesi normal. Ayrıca çok da işlevsel bir ürün. Şu yorumu yapanlar sebep sonuç ilişkisi kurmayı bilmiyorlar, bomboş yorumlar. Kurduğu bu mantıkla kahve makineleri falan da düşmesi gerekirdi, tam aksine...
  20. Matt Murdock

🔥İndirim Kahve Dünyası 820 Gr Trüf Çikolata 690₺

Buz koymazlarsa erir haberiniz olsun
Geri