Arama sonuçları: *

• Users: Matt Murdock
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Matt Murdock

8000 TL Wireless Kulaklık Önerisi

HS80 Max 1776439574 https://pckolik.com.tr/urun/CA-9011295-EU?ref=akakce&v=1.4.1
  2. Matt Murdock

A50 mi blackshark v3 pro mu g pro x 2 mi

Aradaki farka değsin istiyorsan stüdyo kulaklığı işine girmek daha mantıklı. HS80 Max'in fiyatı 8500 ve bence ve piyasadaki en underrated kulaklık. Diğerlerini bilmiyorum ama G Pro X2 ile kıyasladığımda bile HS80 Max bence daha iyi bir kulaklık. Ha tabi ki ben denediğimde HS80 Max 6 bin...
  3. Matt Murdock

A50 mi blackshark v3 pro mu g pro x 2 mi

HS80 Max al geç
  4. Matt Murdock

🔥İndirim 3 AL 2 ÖDE ÇOK UYGUN FARELER

E bu çok mantıklı çünkü
  5. Matt Murdock

🔥İndirim 3 AL 2 ÖDE ÇOK UYGUN FARELER

3 al 2 öde fare mi olur dayı. 3 al 2 tanesini camdan fırlat kampanyası mı bu
  6. Matt Murdock

Çözüldü✓ Razer Viper V3 Pro Angle Snapping

Bu ayarı kullanan tek bir esporcu olduğunu düşünmüyorum hocam koymama sebepleri bu. Zaten baktığım kadarıyla çok eski mouselarda var ve yeni mouselara neredeyse koymuyorlar. Büyük ihtimal tutmamış bir ayar çünkü mikro düzeltmeler refleks ve aim gelişmesi ile çok daha stabil hale gelen bir şey...
  7. Matt Murdock

Espor odaklı olduğu için bu fareler büyük ihtimal o yüzden yok. Ne için kullanmak istiyorsunuz hocam?
  8. Matt Murdock

Advanced kısmına gir Rotation yazıyor
  9. Matt Murdock

Crimson Desert'lı hesabı olup aileye gelmek isteyen?

Steam Hesabını atar mısın
  10. Matt Murdock

İphone 15 suya düştü

Dakiklar sonra alsan bile sorun yaratmayabilirdi. Direkt almışsın, zaten o kadarlık suya dayanıklığı olmaması saçma olurdu. Bir sıkıntı çıkmaz.
  11. Matt Murdock

160 cm boy icin tavsiye ofis koltuk?

Oyuncu koltukarının en alt ayarı 1.60 için sorun yaratmaz
  12. Matt Murdock

Çözüldü✓ Corsair Global RMA ve Müşteri Memnuniyeti Deneyimim

Almanyada tanıdığı olmayanlar ne yapacak
  13. Matt Murdock

S25 vs İphone 17, Aradaki farka değer mi?

Böyle böyle daha da alt modellere inilebilir ki S25 FE gibi. Mesela bakınca 50k bütçede Honor Magic 7 Pro da çok mantıklı duruyor.
  14. Matt Murdock

Aynen şu an en mantıklısı o duruyor. Üni okuyup aile evinde kaldığım için pek giderim yok şu an. 2 aylık maaşı direkt taksit yaparım dedim 17 alırsam ama cebime kalır en kötü.
  15. Matt Murdock

Fotoğrafla aman aman işim yok ülkelere gidiyorum ara sıra oralarda çekiyorum tek o açıdan orta kalitede olması yeterli en iyisi olsun değil amacım. Performans olarak da oynadığım düşük oyunlar. Efootball oynuyorum bir onun için ultrada kaldırması yeterli. iPhone 13 vs kasıyor mesela. 120hz ekran...
  16. Matt Murdock

S25 Ultra fazlasıyla cezbediyor açıkçası. Bakınca aradaki farka değer dediğim tek telefon bu sanırım. Başka markalar da var ama yanaşmıyorum şu anlık. iPhone veya Samsung tercihim.
  17. Matt Murdock

He bir de şunu da hesap etmek lazım. iPhone 17 fiyatına S25 Ultra geliyor.
  18. Matt Murdock

Pişman edeceğini sanmam zaten de benim sorum asıl olarak aradaki farka değip değmeyeceği.
  19. Matt Murdock

İşlemci her açıdan yetecektir zaten o konuda problem yok. Sadece almışken daha ucuza da kaçmaya gerek yok en azından güncel olsun diye S25 diyorum.
  20. Matt Murdock

13T Pro kullanıyorum, normalde memnunum fakat kaçak telefon mevzusundan sıkıldım artık. Orijinal ve Amiral gemi bir telefon almak istiyorum. En mantıklısı S25 gibi duruyor 50 bine fakat aradaki farkı verip 17 almak mantıklı mı? Bu arada hep Android savunmuşumdur Apple'ı gereksiz pahalı bulurum...
Geri