Arama sonuçları: *

1. U

Turknet'in 'hız İsteme' Reklamında Gizli Kodlar

Geçen YouTube'da takılırken Turknet'in yeni "Hız İsteme" reklamına denk geldim, izlerken bir sahnede bayağı absürt bir detay takıldı gözüme. Videoda "Hızımızı vermeyiz ama kodumuzu veririz" diye bir replik geçiyor, hemen sonrasında oyuncular cümlenin ortasında çok alakasız, garip garip...
  2. U

Türk Telekom Taahüt Ücreti

Hocam ofiste çekmiyor evde çekmiyor bir de 500 lira fatura ödüyoruz her ay
  3. U

benim bildiğim kadarı ile son 3 ayın indirim bedeli tahsil ediliyor
  4. U

selamlar herkese, türk telekom mobil hattımda son 3 aylık taahütüm kaldı farklı bir operatöre geçmek istiyorum ancak türk telekom bana 1500tl cayma bedeli çıkarıyor son 3 aylık fatura bedeli diyor, normalde kalan gün indirim bedeli kadar ceza çıkması gerekmiyor mu? indirimsiz tarifem 445 TL...
  5. U

Yardım Nvm2 ssd vidasi intihar etti

Tırnak makasının arasına sıkıştır sonra çevir denendi çalışıyor 😂
  6. U

Next Start Pro 4K TV Box sepette 1.549 TL

Samsung smart monitör kullanıyorum ve start pro 4k kullanıyorum her iksinin kumandası birbirini yönetebiliyor öneririm
  7. U

24-27K arası 12000BTU Inverter Klima önerisi

Samsung kullanıyorum hemde daha üst modelini uzak dur bence, baymak çin malı, aralarında en alınacak airfel veya kaira, tcl de bakabilirsin bakır boru kullanıyor bu markalar
  8. U

Yardım 35 Mbps internet için kaliteli modem önerisi

Router özelliği var ise kullanılır, portları gigabit ise gigabit fiber de kullanılır
  9. U

Yazılım farkı var, daha stabil, ileriye dönük fiberde de kullanırsın ama dediğin gibi ise attığın modem de işini görür
  10. U

Keenetic extra dsl bütçenizi 500 lira aşıyor ama değer
  11. U

❌İndirim Bitti! 🔥 43" Smart Monitör M7 4K Monitör " LS43DM702UUXUF " 🔥 7.499,00 TL 🔥

Hocam yazı burada ama v3 ürün nereden bulunur bilemem ben sipariş verdim amazondan bana v5.2 geldi 😂
  12. U

❌İndirim Bitti! 🔥 43" Smart Monitör M7 4K Monitör " LS43DM702UUXUF " 🔥 7.499,00 TL 🔥

Evet yabancı bir forumda usb a girişli olan modelin v3 versiyonu çalıştırıyormuş öyle okudum ama bulamam şimdi onu😂 Hocam iptv kaynağı tüketiyorum yayınların öncbelleği oluyor ping çok yüksek çıkıyor bu cihazda o yüzden takılma oluyor hemde modem dibinde olmasına rağmen sanırım dünyanın en...
  13. U

Evet hem normal usb li olanı hemde type c olanı aldım amazondan ikisini de iade ediyorum ikisi de çalışmadı
  14. U

🔥İndirim Samsung Eğitim İndirimi M7 4K Smart 32" 6299 TL! 43" 7499 TL!

Merhaba bu cihazı yaklaşık 1 senedir kullanıyorum, wifi performansı çok iyi değil, kablolu olarak nasıl internete bağlarız daha önce deneyen oldu mu?
  15. U

Vdsl Modem Önerisi ?

https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-keenetic-kn-2112-01tr-1200-mbps-vdsl2-fiyati,456955482.html Buradan bakabilirisn
  16. U

Vdsl Modem Önerisi ?

Fiyat olarak tp link ama yazılım, performans ve diğer konularda keenetic önerimdir, tp link vr300 kullanıyordum zamanında iptv de oyunlarda anlık pingler oluyordu, keenetic extra dsl, hooper router ve son olarak yazlıkta omni kullanıyorum uzaktan yönetme vs konusunda çok başarılı ama fiyat...
  17. U

Vdsl Modem Önerisi ?

Fiber gelir ise bu modem kullanılmaz portlar 100 mbps bunun yerine vr400 daha mantıklı olur veya keenetic extra dsl önerimdir. Hem evimde hemde yazlığımda keenetic kullanıyorum memnunum
  18. U

Yardım VSDL internet için MODEM önerisi lazım

Tp link genelde ping yapıyor diyorlar, bende omni dsl var onu satıp vr400 almayı düşünüyorum değer mi?
Geri