Arama sonuçları: *

• Users: Qwerty
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Q

Yaz İçin Klima Önerisi

daylux içinde daikinin yan ürünü diyorlar onlar biraz daha uygun geldi ama https://www.idefix.com/windfree-ar60f18c1kwn-a-18000-btu-split-klima-beyaz-p-9304511?vendorId=2903&ref=akakce&v=1.11.6...
  2. Q

Yaz İçin Klima Önerisi

Ek olarak montajlarda vakumlama yapılması gerekiyormuş bilgisi olan var mıdır
  3. Q

Yaz İçin Klima Önerisi

40m2 salona takmak için klima arayışımız mevcut yaz sıcakları başlamadan yoğunluk olmadan taktırma niyetindeyiz fakat klimalarla ilgili o kadar çok kötü yorum var ki bir türlü karar veremedim. Bütçemiz 25.000 - 40.000 TL arası. Yer İstanbul bu arada Şimdiden teşekkür ediyorum
  4. Q

Çözüldü✓ 17.000₺ Ekran Kartı Önerisi

9060xt eleyin o halde :D ama içi açılmış kartıda tavsiye etmem açıkçası
  5. Q

performansı 2k da bana yeterli gelmedi açıkçası şuanda kullanıyorum mecburen ama :)
  6. Q

Anladım hocam, siyah ekran sorunu bendede vardıda aynı şekilde sattıktan sonra 16gb 9060xt geçtim
  7. Q

hocam konuyu dağıtmak gibi oluyor ama, 6900xt de ne gibi bir sorun vardı
  8. Q

EA FC26 Açılmama sorunu

Evet denedim fakat düzelmedi 1764667624 Daha önceden oynuyordum bu arada. 2 3 haftadır açmıyordum sadece
  9. Q

EA FC26 Açılmama sorunu

Merhabalar, Steam üzerinden Oyunu başlattığımda yarım pencerede açılır gibi oluyor siyah ekrana düşüp oyun kapanıyor. Sorunu yaşayan çözümünü bilen var mıdır? Türkçe spiker var diye alalım dedik serinin en hatalı oyunlarından birine denk geldim galiba
  10. Q

EA FC 26 oyun içi hata

R5 7600 işlemci ve rx 9060xt ekran kartı mevcut. Rivals maçlarında bazen son düdük çaldıktan sonra bile ultimate teamden atıyor bu şekilde sayısız maçı kaybettim internetimden kaynaklı sanıyordum ama internetimde herhangi bir problem yok. Aynı sorunu yaşayan yada sorunun çözümünü bilen var mı ...
  11. Q

Mühürlü doğuş terminalini açmak mı daha mantıklı satmak mı

Muhtemelen öyle olur banada 2 defa çıktı ilkini 10 dolardan satmıştım son çıkanı 2 dolar civarından satmıştım
  12. Q

FC 26 Almalı mıyım ?

steamden alacağım ama hesapta 70 dolar var daha fazla vermek istemiyorum 1758108765 ne kadara geldi hocam
  13. Q

FC 26 Almalı mıyım ?

Ön siparişte standart sürümünde bir olayı yok o zaman değil mi çıktığı günde alsam aynı olacak
  14. Q

FC 26 Almalı mıyım ?

FC 26 almak istiyorum ama çıkmadan önce standart versiyonu alırsam herhangi bir ekstrası var mı ? Yada kasımda indirim olursa diye beklemeli miyim ?
  15. Q

Çözüldü✓ Yurt dışı iPhone süre uzatma

Normal sim - E sim olayı tam olarak nasıl oluyor bankalar sim kart değişikliği algılayıp sim kart blokesi yapıyorlar mı ?
  16. Q

Ryzen 5 7600 Ekran Kartsız Kullanılır Mı?

hocam video izleyip not alacaksan eğer sadece ekran kartı bile almana gerek yok o şekilde kullanırsın 1755277628 Ek olarak youtubeda işlemcinin oyunlarda verdiği fpslerde mevcut diye biliyorum
  17. Q

Ryzen 5 7600 Ekran Kartsız Kullanılır Mı?

günlük kullanılıyor hocam ekran kartı değişikliği yaptığım sürede kullandım aynı işlemciyle. Lol ve valorantta idare ediyordu ama onun harici oyunlarda pek bir şey bekleme.
  18. Q

FSR açsam zararlı mı?

o kart ile o kadar düşük fpsler normal değil ama hocam
  19. Q

FSR açsam zararlı mı?

FSR açınca daha yüksek FPS alman normal
  20. Q

Yardım Sıfır telefonumun şarjı çok hızlı bitiyor

Note 11 pro kullanıyordum önceden 1 günü rahat geçiyordu şarjı 45-50 dkde tam şarj oluyordu. Hızlı bitmiyor bence tam tersi
Geri