Arama sonuçları: *

• Users: CemBerat
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

Hyperx Cloud III kulaklığı Razer Kraken TE ses kartı ile kullanabilir miyim ?

Hyperx Cloud III kulaklık satın aldım daha önce Razer Kraken Tournament Edition kulaklık kullanıyordum ve kendi ses kartı vardı görselini aşağıya bırakıyorum Cloud III ile bu ses kartını kullanabilir miyim ?
  2. C

2000 TL'ye OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

Eyvallah hocam daha önce kullandığım razer kraken tournament edition kulaklığın ses kartı ile kullanabilir miyim bu kulaklığı
  3. C

2000 TL'ye OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

2000 TL'ye kadar oyuncu kulaklığı satın almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum
  4. C

Markonshop güvenilir mi?

PlayStation 5 satın alacağım akakçe üzerinde en uygun fiyat markonshop.com üzerinde gözüküyor. Siteden daha önce alışveriş yapan var mıdır ? Güvenilir midir?
  5. C

Tıraş makinesi önerisi

Yok ben sıfır kesmiyorum benim için önemli değil kendime sanırım attığım linkteki oneblade’i alacağım
  6. C

Tıraş makinesi önerisi

Powertech marka olan ense tıraş makinesi diyor ama sakal için kullanıma uygun mudur
  7. C

Tıraş makinesi önerisi

Merhaba, kendim ve babam için tıraş makinesi bakıyoruz. Babam sıfır kesmesini istiyor fakat gördüğüm kadarıyla hiç bir makine sinek kaydı gibi yapamıyor. Bu makine 0 kesme olarak nasıldır ...
  8. C

10.000 TL’YE KADAR TELEFON ÖNERİSİ

Aynen öyle yaptım hocam sağolun
  9. C

A25 e bakıyordum fakat amazonda bana indirim çıkmamış
  10. C

Merhaba, kardeşim için bir telefon alacağım. Sıfır olmasını istiyorum. Bugün bir teknoloji mağazasında Xiaomi redmi 13 inceledim özelliklerinden vs. pek anlamam görüntüsü hoşuma gitti bu telefon nasıldır ? Yerine önerebileceğiniz telefonlara açığım.
  11. C

❌İndirim Bitti! 12 Toblerone 118₺

00:02 de gördüm :(
  12. C

Çözüldü✓ 35k her şey dahil sistem önerir misiniz

ben sistem atmadım ki... tartıştığımız adama bak
  13. C

ya tamam da adam 22k ya 4060ti lı sistem atmış 21k ya 3060 lı sistem 26.5k ya 4060 lı sistem atmışsın sence mantıklı mı
  14. C

kral vaz mı geçsen ya
  15. C

Çözüldü✓ Usb belleği biçimlendirirken ne seçmeliyim

Dosya sistemi kısmında NTFS seçeneği varsa onu seçebilirsiniz yoksa direkt böyle biçimlendirebilirsiniz
  16. C

Yardım Beyler riotsatış.com güvenilir mi nasıl anlayabilirim yada bakabilirim

Sanırım valorant hesabı alacaksın bu hesaplar çalıntı oluyor ve genelde ban yiyor veya şifresi değiştiriliyor bilgin olsun.
  17. C

🔥İndirim 544 TL adidas WideWalk M Ayakkabı Erkek

gerçekten çirkin ayakkabı ya :D
  18. C

Yardım ❓ASUS GTX 1660 SUPER TUF vs VENTUS GP EDITION RTX 2060 OC

Akakçe linki atmak yasak diye biliyorum ve başlıkta 1060 super yazıyor yanlış girmişsiniz.
  19. C

TruckersMP Atılan Banın Süresi Haklı Mı ?

Geçmek için şansını biraz fazla zorlamışsın gibi :D ban sayfasında itiraz etme bölümü olması gerekiyor oradan şansını deneyebilirsin.
Geri