Arama sonuçları: *

• Users: PokemonTR
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. PokemonTR

Cuma namazına gidememe

Yarın Hakk'ın Divanı'na Allah'ın huzuruna çıktığın vakit, anksiyete korkusu ile adım atamadığın o namazların borcunu kimse ödemeyecek. Kimse seni tanımayacak, sadece sen ve amellerin başbaşa Allah'ın huzurunda hesap vereceksin. Hatta Allahım al bunları yak beni yakma diyeceğin insanlar için...
  2. PokemonTR

Tehdit eden panelci yakalanabilir mi?

Bilgisayarına sızacağım diyen çocuk daha kendi odasının kapısını kilitleyemiyordur. VPN açınca görünmez olduğunu sanan birinden mi korkuyorsun gerçekten? Rahat ol, en fazla senin yerine pide siparişi verir, onu da parası yetmez iptal eder🤣
  3. PokemonTR

Anlamadım yardımcı olun

Güzel kardeşim, NASA'dan aradılar, 'Mars'tan bile okunuyor o büyük harfler, astronotların gözü kamaştı' diyorlar. Biraz fontu küçültelim de evrensel bir krize yol açmayalım, ne dersin?
  4. PokemonTR

30 Adet Forma Alacağım.

İnt satışları yok değil mi
  5. PokemonTR

30 Adet Forma Alacağım.

Bildiğiniz güvenilir toptancı var mı
  6. PokemonTR

İşçi Karıncalar Dişidir Kuran Mucizeleri 37

Bilgiyle kurulan cümlelerin karşısında, ancak cevabı olmayanlar 'pişmiş kelle' misali sırıtır. Hakikati bilimle, delille ispatlarken; ciddiyetsiz tavırlar, sadece araştırmaya üşenen cahil bir beynin teslimiyetidir. Kuran hakikatleri, maymunluk yapanların gürültüsünde gizlenmiyor.
  7. PokemonTR

İşçi Karıncalar Dişidir Kuran Mucizeleri 37

Normalde dini bir konu açıldığında hiçbir derinliği olmadan, sadece alay etmek için 'Habeş maymunu' gibi toplanıp pişmiş kelle gibi sırıtan o malum kitle, bu bilimsel ve kanıta dayalı anlatımlar karşısında dilsiz kalıyor. Çünkü ortaya koyduğun bu bilgi duvarına çarptıklarında, ellerindeki o boş...
  8. PokemonTR

Dış İskelet (Exoskeleton) Kuran Mucizeleri 38

Kutsal metin ile kâinatın dilini (bilimi) bu kadar net birleştirdiğin için teşekkürler. Şüphecilerin ya da Arap cahillerinden daha zelil durumda olan düşünce sefili inkarcıların yorum yapamaması, sunduğun kanıtların tartışmaya kapalı olmasından kaynaklanıyor.
  9. PokemonTR

Çene Secdesi Kuran Mucizeleri 15

Samimi bir şekilde okudum çocuğun yazdıklarını. Gerçekten değmez. Kafa tası boş bir oda gibi ne söylesen yankı yapıp sana geri döner. Bilgi içeride tutunacak bir beyin hücresi dahi bulamadığı için hemen dışarı kaçıyor, bak keyfine
  10. PokemonTR

Çene Secdesi Kuran Mucizeleri 15

Fındık kabuğunu dolduramayacak beyinlere anlatmaya çalışıp değerli vaktini harcamamanı öneriyorum. Biliyorsun ki İslam'ın tebliğ mantığında muhataba göre hareket etmek gerekiyor. Algı problemi olanlar muaf, anlamak istemeyenler de kendi haline bırakılıyor. Son model Ferrari ile patates...
  11. PokemonTR

Futsal Ayakkabı Tavsiye

Alışveriş sitelerinde çok bir seçenek bulamadım. Bütçe 1.500
  12. PokemonTR

Kuranı Kerimde İlginç Çelişki. ?

Hezoş hem cennetten ban yedi hem de forumdan ^^
  13. PokemonTR

Halısaha Ayakkabı Önerisi

Hem beton zemin hem de halısahada giymeye müsait esnek, yumuşak, kaymayan ayakkabı önerileriniz var mı?
  14. PokemonTR

Bayram Namazına Gidiyor Musunuz

Bayram namazına gidip öncesinde farz olan sabah namazını terk etmek kadar saçmaydı bu toplumun dini🤣
  15. PokemonTR

Temsilcilerimizin oynayacağı maçlar için skor tahmininiz nedir?

GS 3 - 1 Ajax V. Plzen 2 - 0 FB Samsunspor 4 - 0 Hamrun
  16. PokemonTR

Cinlerden neden bu kadar korkuluyor ve o kadar korkunç mu?

Şehir efsanesi haline getirip insanları çeşitli masallarla korkuttular. Sektör haline geldi hacı hoca yolunu buradan buluyor. Bir muskanın fiyatı 5 binden başlıyor. Güzel para
  17. PokemonTR

Kuranda'ki ilginç gökyüzü çelişkisi !

"Sana kitabı indiren O’dur. Onun (Kur’an) bir kısım âyetleri muhkemdir, ki bunlar kitabın esasıdır, diğerleri ise müteşâbihtir. Kalplerinde sapma meyli bulunanlar, fitne çıkarmak ve onu (kişisel arzularına göre) te’vil etmek için ondaki müteşâbihlerin peşine düşerler. Hâlbuki onun te’vilini...
  18. PokemonTR

Ayetteki mesaj net değil mi? Anlamak yerine ağlamanın mantığı yok. Anlamıyorsan ayete boyun eğeceksin, Allah'ın vaadi var diyor ki: "Müteşabih ayetlerin tevilini sadece Ben bilirim. " Müteşabih peşinde koşup duranlar da hakikate kör, kalbinde hastalık bulunanlar... Muhkem ayetler ile hakikate...
  19. PokemonTR

"Sana kitabı indiren O’dur. Onun (Kur’an) bir kısım âyetleri muhkemdir, ki bunlar kitabın esasıdır, diğerleri ise müteşâbihtir. Kalplerinde sapma meyli bulunanlar, fitne çıkarmak ve onu (kişisel arzularına göre) te’vil etmek için ondaki müteşâbihlerin peşine düşerler. Hâlbuki onun te’vilini...
  20. PokemonTR

Kuranda geçen ilginç cümle hatası !

İ İki farklı olay iki farklı zamanda yaşanıyor.
Geri