Arama sonuçları: *

• Users: HyperChief
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

22 K Bütçe APU Sistem önerisi

7800x3D işlemcide dahili grafik kartı yok, ekran kartı alması lazım.
  2. H

Bu 2 oyun arasında niye bu kadar fiyat farkı var ?

Şimdi yazdıklarınıza tekrar bakınca her şey oturdu teşekkürler.
  3. H

Bu 2 oyun arasında niye bu kadar fiyat farkı var ?

Merhaba yeni yıl ile birlikte gamepass aboneliğim biticeğin'den dolayı forza 5 satın almak istiyorum. Forza 5 yerine 400 TL fazla vererek sanırsam 2 oyuna da sahip olabiliyorum ancak bu kampanyalı paket'den 2 adet var. Aralarındaki farkları baktığım'da aynı gibi duruyor. Arasın'daki farkı...
  4. H

EA FC 24 Epic Games.

Uygulama içinde kupon görüceksin aktifleştirip satın alırsan fiyat indirimi olucaktır.
  5. H

🙂Trendyol %40+ Kargom Geldi🙂

Sadece Moka pot aldım kupon ile 250 TL civarı geldi.
  6. H

Hızlı kargo ve indirim de bu vardı ondan tercih ettim beğenirsem çelik olan alırım. (250 TL civarı aldım.) 1699448450 Yanlış kullanım sonrasında çoğu kişi de kararma yaptığını okudum bir süre denedikten sonra çelik olan alırım.
  7. H

Benim de kargo geldi.
  8. H

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Siparis kargoya verildi gözüküyor. İptal olur mu ?
  9. H

🔥İndirim MSI G274QPX 27'' 2K 240 Hz IPS Monitör

İmzam'da bulunan sisteme 2K monitör arıyordum alınır mı ? freesync desteği yok sanırım. @Ckribrahim Ya da kasım ayı indirimlerin'de daha iyi bir monitör düşer mi ?
  10. H

Yardım Xbox Series Wireless 9.Nesil alıcağım ama...

Siyah renk'ten devam o zaman, teşekkürler.
  11. H

Yardım Xbox Series Wireless 9.Nesil alıcağım ama...

Xbox Series Wireless 9.Nesil siyah alıcağım ama 200 TL daha verebilirim. özel seri almanın ileride sattığım zaman fiyat vs. bir avantajı var mı ? Özel seri olarak aşağı'da bulunan almayı düşünüyorum. https://www.itopya.com/xbox-series-wireless-9nesil-sunkissed-gamepad_u23428
  12. H

Çözüldü✓ ASUS ROG Gladius III Wireless alınır mı ?

Merhaba, Daha öncesince Logitech G102 kullanıyordum, boyutlarına alışmam biraz zaman aldı. G102 oranla biraz daha şişkin bir fare. Malzeme kalitesi olarak beni tatmin etti. Kutu içerisin'den Fare içerisine takılı olan Yedek ROG kendi özel switch mevcut. Tornavida ile 2 kapağı açıp içerisin'den...
  13. H

Evet ilk rog ekipmanım. Armoury Crate yüklü farklı bir şey yüklememe gerek yok sanırsam kendisi otomatik tanımlama yapar değil mi ?
  14. H

Cashback için önce sipariş vermemiz geremiyor mu ? 2.400 TL bütçemin çok üstün'de kalıyor. 1679928511 Teşekkürler. :peepokalp:
  15. H

Sipariş verdim cevap için teşekkür ederim.
  16. H

Rog olup olmaması benim için kriter değil. Hem kablosuz ve kablolu kullanabileceğim uzun yıllar götüren sorunsuz mouse arıyorum. Daha önce bu kadar pahalı bir mouse kullanmadığım'dan bildiğin bu bütçeler'de daha iyi bir alternatif var ise onu'da alabilirim.
  17. H

Eski sistemim'den kalan ekiplarını yavaş yavaş upgrade ediceğim. Maksimum çıkabileceğim para 1.300 TL bu bütçe'de ASUS ROG Gladius III Wireless alınır mı ? yoksa daha iyi bir seçenek mevcutmudur ...
  18. H

🔥İndirim AOC 34'' CU34G2/BK 100 Hz Monitör 6205 TL

Evet 4K. ( 3440 x1440 px )
  19. H

Sizin tavsiyenizle aldığım stok soğutucu

Yönü var o u şeklinde olanların. Sıvı soğutma taktigimda senin sorunun gibi olmadı ters takınca düzeldi.
Geri