Arama sonuçları: *

• Users: Ayet
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Ayet

Türkiye 1 İtalya 4 Maç Sonucu

Yani ben futbol bile izlemiyorum nadiren izlerim bazen realin maçlarını bazen milli maçları çok nadir izlerim benim beynimin yıkandığı falan yok. Sıkıldım milli takım ne zaman yenilse filenin sultanları zirvasini gündeme getirmenizden. Spor ayrımı yapmıyorum diyip hem spor hem cinsiyet ayrımı...
  2. Ayet

Türkiye 1 İtalya 4 Maç Sonucu

Ya niye kızlara destek versinler? Değersiz bir sporda 1. Oldukları için mi? Bunu ben söylemiyorum ki Profesyonel Spor endüstrisinin %80 inini futbol oluşturuyor sadece futbol, oda erkekler futbolu. Yani istersen voleybolda uzaylıları yensinler galaksinin 1.si olsunlar piyasa değeri, ulaştığı...
  3. Ayet

Dostlar Depo Da Çalışan Var mı?

Ben depoda çalışmıştım öldürene kadar çalıştırıyorlardı ve paydosu geç oluyordu
  4. Ayet

❌İndirim Bitti! Iphone 17 Pro Max 2 Tb Gümüş 140.912 TL

15k fark benim telefon fiyatı kadar
  5. Ayet

Tanımadığın Birisinden Sigara İstemek

Yaş 19 da senin savunduğun elemanın gerçek yüzü bu ahahahah bunlar da varsayımdır muhtemelen paşam benim aakajakh
  6. Ayet

Bir Deneme Kulübüne Yazılırken Nelere Dikkkat Etmeliyim

Ücret ne kadar?
  7. Ayet

Jaajhajhhah peki "varsayım"
  8. Ayet

Karşılık verseydi Kavga da çıkabilir veren adamın nasıl biri olduğunu bilmiyoruz. Konuda dile getirebilir bence ama böyle sinirlenmesi üzerine küfürler etmesi çok saçma
  9. Ayet

Birde Sigarayı vermiş adam zaten. Veren adamın tavrı kötü ama konu sahibinin ki çok daha kötü 1790317084 Nefret kustuğu yer nerde mi? Ahahajah
  10. Ayet

Yani senin şu üsluba bak adama sürekli kari gibi diyorsun hakaretler ediyorsun inan bana o sigara için birbirini öldürenlerden pek farkın yok gibi duruyor. Adama 50 kere karı gibi diyip burada arkasından KARİ gibi zırlayıp hakaretler yağdırman çok komik. Adamı savunduğum falan da yok. Ayrıca...
  11. Ayet

İnanmadan İnanamak İstiyorum?

Evren, müthiş doğa, dağlar, bu dünya vs. Diyip tanrının varlığını kanıtlamaya çalışmak ahmakça milyar yıllık sonsuz büyüklükte evrende birkaç bin yıllık insanlık tarihine ve kendi hayatlarımıza müthiş anlamlar yüklemeye çalışmak saçma. Tabii ki ölümlü dünya, bir şey yapmayın ot gibi yaşayın...
  12. Ayet

Fiziğimde Tipimde Kötü Ne Yapabilirim

Yine sırf kızlara iyi görünmek için kendini yiyip bitiren bir erkek ve onlara saçma sapan tabiatler veren diğer kız budalası erkekler. Sorun hiçbir zaman kızlara güzel görünmek olmamalı Sorun hiçbir zaman kız düşürmek için kariyer yapmak olmamalı Ağzın laf yapcak falan bu zırvalarla...
  13. Ayet

üniversite kazandım ancak askerliğim tecil olmamış?

Askerlik şubesine git Max 20 saniye sürüyor düzeltmesi.
  14. Ayet

Yapay Zeka Beni Korkutuyor.

Bende yazılım veya bilgisayar mühendisliği istiyordum (hayal ettiğim ve Bilgi sahibi olduğum meslekler bile değil) ama yapayzeka ve iş garantisinin olmaması ve kendini geliştirme zırvası yüzünden fikrim değişti
  15. Ayet

Öneri Samsung Tablet mi Lenevo Tablet mi

Ben neredeyse 1 yıldır kullanıyorum hiç ucu değiştirmedim hala on numara evet servisten gelince banada durduk yere uç gönderdiler birkaçtane. Samsungun bundan tek iyi yanı kalemi oda ahım şahım bir fark değil
  16. Ayet

Yardım Ders Çizim İçin Tablet Önerisi

Rica ederim Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın bu paraya alınabilecek en maksimum tablet bu
  17. Ayet

Sorunlu mu anlamıyorum bazen sert basmak gerekiyor ya da ekranı kapatıp açmak gerekiyor düzelmesi için benim için büyük bir sorun değil ama klavye ile yazı yazarken bazen yavaşlıyorum ve sert basmam gerekiyor bende ekranı kapatıp açıyorum hemen öyle devam ediyorum. Ekran bölme çalışıyor bir...
  18. Ayet

dokunmatiği dışında her şeyinden çok memnunum
  19. Ayet

Yardım Huawei Matepad Pro 12.2 Alınır mı

Bende ideatab pro 12.7 var 3k 144 Hz mat ekran dimenstiy 8300 le çok iyi tavsiye ederim
  20. Ayet

Termos Önerisi? Çok Fark Var mı?

Tamam tavsiye ettiğiniz Decathlonu alıyorum zaten yapay zeka da onu tavsiye etti direkt çok sağ olun
Geri