Arama sonuçları: *

• Users: shaggy131
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

6 Bin TL Bütçele Sıvı Soğutma Önerisi ?

en iyi sıvı soğutmayıda alsan 2-3 derece fark eder sistemin güzel görselede önem ver msi p13 tavsiye ederim.
  2. S

❌İndirim Bitti! Bosch 46 Parca Tornavidali Vidalama Seti 449 Lira

kupon kodu bitmiş görünüyor
  3. S

❌İndirim Bitti! TCL 65c6k Miniled TV 49k

eline ulaşan varmı arkadaşlar yada kargosu onaylanan ?
  4. S

❌İndirim Bitti! TCL 65c6k Miniled TV 49k🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Arkadaşlar bu tv yi alan varmı kampanyadan aradım hala onaylanmadı diye 2-3 hafta termin süresi var diyor varmı kargosu çıkan ?
  5. S

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

başlığı indirim bitti yapabilirmisiniz artık her girdiüimde acaba tekrar düştümü diye tıklıyorum.
  6. S

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

2099 olmuş rakam indirim bitti yapılabilir
  7. S

❌İndirim Bitti! 💥 Samsung G5 OLED G50sf - 16.960 TL (En Düşük Fiyat) 💥

büyük ihtimal o temsilci yapay zekaya soruyor yada bizzat yapay zekanın kendisi aktif kullanan arkadaşım var cihazı 2k 180 hz 10 bit kullanıyor hatta geçen hafta yeni güncelleme geldi iyileştirme adına
  8. S

🔥İndirim Wd-40 Yağlayıcı ve Pas Sökücü Sprey 400 Ml | Sepette 288 TL

önceki kampanyadada alşmıştım stok çekmelik oldu kuponla 175 e geldi duyuru sahibine teşekkürler
  9. S

❌İndirim Bitti! Rog Strıx Scope Iı 4.749,05 TL

premiumda o rakam çıkıyor
  10. S

❌İndirim Bitti! Asus Prime Ap202 Kasa 5000lira

aktif kullanıyorum tavsiye ederim toz olayına çok takılmayın evet toz filtresi yok ama 10 cm yüksekte olduğu için masadaki tozları almıyor 3 ayda bir basit üfleyici cihazla ilk günki haline getiriyorum. 1786390142 fikir olsun düşünenlere şimdiden söylim evet biliyorum ekran kartı olmamış ama ona...
  11. S

96 klavye aradığında türkçe çok seçenek yok varmı bildiğiniz dostlar
  12. S

aynı cihazın hotswap modelimi var ?
  13. S

🔥İndirim 9.738,63 TL Rog-Strıx-1000w Beyaz Plat Psu

birazdan gelirler o paraya fsp nin şu modeli highpowerin bu modeli tier list sevdalıları :)
  14. S

🔥İndirim Aprilla Asd-3507 Katlanabilir Şarjlı Tornavida 399,00 TL

şok marketten oğluma oyuncak amaçlı aldım hala çalışıyor. oyuncak bile daha pahalıydı çünkü
  15. S

💥Harman Powerbank 499tl 💥

çektik 1 adet
  16. S

🔥İndirim Throne Reflex Pro 42.000 Dpi Paw 3395/2k 1169 Lira

pro olmayan modelini kullanıyordum uzun zamandır ofis bilgisayarımda hiç bir sorun yaşamadım bir tanede pro çektim dursun
  17. S

OLED Monitör Önerisi

olede geçip alınacak tek monitör 27" 4k dır. istediğin marka modeli al ama 27" 4k al kimsenin bakmadığı ama gerçek görüntü kalitesi "ppi" değeridir. bende maalesef tecrübe ederek öğrendim. . sakına ekran kartım zaten kaldırmaz gözüyle bakma konuya [H3...
  18. S

❌İndirim Bitti! Asus Rog Strıx Lc Iıı 360 ARGB Aura Sync Rgb 6649 TL

her şey performans değil artık kasalarımız görsel olarakda hitap ettiği için
Geri