Arama sonuçları: *

• Users: BLACKBEAR1
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Arkadaşlar acil yardımcı olur musunuz

56 aldım orjinal şarj başlığı ile birlikte 18k 128gb
  2. B

Arkadaşlar acil yardımcı olur musunuz

S24fe 15 ocakta alınmış 16 ay garantisi var 22k A56 2 aylık 21k ikiside 256gb nasıl bi tercih yapayım. S24fe ufak çizikler var a56 0 ayarında
  3. B

Öneri 10-15 bin tl arası telefon önerisi

Memnun musunuz? A55 temiz denk getirirsem onu almayı planlıyorum ama a36da 0 telefon ne yapsam bilmiyorum
  4. B

Öneri Bu Gaming Kulaklığı Alacağım Sizce Nasıl

Kanka ben havit gamenote h2002p kullanıyorum. Çok memnunum öneririm. 7.1 falan var. Uygulaması var kendisinin ayar yapabiliyorsun. Mikrofon kalitesi falan çok güzel. Bi bak derim
  5. B

Oyuncu koltuğu önerisi

80 kiloyum 1.85 boyum var bugün xDrive 15li Plus geldi ve kurdum. 10 numara koltuk öneririm
  6. B

1-1,2K Bluetooth Kulaklık Önerisi

İşte iyi olacak mı ses kalitesi falan nasıl olacak düşündürüyor. İlla kablosuz da aramıyorum. Kablolu da olabilir kulakiçi. Var mı bildiğin mikrofonlu
  7. B

Benim bilgisayarımda da gerekli galiba aparat. Hangi aparatı kullanıyorsun 1727897904 Ya Kulakiçi istiyorum ben. Kulaküstü baya rahatsız ediyor beni ama içime sinen bir tane bulamadım
  8. B

Bilgisayarda kullanabilir miyiz peki dostum denedin mi hiç 1727897493 Bilgisayarda kullanabilir miyiz peki öneneren arkadaşlarım oldu da benim. Bilgisayar için arıyorum böyle bir kulaklık
  9. B

Kulakiçi kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar. Kulakiçi kablolu/kablosuz kulaklık arıyorum. Mikrofon olması önceliğim. Kulak üstü kulaklıklar çok rahatsız ettiği için böyle bir karar aldım. Bilgisayar için arıyorum bu arada
  10. B

oyuncu koltuğu aldım nasıldır

Hangi model kullanıyorsun kanka
  11. B

Hazır sistem tavsiye

https://www.gaming.gen.tr/urun/384873/thermalright-phantom-spirit-120-se-TL-c12b-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ Şunu alıcam kanka. Acelesi yok biliyorum ama 1 kere alıp birdaha uğraşmak istemiyorum ya 1714171357...
  12. B

Hazır sistem tavsiye

https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a-7000/ Buyur kanka
  13. B

Hazır sistem tavsiye

Evet biliyorum kanka ama beni idare edecek bi kart ve bütçeden dolayı bu şekilde yapmak istedim
  14. B

Hazır sistem tavsiye

Kanka ama istemiyorum ya. 4070 için de anakartı ssdyi Rami yükseltince bütçemi aşıyor. Ve 2k monitör almak gerekecek
  15. B

Hazır sistem tavsiye

arkadaşlar bu şekilde satın alacağım yarın sabah. Eksik olan bir yeri var mı veya başka bu şekilde öneriniz var mı
  16. B

Hazır sistem önerisi

Tamamdır anladım. Bir bakayım buna da
  17. B

Hazır sistem önerisi

Anakart 620m k sorun çıkarır mı. B650 önerdikleri için genelde o yüzden soruyorum bilmediğim için
  18. B

Hazır sistem önerisi

Ekran kartı tamam değerlendireyim ama ram ssd anakart yükseltince 35i geçiyor. 2k monitör ile birlikte 45k. Bunu da düşünmek gerek
  19. B

Hazır sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. 4060 veya 4060ti hazır sistem almak istiyorum bütçem 30k. Üzerine çıkabilirim aslında ama çıkmak istemiyorum. 3 4 sene boyunca bir problem çıkarmasın yeterli. Sadece oyun oynayacağım. Lok valorant cs tarzı FPS, God of War Bf CoD rdr2 tarzı hikayeli oyunlar...
  20. B

40-45K sistem önerisi

Sistemin linkini paylaşır mısın dostum
Geri