Arama sonuçları: *

• Users: ihsanali46
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. I

nasıl dikkat çekilir adım 1 basit

o benim iste
  2. I

abdullah abi story bak insta
  3. I

görüyorsunuz anlatmaya gerek yok :p
  4. I

r5 5600 g sonwman m200 , t6,t6 ultra

uyumlu dediler de t6 , snowman m200 arasında kaldım , t6 ultra sesli dediler
  5. I

r5 5600 g sonwman m200 , t6,t6 ultra

t6 ultra çok ses yapıyo diyorlar düz t6 yada snowman m200 almayı düşünüyorum uyumlu olur mu takılır mı işlemciye ana kart : Asus Prime B450M-K II
  6. I

Da V4.5 sıfır 6200 aldım iyi fiyat mı

başlığa yazdığım gibi güvendiğim mağaza sahibinden aldım almıcaktım sorun cıkacak diye korkuyordum @Abdullah Hacıgül abi öyle açtığım bi konuya öyle bi yorum yaptı ki maf etti beni bende aldım sıfır kapalı kutu 6200 verdim ho mı olsun go mi olsun düşünmek istemiyorum mecbur kaldım 1646391725...
  7. I

5-6 bin arası apu sistem

deme öyle deme:)
  8. I

5-6 bin arası apu sistem

işlemciler aynı hocam benim attığım linkteki
  9. I

5-6 bin arası apu sistem

bugün alıyoruz ama o sistemle neredeyse aynı hocam tek ssd farkı var bir de marka falan kasa o kadar :)
  10. I

çok kötü rüya gördüm

merhaba herkese normal de öğlen uyanan ben sabah saat 8.26 uyandım bunu yazdığım da eğlence konserinde rüyadayım toplum kalabalık bi kavga çıkıyor daha sonra herkes yere oturuyor allah ekber diyip namaz kılmaya başlıyor sağ da elinde fener namazını bitmesini bekliyor sonra bizle konuşuyor benim...
  11. I

5-6 bin arası apu sistem

görmedin galiba :) arkadaş için arıyoruz ben senin bana yolladığın topladıgın yani sistemi aldım bile :) fotoğraf atarım arkadaşa bakıyoruz şimdi bütçesi kısıtlı ama bulduk galiba ayarlarsak haber edicem:)
  12. I

5-6 bin arası apu sistem

yukarıda attıgım linkteki nasıl peki ben v4.5 buldum 6200 e sıfır magazada adam al sat yapıyo güvenilir biri fakat herkeste sorunlu geldi ya ondan vazgeçtim şimdi garantisi de var sorun çıkacak büyük ihtimal onunla mı uğraşmayım diye vazgeçtim 1646339907 60 fps alıyormuş max ayarlar da ben...
  13. I

5-6 bin arası apu sistem

arkadaşlar bu fiyat arası var mı bildiğiniz valorant vs oynayabileceğimiz apu sistem var mı bildiğiniz? 1646339109 https://dolap.com/urun/msi-antrasit-masaustu-bilgisayar-az-kullanilmis-mbysn55-182541026 şu sistem alınır mı ?
  14. I

1000 TL Kulaklık önerisi

tam 400 tl bir şey arıyorum bende en kotu kulaklıgım x titan idi
  15. I

1000 TL Kulaklık önerisi

300-400 arası varmı önerebileceğiniz?
  16. I

Da V4.5 Sistem sorunu çözenler aydınlatabilir mi

tamamdır umarım sorun yaşamam yoksa kargoyla uğraş yoksa :)
  17. I

ben başka birinden alıcam sıfır mağazadan onlar al-sat için almışlar garanti kargoya vericem tamam da benim adıma olmıcak problem olur mu eğer sorun yşarsam sistemde
  18. I

ama her sistem aynı sorun çıkmayabilir dimi şans işi mi birz?
Geri