Arama sonuçları: *

1. bahtsizbedevi23

Kaç Adet Kuzeniniz Var

bir hesaplayayım dedim kaç tane var diye iki taraf toplam 24+1 kuzen var 1 tanesi üvey. Bunların çoğuyla tanışmadım bile hatta bırakın bunlarla tanışmayı daha tanımadığım 3 dayım var sadece isimleri var.
  2. bahtsizbedevi23

Kaç Tane Uyarınız Var

5 uyarım var sonuncusu senin sayende ensendeyim en ufak bir hata yap raporlayacam seni
  3. bahtsizbedevi23

3 Ayda 14 Bin TL Harcamışım Fazlamı Azmi Sizce?

sana şöyle söyleyeyim ben 17 yaşındayken şuanın parasına göre aylık en fazla 2k harcardım. bu yaşlarda bu kadar para harcayıp yatırım yapmazsan ilerisi için ömür böyle geçer. Zaten sen bu yaşta alkolü geçtim aylık 8 paket sigara içiyosan (hiç içmemen lazım) 25 li yaşlara geldiğinde ciğerlerin...
  4. bahtsizbedevi23

Nasıl Tüm Konu'larımı Silebilirim

mesele o değil zaman geçtikçe düşünce yapısı değişiyor insanların. 20 sene sonra burada bize çok normal gelen yazılar yüzünden kim bilir linçleyecekler bizi ekşi sözlükte olduğu gibi
  5. bahtsizbedevi23

Film Tavsiyesi : A Cure Of Welness (2016)

her önerenin filmini listeye ekleye ekleye 241 film oldu liste dizide 151 oldu bakalım ömür yetecek mi hepsini izlemeye
  6. bahtsizbedevi23

Traş Makinesi Önerisi?

herhangi bir philips makine işini görür. her modelde ayarlanabilir tarak yok ama ona dikkat et
  7. bahtsizbedevi23

Yabancı Dizi Altyazı Çevirmenleri ve Dublajcıları Ahlakımızı Koruyor

Birçok dizide ya sahne sansürü yiyoruz ya da altyazı sansürü. Küfürlü deyimleri saçma sapan türkçe kelimeler ile çeviriyorlar dizilerin resmen ruhunu öldürüyorlar. Bazı dizilerde the boys gibi ciddi para harcanmış maliyetli sahneleri adamlar kesiyor. hbodan the last of us izliyorum ellie art...
  8. bahtsizbedevi23

En Sevdiğiniz Kelime Nedir

kelime değilde bu aralar dilime "lo" takılmış herşeye lo diyorum. Bu videodan kaynaklanıyor lo
  9. bahtsizbedevi23

Yardım Audi A3 Vs Audi A4 Hangisi Alınmalı?

ya bu premium araçları segmentlere hapsetmemek lazım bence a3 c segment ama diğer c lerin yanında gemi gibi durur
  10. bahtsizbedevi23

Ekşi Kremalı ve Soğan Aromalı Cipse Sos Önerisi

ağız kokusu köpek öldürür
  11. bahtsizbedevi23

❌İndirim Bitti! Leaven K780 Klavye 586,91 TL

oyun içinde idarelik bir şey bakıyordum rog fanı olarak sonradan rog strix klavye planım var ama kuponu yapamadım kaldı öyle 1780774250 aile evindeyimde odada ölsem 1 hafta sonra farkederler ses sorun olmaz
  12. bahtsizbedevi23

İşinden Ayrılıp Pişman Olan Oldu Mu ?

tanıdık bir sözleşmeli tesisatçı toki inşaatına girmişti bende inşatta çalışır amelelik yaparım dedim beni kaynak atölyesine verdiler saçma sapan işler veriyorlardı demir kapakları diz boruları diz cıvataları sök say kaç adet sonra kaynak ustası geldi boş boş fırça atıyor ilk günden bıktırdılar...
  13. bahtsizbedevi23

ortalığı inletsin sorun yok. kupon yok bende yoksa anında buhar ederdim
  14. bahtsizbedevi23

mavi switch kırmızı switch farkı nedir
  15. bahtsizbedevi23

En Sevmediğiniz Cips Nedir

16. bahtsizbedevi23

Yardım Bu Klavyeler Alınır mı?

şu ilk klavye defolu mal üstünde harf yazmıyor
  17. bahtsizbedevi23

2005 Yılı'nın 1 Kuruşlarına Ne Yapılır?

2005 liyim hiçbir zaman 1 kuruşun para ettiğini kullanıldığını göremedim hep değersizdi. belki 2000 liler görmüş olabilir kullanıldığını
  18. bahtsizbedevi23

forumda sevdiğniz ama ban yiyen kişi

ne olmuş burası böyle cezevine dönmüş ne kadar sabıkalı varsa burda
Geri