Arama sonuçları: *

1. bahtsizbedevi23

Düğün İçin Beyaz Eşya Önerisi

Herseyinde bir sorun çıkıyor ya. Hani şu Kemal sunal'ın bir filmi var ya ünleniyor reklam yapıyor reklam yaptığı hersey en kotusunden vestelde öyle. Tv aldık durduk yere ledleri değişti. Çamaşır makinesi sorunlu kapağı su kaçırıyor tuşları calismiyor. Bulaşık makinesi vestel yine daha bugün...
  2. bahtsizbedevi23

Gözümde Büyük Bir Sorun Oluşmuş Mudur

Redbull psikopat adamları buluyor yarıştırıyor ben dışarı çıkmayan asosyal adamın tekiyim çıktığım zamanda kesin başıma bir iş geliyor.
  3. bahtsizbedevi23

Çok geçmiş olsun hocam haklısın valla 1786655210 Oyle çok rahatsız etmiyor ilk defa gözlük takınca hafif bir baş ağrısı göz yorgunluğu olur ya onun gibi şiddetli olsa duramam zaten. Keşke rahatsız etse hemen koşup gitseydim hastaneye
  4. bahtsizbedevi23

Valla eldiveni bile daha bugün zar zor kaptık. Birde beton tozu var o daha beter direkt ciğere işliyor onun özel filtreli maskeleri var usta covid maskesi getirmiş hiçbir işe yaramıyor.
  5. bahtsizbedevi23

Aslinda başıma gelenleri düşününce şanslıyım bile. Tek şerit yolda rampa çıkıyorum rampanin sonu viraj yolun devami gözükmüyor 40-50 ile falan çıkıyorum bir anda önünde tahıl kesici takılı biçerdöver çıktı önüme direksiyonu kırdım yoldan çıktım ota toprağa girdim sağımda duvar solumda biçer iğne...
  6. bahtsizbedevi23

Hastaneye tek başıma gitmeye alıştım ama hep basit şeylerdi kan testi falan filan. Malum yeri gösterme seviyesine hiç çıkamam ya ölür giderim.
  7. bahtsizbedevi23

Bilemedim ki hep olur ya göze toz kaçar 1 saate 2 saate geçer. Bu biraz uzun sürdü yatarim sabaha birsey kalmaz dedim sonra ise gittik başımızı yerden kaldıramadık. Birde hep hastanelerden korkan çekinen adamim.
  8. bahtsizbedevi23

Valla annem doldurmuş evi vestelle. Birseyden anladığı yok vesteli dünyanın en iyi markası sanıyor. Makineler bozuluyor televizyon bozuluyor bozuldukça daha çok seviyor vesteli.
  9. bahtsizbedevi23

Yarın uyanır uyanmaz koşa koşa gidecem. Çok hassas bir adamım birde inşallah damlayla falan atlatırız yoksa gözümden cımbızla falan çıkartmaya ya da ameliyata falan imkani yok izin veremem.
  10. bahtsizbedevi23

Aslinda dün oldu olay bugün o halde çalıştım. Birde ağlamaya çalışıyorum çıkması için ağlayamıyorum bütün kötü anıları düşündüm yok göz yaşı gelmiyor. Son çare Fenerbahçe son şampiyonluk videolarını açtım yine yaş gelmedi gözümden. 1786653207 İşin daha tehlikeli kısımlarından bahsetmedim...
  11. bahtsizbedevi23

Beşiktaş Uefa Avrupa Liginde Play-Off’Larda.

Bu sezon Avrupada biraz da bizim sesimiz yükselsin ya Belçika takımları bilinmedik topçularla bizden fazla iş yapıyor. Bu sezon superlig avrupanin üst düzey forvetleri ile doldu artık bu sene o sene olmali.
  12. bahtsizbedevi23

Ne alırsın bilmem ama vestelden uzak dur yeter
  13. bahtsizbedevi23

Kalıcı Ücretsiz Deponia 10$ Steam'de Ücretsiz, Caravan Sandwitch Epic'de Ücretsiz

Hesabı doldurduk oyunla da turknet 54 gündür interneti halledemedigi için google dinozor ile zaman geciriyoz
  14. bahtsizbedevi23

Oyunun Son Harfi ile Yeni Bir Oyun Yaz.

Kingdom Come
  15. bahtsizbedevi23

Hiltiyle çalışırken gözüme beton tozu kaçtı. Epey bir uğraştım çıkaramadım akşama kadar kaşındırdı. Elbet düşer kendi kendine diye 1 gün daha çalıştım hastaneye gitmedim. Sabah güneşli havada gözümü açamıyordum ne alakaysa sadece gölge yerlerde acıyordum. Beton tozu kaçan gözümdede hafif bir...
  16. bahtsizbedevi23

Oyunun Son Harfi ile Yeni Bir Oyun Yaz.

Sons of the forest
  17. bahtsizbedevi23

Vücud İçin Tıraş Makinesi Önerisi

Derby sayesinde kokoreçe döndük.
  18. bahtsizbedevi23

Kizlari Anlamama Yardim Edin

Uyan oğuz uyan kız babannesini değil furkanlari serkanları BERKECAN'lari götürüyor hastaneye seni de yedek üye olarak belirlemiş toki kurası çıkma ihtimali bu kızla çıkma ihtimalinden yüksek
  19. bahtsizbedevi23

Üniversite Tercih Neresi Gelir?

5. Tercihden itibaren hepsinin gelme ihtimali yüksek. Bölümlerin siralamasi geçen sene yükselmiş ondan önce senin siralamadan daha düşük seviyedeler.
  20. bahtsizbedevi23

🔥İndirim Durex Intense Uyarıcı Jelli ve Tırtıklı Prezervatif 20'li 199 TL

Bir psu alıyon birden fazla psu'n oluyor iyi degil mi işte sahibindende satarız.
Geri