Arama sonuçları: *

• Users: frkanydn54
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

500 TL Güzel Parfüm önerileriniz

güzel kokuyor ama değil mi? çokta limon kokmak istemem
  2. F

kullandınız mı nasıl parfüm
  3. F

Bir kıza nasıl buluşma teklif edilebilir?

karpuz gönder
  4. F

şuana kadar zaranın parfümlerini kullandım 150-200 tl arası kokuları güzel ama 3 saat için de kokuları gidiyor çok gitmese bile ilk sıktığım gibi kokmuyor var mı kaliteli bildiğiniz yaş : 23
  5. F

Yardım tablet için bluetooth gaming kulaklık

kulak üstü yok mu
  6. F

Yardım tablet için bluetooth gaming kulaklık

pubg için arıyorum dostlar kulak içi olmasın ses kasabilmem iyi olsun yalnız kulaklık mluse var dönüştürücü bluetooth ile bağlı kulaklıgı da o şekilde bagladıgımda çalısır mı? kulak üstü 1000 tl altı
  7. F

reklam oyunculuk teklifi

ya çağırmazlar diye ciddi almadım çağrılınca da gitmedim kaçırdım fırsatı sanırım 1647729680 estafurllğ o kadar olmasa da biz de jantiyiz ama gitmedim pişmanım:D
  8. F

reklam oyunculuk teklifi

merhaba herkese oyunculuk ve reklam in ajansa kayıt oldum internet üzerinden ajans ismi vermeyim fotoğraf gönderdim hiç ücret vs sordum almıyoruz dediler güvenilir ajans olduğu icin araştırdım herkes iyi dedi falan ücretsiz fotoğraf cekimi ve reklam çekimi yapılacağı söylendi ama gitmedim sizce...
  9. F

bu kulaklığı tablete nasıl baglarım

android tabletim var a7 ve t10s dönüştürücü sipariş verdim kulaklık mouse takıp oynıcam corsair kulaklıgım var elite rgb usb bunu nasıl bağlarım dönüştürücüde yer kalmadı 1647697000 dönüştürücü yer kalmadı bluetooth ile bağlı kulaklığı nasıl baglarım
  10. F

kilo nasıl alırım ???

diyetisyene mi gideyim napayım gidince napıyolar acaba
  11. F

kilo nasıl alırım ???

bana birisi liste versin alayım yiyim sporsuz yulaf var içine ne atayım falan
  12. F

Yardım android tablet kulaklık klavye mouse

klavye mouse kulaklık baglayabilecegim dönüştürücü öneriniz varmı pubg için kulaklık corsair elite rgb usb
  13. F

Yardım tablet kullananlar bakabilir mi

ipad tabletim var klavye mouse kulaklık takmak istiyorum pubg oynayıp ve aynı anda şarj edebileceğim dönüştürücü var mı bildiğiniz şarj olmasa da olur kulaklıgım corsair elite usb fakat 13.4 üzeri sürüm dönüştürücüler desteklemiyormuş yardımcı olabilecek var mı? 1647694071 neden kimse yardımcı...
  14. F

Öneri poco x3 vs red mi note 10s

bütçe 5500 zorlarız
  15. F

yok canım tr alırım dediğim gibi oyun ve kamera için 10s, x3 , x3 pro arasında kaldım en kötü 10s alırım
  16. F

x3 120 hz varmıs x3 pro 90-60 fps varmış kameraları gcam ile güzel cekim de yapar
  17. F

x3 ten ne farkı var pronun kamerası nasıl gcam ile iyi performans verir sanırım
  18. F

pubg için hangisi peki işlemcisi iyi ?
  19. F

10s gcamda iyi nasıl iyi değil anlamadım
  20. F

önem verdiğim ilk sıradan kamerası sosyal medya için ve sonra da hız, batarya google camerayı kullanıcam bu kamera konusunda hangisi daha iyi çekim yapar google kamera kısmında ikisi arasında kaldım
Geri