Arama sonuçları: *

• Users: gsonex
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

❌İndirim Bitti! GETİRYEMEK MAYDONOZ DÖNER 2 MEDİUM DÜRÜM 1 TL SAAT 19:00

millet aldık yazıyor ya brom ben de aldım ss attım uğraştırdılr gereksiz ama aldırdılar
  2. G

19:16 da aldım kampanya bitti yazanları da gördüm de açık gibi yani bana verdi
  3. G

alabildim hazırlnıyor diyor gelir herhalde
  4. G

40GB hat için her ay 300TL vermek çok mu kazık?

Bana uygun geldi bayagi benim tarife 50gb 540 tl hesabini oyle yap
  5. G

Bu sistemi ne kadara satmalı?

Gecenlerde borctan dolayi 7500f 5070 li sistemimi 50ye koysam 2. Elde cok mu fazla yazmis olurum zaten 55 e 0 i var diyip koymaktan vazgecmistim bu sisteme 40 veren varsa inanilmaz bir is olur satmamak
  6. G

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

benim de hala kargo teslimatı bekliyor anlaamadım yollarlar ins
  7. G

orası komedi de en aızndan 2. iptal ettiklerini geri verecek kadar da dürüstler bence okey ya
  8. G

mail at sen 96 lık yakalamışsın bir de ben attım 2 aldığımın 1 i iptal edildi 2 den fazlasına iptal hakkı yazmıssınız iptal edileni geri istiyorum diye aradılar ve aynı fiyattan sattılar bence yapın çok değerli 96gb lık
  9. G

ÖNEMLİ!!! anlık bildiriyorum iptal edilen kişiler mail atın sizi geri arayıp aynı fiyattan size tekrar satış yapıyorlar bilginize!!!!!!
  10. G

buradaan satış yok bakın konuyu kapatacaklar sizin gibiler yüzünden 2. ele açın su satışlarınızı burada bir süreci takip ediyoruz uyarıyı dikkat alın yukarıda yazmış moderatör
  11. G

2 tane almıstım ödeme 11300 dü öylede yazıyordu bu saate kadar su an onaylandı ama 5669 oldu 1 taneye düşürdüler nasıl yani
  12. G

bana da öyle geliyor 2 sınırını asmayanlar yollanabilir benim 2x16 xpg 11300 e geldi öyle mükemmel bi fiyat farkı da yok ama 2x32 10k lık olanı yollamazlar gibi
  13. G

ben de bunu yakalayabildim aldığım gibi her şeyi kaldırdılar 2x16 okey gibi ama 2 tane aldığım yazmıyor onu anlamadım
  14. G

SPOTİFY YEMEKSEPETİ REZALETİ

spotifyy yemeeğiiii
  15. G

SAMSUNG A 36 8/256 15899 TL

2 hafta once aldik babaya 128gb olani 16499 a 256 si 15899 ne dicenki
  16. G

İNNO3D RTX 5070 2x Furmark 2k da 85 derece oluyor

kanka tam ekran yap bi 2k olsun aynı karta sahibim denedim senin için tam ekranda 75 derece oluyor bende 2 dk tuttum ama 10dk da artar belki de senin 1dk da 85 olmuş
  17. G

🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

konudan bağımsız aranızda Ankastre arızası yaşayıp interneti bağlanmayan var mı adamlar kutuyu takalı 1 ayı geçti arızalı diyorlar gelip çözün diyoruz çözmüyorlar kim çözecek diyoruz müdürlüğe git diyorlar sen niye varsın o zaman diyoruz başka bir şey diyorlar bu sorunu yaşayıp çözebilen var mı...
  18. G

🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

TT 1000 var ama çakallar 1 aydır sinyal olmasına rağmen hiçbir randevuya gelmeyip sürekli başvuruyu iptalleyip sonra tekrar arayıp tekrar başvuru yaptırıyorlar buna 900 verip alırım bunlarla uğraşacağıma 3 kez başvuru yaptırıp iptalletti telekom 2 katını verir turknet alırım bunu yapmayacaklardı...
  19. G

Öneri ARC RAİDERS HAKKINDA ÖNERİ FİKİR

Solo sarmayabilir beni de mentalite olarak sarmayacak diye düşünüyordum ama arkadaslarla aldim 3 giriyoruz surekli bombos pvp zaten cok zevkli 3v3 fightlar olsun thirdlemeler olsun biraz daha stratejik savaslar da giriyor isin icine ihanetler dostluklar guven olaylari savas hissiyati ve oyunun...
Geri