Arama sonuçları: *

• Users: MccuddeN
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. MccuddeN

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

bailey stoğa gelirse almanızı öneririm aşırı memnunum
  2. MccuddeN

🔥İndirim MSI Mag Pano 100r Pz Beyaz Kasası 6504 TL (Vatan)

Kasa bende var geceleri uyurken beni korkutuyor. Pcyi kapatıp yatarken kasa sıcaktan soğuğa geçince birkaç dakikaya çatırtı sesleri geliyor yerimden sıçrıyorum uykumdan ediyor.
  3. MccuddeN

❌İndirim Bitti! Sensodyne Nourish Sağlıklı Beyazlık 75ml X4 204tl

bende şimdi aldımda galiba 1 adet gelicek açıklamada 4x göremedim fotoyu yanlış yüklemiş olabilirler
  4. MccuddeN

🔥İndirim Adidas, Puma, Jack Wolfskin 1.500 TL / 500 TL Kupon

Bunu aldım 1600 TL'ye geldi kupon+puanlar sayesinde. Yarım beden büyük aldım umarım olur.
  5. MccuddeN

Yardım Lian Li Lıan Lı Unı Fan CL Wireless 3x120 Alınır mı?

Kasam Msi Mag Pano 100r PZ. Bu fan alınır mı son zamanlarda ekran kartı sıcaklığı artmaya başladı birkaç derece soğutması için fan lazım. Bu fiyatlarda msi fanda var ama yapay zeka sorduğumda lian li daha iyi dedi...
  6. MccuddeN

100 tl xbox kodu aldım gamepass almak için
  7. MccuddeN

🔥İndirim North Bayou Nb F80 17-32" 949tl

buda sürekli indirime giriyor hala almayan kaldı mı acaba :D
  8. MccuddeN

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

incehesap hep böyle yapıyor. Birkaç saat ucuza satıp sonra 200-300 tl zamlıyor. Aynısı kp40 da olmuştu. Birkaç güne 2000 tlyi geçer asura
  9. MccuddeN

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Beitong Kp20 almıştım severek kullanıyorum. Asura alsam mı sizce öneriyor musunuz
  10. MccuddeN

🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 TL İndirim Ağustos-Eylül (Kişiye Özel)

Galiba bu 26 yaş altı için. Bana bu kampanya hiç gelmedi şimdiye kadar
  11. MccuddeN

Bu arada klavye kutusunun içinden bu çıkıyor. Desteğe yazdım pazar günleri destek yokmuş yarın cevap vercekler. Ne kodu veriyorlar merak ettim.
  12. MccuddeN

Bailey almıştım şuanlık memnunum hissiyatı çok güzel. Karanlıkta klavyeye bakarak yazıyorsan seni üzebilir tuşlar ışık geçirmiyor belli olmuyor yazılar. İlerde keycap alınabilir benlik bir sorun yok bakmadan yazıyorum. 1786875176 2 hafta önce ön siparişe açılmıştı o zaman siparişi verdik. 2-3...
  13. MccuddeN

Klavyem sabah geldi. Ben knobu steelserieste media kısmına aktarmak istiyorum spotify youtube için bu mümkün mü sadece game kısmında ses arttırıp azaltılıyor
  14. MccuddeN

❌İndirim Bitti! Akko Tac75 Manyetik Switch %75 Beyaz Klavye | 2768₺

benimde verilmiş yarın gelir umarım
  15. MccuddeN

❌İndirim Bitti! Durex Intense Uyarıcı Jelli ve Tırtıklı Prezervatif 20'li 199 TL

Bunlarda son kullanma tarihi oluyor mu ucuzken alayım ilerde belki lazım olur
  16. MccuddeN

❌İndirim Bitti! Akko Tac75 Manyetik Switch %75 Beyaz Klavye | 2768₺

Şu sıralar aktif cs oynuyorum. 2 hafta önce Leobog Hi75c Pro ön siparişi vermiştim 17 ağustos sonrası yollucaklarmış. Onu iptal edip bunu yada kablosuz manyetik klavye alsam mı bilemedim.
  17. MccuddeN

❌İndirim Bitti! Pati Clean 20 Litre Kedi Kumu 140 Lira

Premium saolsun 2 tane aldım 1 tanesi bedavaya geldi.
  18. MccuddeN

🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL

Kp40 bayıldım başta fc26 denerken çok garip gelmişti pek beceremedim fc26 da dualsense devam ederim büyük ihtimal ama başka oyunlarda örneğin forza horizon 6 da mükemmel bir deneyim sunuyor titreşimler çok iyi dead cells, hollow knight felan daha keyifli hale geldi. Gecikme yok hiç...
Geri