Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Gta: Sa "N"Ye Nasıl Gidilir?

Suyun altından gitmen lazım uçakla oyun çöküyor
  2. Yozgatlııı

Yurtdışı iPhone Alınır mı

Hocam ayırt edebileceğin yönler var araştır biraz sim kartı yerine üflemek gibi vesaire vesaire değişik kontrol yönetmenleri var ama 13 14 serisi yd full değişen tamir görmüş %90 haberin olsun yd de nereden geldiğine bağlı açıklamada yazar 16 serisi bile ilk girdiğinde sıfır toplanmış ürünler...
  3. Yozgatlııı

Onun önüne çok rahat geçiyorlar kimden alırsan al adamın bilgisi olmaz anlamaz zaten koyun rolüne bürünen çok oluyor
  4. Yozgatlııı

Favori Çorbanız Hangisi ?

Mantar çorbası
  5. Yozgatlııı

Sadece Sol Ayağımda Düz Tabanlık Var Ameliyat Edilir mi?

Arkadaşlar sağda çok çok minimal hiçbir sorun yaratmayacak şekilde var ama solda ciddi derecede var ameliyat ederken sadece solu yaoarlar mı bu ameliyatı deneyimlemiş birisi varmı yksden sonra yaptırmayı düşünüyorum
  6. Yozgatlııı

Kanka inanılmaz dolandırıcılık dönüyor bu işlerde telefonun kasasından içine 2 3 üfleyip değişeni anlayan sapik herifler var öyle bir tanıdığın varsa git yanına yd satılan cihazların %90 ya değişen ya toplama
  7. Yozgatlııı

U.S. Polo Assn. Erkek Açık Mavi Jean Tapered Fit Pantolon 687₺

3 al 2 öde veya 2. Ürün %50 gibi bir indirim vardı ama okulların açılmasından 1 gün önce aldım tam devam etmiyor olabilir
  8. Yozgatlııı

Lenevo Thinkpad Önerisi

Arkadaşlar şuan masaüstü kullanıyorum kardeşime laptop alacağız ben üniyi kazanınca takas yapacağız cihazları o yüzden Ai ve yazılım ağırlıklı kullanabileceğim AMD ve Intel wi-fi kartina sahip bir laptop lazım. Thinkpad isteme sebebim linux kullanmam parmak izi gibi özelliklerin çalışması ve...
  9. Yozgatlııı

U.S. Polo Assn. Erkek Açık Mavi Jean Tapered Fit Pantolon 687₺

Bende aldım o Colin's mağazalarından okul açılıyor diye siyah kot yürürken şakır sukur sesler yapıyor pantolon kalıbı da tam
  10. Yozgatlııı

Kanka yurt dışı iPhone diye ölen alıp satan 2 haftada bir telefon değiştiren arkadaşım var hayatta ondan memnun birisini görmedim o genelde sarı site gibi yerlerden ziyade Facebook gibi yerlere girip bakıyor birde cihazların kapanma zamanı geldiği zaman cihaz bolluğu oluyor
  11. Yozgatlııı

Üniversite İçin Hesap Makinesi Önerisi

Hesap makinesi önerisi ilk defa gördüm vallaha
  12. Yozgatlııı

Babama İş Arıyorum Ticari Araç Var

Bizimkilerde sordu soruşturdu bunu 2 3 hafta önce firmadan firmaya olmasını bırak şubeden şubeye değişiyor gidip görüşmeniz daha doğru olur 1791057009 Kargo sirketleri için diyorum buny
  13. Yozgatlııı

İlk Defa Linux Kullandım.

Hyprland öğreneceksen cachy os başla anlarsın başka isodaki hyprlandları görünce biraz daha kolay cachyos ama hyprlandın kendisi çok zor başta direkt
  14. Yozgatlııı

hyprland deneyimin ilk olacaksa archta denemekten uzak dur aman diyeyim :D
  15. Yozgatlııı

kde dede isi sen hyprland gnome xfce falan dene alismasi zor olur ama ucar gidersin :D 1791052044 niki var bide bilinmiyor ama inanilmaz birsey
  16. Yozgatlııı

Universite Bölüm Önerisi

Asıl inşaat mühendisligi bitti hocam. yazılımın, mühendisliğin ucu bucağı yoktur tamamen kişinin ufkunun ne kadar geniş olduğu ile alakalı elbette ben solo oyun yapcam pentester olcam herkesi hackliycem cizimci olcam derseniz sizin kopyanız binlerce insan olduğu için asgari ile çalışırsınız tüm...
  17. Yozgatlııı

Linux babayiğit işidir, zevk işidir. Amacı sadece oyunlarda +5 10 FPS fazla almak olan kişiler sahip oldukları "linux ne yıl 2026 abi" bilinç altı nedeni ile bu zevkten mahrum kalır ve Microsoft sürüsünün asil bir parçası olur. Kullanmayan low tier insan demiyorum ama bilgisi sıfır olupta ahkam...
  18. Yozgatlııı

The Witcher 3 Remastered Yarın 13:00 Da Yüklenecek Kimler Heyecanlı

Yks bitsin bende aranıza katılcam böyle oyunlardan falan sohbet edicez oynuycaz birgün her şey çok güzel olacak
  19. Yozgatlııı

Sayısal 5k Yaptırır mı Bu Program?

Reis ev değilde kütüphane ise olur evde bu program devam etmez
  20. Yozgatlııı

16 Yaş İçin Başlangıç Motoru Önerisi

Ns125 al kafan ağrımaz çinle uğraşma
Geri