Arama sonuçları: *

• Users: omerdesouza
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. omerdesouza

❌İndirim Bitti! XDrive 15'li Plus Oyuncu Koltuğu HAVALE İLE 8,360₺

Diğer markalarda da o sesler geliyor işte. Bu arada 1 sene olacak bende bile çok ama çok nadir ses çıkartıyor. Bu kurulum ile alakalı olabilir mi? Benden ağır olma imkanı ihtimalin yok 196 boyunda 120 kiloyum :D
  2. omerdesouza

❌İndirim Bitti! XDrive 15'li Plus Oyuncu Koltuğu HAVALE İLE 8,360₺

1 senedir deri olan versiyonunu kullanıyorum. Diğer marka modelleri deneyimlemedim diğerleri ne alemde bilemiyorum ancak alt göbekte boşluk var, mekanizmayı kilitleseniz dahi koltuk hafif ileri geri oluyor o boşluktan dolayı. Kilitlendiği anda pozisyonunu tam anlamıyla koruyamıyor. Ama öneremem...
  3. omerdesouza

🔥İndirim Jopus JO-FI001 2000 W Fanlı Isıtıcı 454TL

Yo' aklı başında çok fazla Z kuşağı da var. Sen başka klasmandasın. O klasmanın adını söyleyip kalbini kırmayayım ama IQ yeterli gelirse belki anlarsın demek istediğimi.
  4. omerdesouza

🔥İndirim Jopus JO-FI001 2000 W Fanlı Isıtıcı 454TL

Şu gevezeliğe, şu üsluba bakın. Benim de gençliğim forumlarda (dh) geçti. Saygıyı falan bilirdik yıllarca dolandım o forumda şu minvalde tek bir mesaj bile görmemiştim. Bu biraz da Donanım Arşivinin suçu maalesef.
  5. omerdesouza

🔥İndirim Fenerium Çubuklu Forma 3186TL!

Beşiktaş ne alaka ki zaten :D 2 tane şampiyonluk verildi sana 59 öncesinden dostum farkında mısın? O zaman sil o 2 şampiyonluğu 2 yıldıza düş.
  6. omerdesouza

🔥İndirim Fenerium Çubuklu Forma 3186TL!

Her forma konusunun altına gelen klişe yorumlar. Ölü internet teorisini doğrular nitelikte takılıyorsunuz :)
  7. omerdesouza

Aula 1+1 hoparlör 399 TL

F75'i 550 liraya nasıl aldın vergisiz fiyatını mı diyosun
  8. omerdesouza

Aula 1+1 hoparlör 399 TL

Adamlar 300 liraya 1+1 hoparlör satıyorlar, çok iyi olmasını beklemek saçma zaten. Odyofil olan paraya kıysın :)
  9. omerdesouza

Çözüldü✓ Google hesabınızda şüpheli etkinlik

Bir daha hiç gelmedi ama ben kafayı takıp defalarca format + sayısız antivirüs kurup tarattım sistemi onlarca kez :D Sen de istersen Malwarebytes ve Kaspersky başta olmak üzere antivirüsleri kurup tarat derim. Normal tarat bir de güvenli modda başlatıp öyle tarat.
  10. omerdesouza

KZ ZSN Pro X alınır mı?

@I'm GANDALF @Prmy Aldınız mı? Öneriyor musunuz ses kasma konusunda tatmin edici mi? [H4 id=''][/H4]
  11. omerdesouza

❌İndirim Bitti! Reebok Lite Plus 2.5 1079TL

49.5 olarak buradayız.
  12. omerdesouza

❌İndirim Bitti! Hepsiburada GSStore atkı BELEŞ ACİL YETİŞ KOŞ

Şehir efsanesiydi gerçek oldu :kekw:
  13. omerdesouza

Öneri GTX 1660S Den Hangi Ekran Kartına Geçmeliyim ?

8k civarı bulabilirsin
  14. omerdesouza

Öneri GTX 1660S Den Hangi Ekran Kartına Geçmeliyim ?

Sıfır bakıyorsan zaten olduğun yerde kal hiç macera arama bence. Ama ikinci el bakarım dersen 3060 Ti önerebilirim.
  15. omerdesouza

🔥İndirim DIGITAL Isı Göstergeli Kule Soğutucu 3000RPM 220W 899TL

RPM'i ayarlanabiliyor mu ayarlanıyorsa hakikaten de 3k RPM'lere çıkabiliyor mu?
  16. omerdesouza

❌İndirim Bitti! 🔥Gank 300 TL indirim kuponu(Sınırlı Stok)🔥

"Nerdeyse hepsi için söyledim piyasada aynı fiyatlara fp mouseler bulunuyor zaten bi avantajı yok bana göre." aynı fiyatlara daha f/p mouselar cümlesi bile başlı başına saçmalık ne konuşuyorsak artık.
  17. omerdesouza

Ortalığı birbirine katan sensin açıkçası. Bir şey biliyormuşçasına buraya gelip "daha iyileri var" minvalinde bir şeyler söyleyip ardını getiremiyorsan o hafif tabirle laf salatasıdır. Neyse aranızda çözmüşsünüz ama bilgin olsun; eğer söylediğin şeyin arkasını dolduramayacaksan söylemenin pek...
  18. omerdesouza

Hangi ürün/ler için söyledin bunu? L8 Max aldım son derece iyi mouse sensörü falan TR fiyatıyla falan gayet iyi.
Geri