Arama sonuçları: *

• Users: Cavuskerem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

Çözüldü✓ 7800x3d İşlemciye Anakart Önerisi

gigabyte x870 önericektim fiyatları uçmuş
  2. C

Klasse Pro - 10 Farklı Model Dikişli Kenar 90x40 Cm Mouse Pad 599 TL

Renge bağlı bende krem gibi olan var çay lekesi bile belli olmuyo rahat 5 kere dökmüşümdür , beyazı da bir süredir kullanıyorum henüz kirlenmedi
  3. C

Yardım Lian Li Vision Compact İçin Fan Dizilimi

oxyd bilişime bi yazın isterseniz , dynamic evo rgb ön panelini 1000 küsür TL'ye yollayabilceklerini söylemişlerdi
  4. C

Yardım Lian Li Vision Compact İçin Fan Dizilimi

firma ücretiyle yeni cam yolluyor , tekrar boşa almayın :D
  5. C

AMD Ekran Kartları Her Zaman Çöker (?)

bende de sadece dediğiniz gibi lolde çökmeler oluyor ve asiahorse sleeveleri kullanıyorum , ilk fırsattı orijinal psu kablolarıyla deneyip tekrar konuya yazacağım
  6. C

2015 Hyundai Tucson 1.6 T-Gdi 4x4 Elite Plus Alınır mı?

kavraması yakın vakitte değiştiyse alınabilir , donanım olarak çok dolu oluyo bunlar
  7. C

9800x3d Thermalright Sıvı Soğutucu Nasıl?

indirim bekleyip hydroshift al bence
  8. C

5-6 Yıl Önceki Kasam

thermaltake markasına da bi bakın
  9. C

Hyperx Cloud Iıı S Wireless 5.299,00 TL + 500 TL Bonus

Normalde çok beğenmemiştim sayenizde tekrar şans vericem teşekkürler
  10. C

❌İndirim Bitti! Xpg 48gb (2x24gb) Lancer Silver Rgb Ddr5 8400mhz Cl40 16.449 TL

benim expo ramlerden daha stabil çalışmıştı bunlar :D amd desteği bile yazmıyodu sitede
  11. C

2tb Nvme SSD Önerisi

benim x870 anakarta çöktüler sana iyi 6kya ssdyi yollamışlar dolandırıcılar , hayırlı olsun
  12. C

Yardım Lian Li Kasa Fanı Tavsiyesi

o stokta yoktu sanırım en son ben de bakmıştım , ya da fan seti ayrıl alıncak yakın paralara geliyo
  13. C

bu ara gaming gecesinde her hafta geliyor , fanlısı 7.5 a satıldı , 2. el almaya gerek yok hiç
  14. C

eyvallah daha iyisi sizin olsun , geçen 7.5 a denk geldi bende yuvarlak ekranlısından geçtim , bu baya bi farklı öneririm , güzel fiyata gelse uni fan tl almak lazım da dediğim gibi lcd ile aynı fiyata satıyolar çok uçuk fiyat
  15. C

bende şu an yan ve altlarda nyota ultra var , egzozda lian li var öyle takılıyorum :D beyaz renkta biraz renk tonu hariç çok sırıtmıyor
  16. C

Normalde uni fan tl alınır da fiyatı gaming gecesine bakarsak lcd ile aynı fiyata geliyo nerdeyse , nyota ultra stoğu beklenebilir ama ekosistem yapcaksanız baştan ömürlük lian li almak daha mantıklı
  17. C

9800x3d İçin Sıvı Soğutma Önerisi

çok güzel soğutucu ben de 2 gündür 7800x3d ile kullanıyorum çok hoşuma gitti , ekran kalitesi ve kablolaması mükkemmel
  18. C

Kia Stonic İlk İzlenim ve İlk 500km Değerlendirmelerim

evet hocam firmalar zaten gittikçe kısıyor , kalite düşüyor bir de şu vergi dilimi muhabbetinden yakında klimayı bile çıkarıcaklar arabalardan :D
  19. C

Yardım 160-170 Cm Arası PC Masa Tavsiye

adore advent x ve xdrive rüzgar aldım ikisi de sağlam , adore biraz daha sağlam fiyatları biraz yüksek ama en mantıklısı yaptırabilirseniz kendiniz yaptırmanız oluyor , ben üşendiğim için almıştım zamanında :D
Geri