Arama sonuçları: *

• Users: Cavuskerem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

İnceleme Ipi Qbz75 Manyetik Switch Klavye Ön İnceleme

Gümüş kasalı al80 hariç başka alu klavye yok sanırım , manyetik olması da + sı , ses olarak manyetiğe göre bana da güzel geldi denenebilir
  2. C

3000tl Klavye Önerisi

leobog hi75c pro ülkeye yeni geldi o bütçeye mekanik olarak alu kasalı alabileceğin en tatlı klavyedir öneririm alu kasa olan hangi klavye hocam incelem link var mı
  3. C

2.El Furycube F75 Ultra Vs Sıfır Leobog Hi75c

orası sana kalmış :D bütçe varsa ikisini de al
  4. C

2. elde de nasıl kullanıldığı belli olmuyor hocam herkes temiz kullanmıyor ben bir klavye aldım içindeki süngere kadar kola temizledim o mantık sıfır her zaman sıfırdır hi75c de çok iyi klavye iptal etmeye değmez
  5. C

bence fury ultra daha iyi
  6. C

Fiyatları aynı mı
  7. C

Max 2.5k Klavye Önerisi

wraithi de övüyolar ama hiç deneme fırsatım olmadı , bana kalırsa dediğim gibi bütçe arttırmaya bak pişman olmazsın
  8. C

Max 2.5k Klavye Önerisi

Redragon Ucal K673 Pro veya Aula f75 max olabilir
  9. C

Max 2.5k Klavye Önerisi

manyetik klavyelerde çok hissiyat arama hocam
  10. C

🔥İndirim Galatasaray 25. Şampiyonluk Atkısı 59.99 TL

sürekli takılmadığı için çok farketmiyor
  11. C

Max 2.5k Klavye Önerisi

leobog hi75c pro alın plastik kasa fiyatına alu kasa 3.300 olması lazım şu an
  12. C

🔥İndirim Lian Li Hydro-Shift Iı Lcd-C 360cl Beyaz İşlemci Sıvı Soğutma🔥🔥🔥 6.999 TL🔥🔥

fena kararsız kaldım alsam mı almasım mı , bunun bide kare ekranlı olan versiyonu var sanırım farkı ne biliyo musunuz
  13. C

🔥İndirim Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 Mm Sıvı Soğutucu 2350tl Dip Fiyat

o zaman çok iyi 1780676712 aynen bi arkadaş iade ettim demişti ben de o yüzden sordum
  14. C

🔥İndirim Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 Mm Sıvı Soğutucu 2350tl Dip Fiyat

cinebench %100 kullanımda mı , yük dediğiniz oyunda mı
  15. C

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Bu şekilde firmalar getirirse ulaşabiliriz ancak , 2k kesinlikle verilmez max 750 benim gözümde , ben geçen aynı mantık m1 v5 aldım kargoda kaybettiler o da bana girdi
  16. C

ben videodan strawberry nin sesini çok beğenmiştim fakat deneme şansım olmadı , ona da bir bakın istersiniz 1780612024 yellowla değil de pianoyla felaket oluyo :D
  17. C

bir de turkuaz swli almıştım da kutuyu açmaya üşendim
  18. C

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7800x3d 13.136 TL

sonradan uygulama içi otomatik 3 taksit yapıyo olması lazım , diğer sitelerde o şekilde oluyordu
Geri