Arama sonuçları: *

• Users: Cavuskerem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

🔥İndirim LOGİTECH G413 TKL KLAVYE SON 6 AYIN EN DÜŞÜK FİYATI 2175 TL

1000 lira etmeyecek klavye , aldım geldiği gün sattım , aula vs bakın bunun yerine
  2. C

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

aulanın fiyatı keycapten dolayı çok iyimiş
  3. C

BetaPlus Garanti Süreci Hakkında Ne Yapmam Gerekiyor

Misli genelde bir sonraki serinin alt modeli olarak belirleniyor sanırım bunla ilgli kesin bir bilgi yok da 4070s dengi tam 5070 bence de . Firma zaten 5070 verirse günümüz firmalarına göre görevini yerine getirmiş olur :D ama arkadaşların da dediği gibi alt seriden teklife başlarlar
  4. C

Ben sana demiştim süreç aynı olmuş , 5070 verirlerse kabul et yoksa 5 6 ay thh , 2 3 ay da icra ile uğraşacaksın ve muhtemelen yine 5070 ücreti alacaksın aynı durumu vatanla yaşıyorum şu an icralığız
  5. C

Yurtdışı figür getirmek?

Reçine ( sla ) yazıcı değilse çok detaylı bir şey beklemeyin ben de kendime fdm ile figür yapıyorum ordan biliyorum , detay için daha büyük boyutta yapılabilir ama yine de tatmin edecektir
  6. C

Hikayeli oyunları oynamayan biri için oyun önerisi

roguelike aksiyon , platform ve souls like oyunlara sırayla bakmanı öneririm , hikaye işinde sabırsızsan oynayış odaklı en çok eğlendircek tür bu olcaktır tahminim platform : dead cells , celeste , roguelite : hades , souls like da dark souls remastered veya sekiro dan başlayabilirsin...
  7. C

Ben vatanbilgisayara bakım için kartı yolladım , üründe arıza nedeniyle ve sıfırı olmadığı nedeniyle kafalarına göre iade aldılar. Sizde de ürünün sıfırı olmadığı için durum buna dönebilir , kanun olarak mislini vermek zorundalar ama malum ülkemizde vermezlerse 7 8 ay uğraşırsınız , ben şu an...
  8. C

Kendileriye klavyemde garantilik durum olmuştu sorun olan videoyu gönderip ürünü göndermeme rağmen yardımcı olmamışlardı , en son 5 kere garantiye git gel iade alındı , bıkana bakımı yapılana kadar tekrar gönderin sonuca ulaşırsınız.
  9. C

🔥İndirim MSI PRO B850-P WIFI AMD B850 - 7.759 TL

bende de intel var , aslında amd geçmek için fırsat ama üşeniyorum
  10. C

🔥İndirim MSI PRO B850-P WIFI AMD B850 - 7.759 TL

Daha yeni aldım , teknik verileri bilmiyorum ama :D çok kaliteli hissettirdi sistemi dizerken
  11. C

Yardım Resident Evil 7: Biohazard da hatırlamadığım bölüm

aynen bu , end of zoe fena değil oynanışı zevkli ona bakabilirsin bu gözler re4 ada wong dlcsi gördü bunu beğenir mi
  12. C

Yardım Resident Evil 7: Biohazard da hatırlamadığım bölüm

Dlc , kadın seni odada hapsediyor kaçmaya çalışıyorsun vs kötü bi dlc
  13. C

Vatanda parçaları kendim topladım

o kasanın üst kısmı 360mm desteklemiyor
  14. C

❌İndirim Bitti! ASUS 360MM SIVI SOĞUTMA 3839 TL

Güzel olur hocam fanları da dediğiniz kasayla tam uyar
  15. C

❌İndirim Bitti! Vatan indirimli MSI anakartları

Yaptıkları indirime bir şey demem ama 1 kere bile sorgulamadan değişim yaptıklarının görmedim hep uğraştırırlar , kırık kasa gönderdiklerinde bile suçlu çıkardılar , bakıma gönderdiğim ekran kartını bozup fatura bedelinden iade almaya çalıştılar , sanıldığı aksine garanti konusunda iyi değil...
  16. C

❌İndirim Bitti! ASUS 360MM SIVI SOĞUTMA 3839 TL

siteler hazır 2 yıl yazıp geçer , resmi sitesinde 6 yıl yazıyor
  17. C

🔥İndirim B650 Fiyatına MSI PRO B850M-G AM5 DDR5 8200MHZ Anakart 5359TL

7800x3d sıkıntı olur mu , daha iyi bir şey mi almak lazım
  18. C

❌İndirim Bitti! MSI MAG PANO M100R PZ Siyah 3.859 TL - Beyaz 3.939 TL

Gerçekten çok kötü duruyo o yüzden alsam mı almasam mı kararsız kaldım
Geri