Merhabalar, figür vs. basmak istiyorum ve yazıcı konusunda hiçbir fikrim yok bu işle ilgilenen, uğraşan varsa eğer yazıcı önerisinde bulunabilir mi? Başlangıç, orta seviye, ileri seviye olarak bütçelerle sıralama yaparsa sevinirim.
Kardesim daha yenisin hem zayıflığında verdigi etkiyle (son fotoğrafı baz alarak konusuyorum) sporuna devam et kilonuda al bu süreçte 2-3 yıla makine gibi olursun zıng zıng
Uzun süredir amazondan birçok şey satın aldım hiçbir sorun yaşamadım iade edeceğim zamanda iyi bir şekilde ilgilenip iade işlemlerimde yardımcı oldular
Özellikle alırken Amazonun gönderdigi ürünleri tercih ediyorum diğer satıcılardansa ama yinede sorun yasayacagını sanmıyorum
Borsaya girebilirsin garanti ve uzun vadeli olacak şekilde ( YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR KENDİ ŞAHSİ FİKRİM)
4-5 ay önce NVIDIA 450 dolar bandındayken satın alım yapmıştım şuanda 750 dolar seviyelerinde iyi bir kar bıraktı
Bu tarz garantiye oynayabilirsin bilinmedik markalardan ziyade
Malum ülkede fiyatlar çok değişken olduğu için senetli araba alımını araştırmaya başladım. Sizce senetli araba alınır mı? Örnek verecek olursam şuanda 950 bin tllik arabaya 200 peşinat kalan 750 sinede senetli kredi yaptıgımızda geri ödemesi 1.250.000 oluyor 24 ay vadeli şekilde. Sizce mantıklı...
Herkese merhaba,
15-20 arasına telefon bakıyorum gözüme bu telefon çarptı daha önce kullanan veya daha iyi önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...
https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017
asusu alacağına 200 daha verip bunu alabilirsin çok daha iyi bir tercih olacaktır fiyat farkına da kesinlikle değeceğini düşünüyorum bizzat kendim kullanıyorum...
Herkese selam iyi seneler diliyorum. EA FC 24 de pro club nasıl oynanır bildigim kadarıyla herkes bir oyuncuyu kontrol ediyor kendisi gibi. Arkadaşım xbox üzerinden ben ise pcden oynayacağım çapraz oyun varmı proclubs da varsa oyun içinden mi ayarlanıyor bilgisi olan bilgi verebilirmi?
EA FC 24...