Arama sonuçları: *

• Users: tamaci45
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

max 5k tl telefon önerisi

adamı dövseydin kanka
  2. T

Min 6000 Max 8000 TL Android telefon önerisinde bulunabilir misiniz arkadaşlar?

Teşekkür ederim hocam listeye yazdım s20fe malesef en üst limitim 8000 otobüs param yok :D s21 FE başka zamana inşallah :) 1649569390 Cevap için teşekkür ederim hocam kafamda biraz şekillenmeye başladı alacağım telefon sayenizde ellerinize sağlık :) 1649570322 teşekkür ederim cevabınız için...
  3. T

6000tl civarı akıcı telefon önerisi

hocam buna bende baktım LCD ekran olması beni bi tık üzdü ya Amoled süper amoled dynemic amoled gibi ekranlar duruken bunu almak mantıklı değil diye düşündüm nacizane kendi fikrim
  4. T

Hocam merakımı mazur görün s20 neden bu kadar çok tercih ediliyor her konuya bakıyorum herkes s20fe öneriyor ama 5g desteği yok birde Qualcomm Snapdragon 865 işlemci iyi mi?
  5. T

cevap için teşekkür ederim ikisi arasında en stabil uzun ömürlü olacağını düşündüğünüz hangisi sizce? 1649567143 İşlemcisi bana biraz düşük gibi geldi diğer arkadaşların önerdiği telefonlara bakarak sizce nasıl hocam cevabınız için teşekkür ederim
  6. T

Cevap için teşekkür ederim hocam sizce bu üçünden hangisi daha iyi fiyat performans açısından bilginiz varsa eğer
  7. T

MAX LİMİT : 8000 Merhaba arkadaşlar max limiti yukarıya yazdım varmı işe yarar güzel bir telefon önerisi olan ?
Geri