Arama sonuçları: *

• Users: Subsek
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Subsek

Yardım Ekran kartı sisteme oturdumu

Evet evet çip yok zaten diğer tarafta hani sağ tarafa doğru bi çıkıntılık varmış gibi geldiği için huylandırdı beni sıkıntı yaşarmıyım şuanki durumla sence
  2. Subsek

Mandal kapalı zaten ama sağ taraftaki sarılığa dikkat edersen bi tık dışarda kalmış gibi durmuyormu
  3. Subsek

Çıt sesi geliyor lakin şu sağ taraftaki sarılık görülüyor endişelendirdi beni sanki oturmamış gibi
  4. Subsek

Ekran kartım sistemime oturmamış gibi hissettiriyor oturdumu anlayamıyorum bilen bi arkadaş yazabilirmi rica etsem bi problem çıkartırmı yoksa normalmi korkuyorum.
  5. Subsek

Bir haftadır pc de statik elektrik sorunu yaşıyorum

evet beyler yaklaşık bir haftadır bilgisayarı kullanıyorum akşam kapatıyorum ne zaman sabah açsam sürekli ışıklar yanıp sönüyor yani statik elektriklenme oluyor sonrasında güç şeyini kapatıp basılı tutup sistemi öyle çalıştırıyorum artık zarar vereceğini düşünüyorum sorun sizce neyden kaynaklı...
  6. Subsek

Yardım Corsair ramlar arızalandı

Selamun aleyküm dün gece saat 11 gibi oyun oynarken bi anda mavi ekrana düştü verdiği hatada pfn list corruptu bunun üzerine internetten araştırdım ve ramlarde bi hata olduğu söylendi bunun üzerine testlere başvurdum ve memtest64 testine soktum bir şey çıkmadı ardından memtest 86 testine...
  7. Subsek

Yardım Gainward 4070ti ekran kartı

Gainward 4070ti ekran kartını aldım sistemi yeni topladım fakat şöyle bir sorunla karsilastim anakarttan bağlanıyor fakat ekran kartının dpsinden bağlanmıyor görüntü gelmiyor bunu nasıl cözebiliriz
  8. Subsek

Öneri Direksiyon seti indirimi ne zaman gelecek ?

shifterla beraber pahalıya denk geliyodu gene daha ucuza ikili setlisi vardı zaten ben dahada fazla indirim olur diye beklemiştim ama cortladık :D
  9. Subsek

Öneri Direksiyon seti indirimi ne zaman gelecek ?

halen bekliyoruz indirim gelecek diye ama gelmedi napalım sizce alalım mı fiyatlar ikiye katlanmadan sizce?
  10. Subsek

Yardım Corsair ramlar orjinal mi

kutusunun içinden evet kağıt çıktı fakat amazon irsaliyesiydi corsairin kendi garantisi değildi değişim mi yapmalıyım sizce.
  11. Subsek

kesinlikle çalışır mı peki birde expo desteği önemli bişeymi değiştirmeye gerek var mı sizce .
  12. Subsek

6000mhz lik rgb arıyodum o zamanda indirime girince direk almıştım bilseydim amd olanını alırdım sonradan aklıma geldi bi bakınıyim dedim https://www.tebilon.com/corsair-vengeance-rgb-32gb-2x16gb-6000mhz-ddr5-cl36-amd-expo-ram-cmh32gx5m2d6000z36k/ şunu almam gerekiyordu heralde
  13. Subsek

Firmanın adı Mat bilgisayarmış baktım şimdi sizce değiştirmek mi lazım peki pek hakim değilim bu konuya çünkü
  14. Subsek

amazondan aldım
  15. Subsek

sahte olduğunu mu düşünüyosunuz
  16. Subsek

değiştirmeye gerekecek bi kaide yok o zaman doğru mu anladım
  17. Subsek

amd anakartım var değiştirmeye gerek varmı peki iade edip amd ile uyumlu olanı mı almalıyım.
  18. Subsek

selamun aleyküm beyler yaklaşık bir hafta önce ram aldım ama videolardakine göre bi değişik geldi sizce ramlar orjinal mi yoksa sahtemi ona göre iade edeceğim. birde üstünde intel xmp yazıyor sadece intel anakarrttamı çalışıyor demek oluyor bu lütfen bilgili bir arkadaş yazarsa sevinirim.
  19. Subsek

4070ti için anakart ve en uygun sıvı soğutucu

selamun aleyküm beyler 4070ti ekran kartı aldım sistem diziyorum bu sistem içinde güzel bir fiyat performans anakart arıyorum işlemciyi ryzen 7 7700x düşündüm anakarttada b650m diye düşünüyorum, birde bu sistem için sıvı soğutucu almam gerekiyor en ucuz ama ısınma problemini çözebilecek sıfır...
  20. Subsek

4070ti sistem toplama

45
Geri