Arama sonuçları: *

• Users: Che_
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Che_

Türkiye üzerindeki en büyük tehdit

En büyük tehdit forumdaki bilo lobisi hocam yanlışın var
  2. Che_

🔴ABD, İsrail & İran Ateşkes Yaptı !

Sonunda biri bunlara kafa tutabiliyor
  3. Che_

60 Bin TL Civarı Bi Sistem Önerirseniz Sevinirim.

Öncelikle cs eskisi kadar işlemci oyunu değil. 7500f/7600(aynı sadece dahili kart farkı var) 5070 daha mantıklı. Monitör hz +360 ise 5060ti 7500x3d al ama sırf cs için saçma olur
  4. Che_

Paşakonak kötü gidiyor.

600 evlerspor ne olm
  5. Che_

En fiyat / performans yemek nedir?

Makarna
  6. Che_

Retro oyunları pc den oynayabileceğim app/site

2 analogun fazlalık olduğu oyunları ppsspp ile oyna en stabil emülatör sayılır
  7. Che_

CS2 Düşük Ayarlar En Mantıklı 2.El Sistem(Seçenekler Güncellendi)

4060'lı sistem daha iyi bence. Daha yeni parçalar hem de ve daha iyi performans sayılır. 16gb ram ve powerboost dışında falsosu yok
  8. Che_

Ne yaşadık (Forum Hacklenmesi)

Yeşil çöp sosyale girdim millet hacklenme konusunda ne yazmış diye ne aşağılık üyeler dolu orada
  9. Che_

Legion Go 2 1999$'dan Satışa Çıktı!

El konsolu fanboylarının tedavi görmesi lazım.
  10. Che_

Yardım Cs Terminalden Eldiven Düştü Alınır mı??

Neredeyse 2 karı karın var düşünmen hata. Parayı da kartına flana çekmek istesen birilerine hediye atarak halledersin
  11. Che_

Saglamlisans.com Güvenilir mi ? Güncel Cevap

Win11 aldım yazın sorunsuz kullanıyom
  12. Che_

Yardım Khurba Ayakkabı Güvenilir mi?

Yani iyi midir hocam? Ayakkabılardan aşırı anlamam sınıflandırma olarak.
  13. Che_

Bir insan neden ölüm maçında AWP oynar?

Awp+ beretta sarıyor
  14. Che_

ASUS ROG Strix XG27ACS alınır mı?

İsmini hatırlamıyorum uzun zamandır bakmadığım için. 1775130210 Ben 2 ay araştırdım yazın 12-13k bütçeyle en doğru karar bu.
  15. Che_

Zaten orijinal olmasını beklemiyorum. Birkaç gün önce flodan polo ayakkabı aldım 2,5'a kalitesi iyi, rahat. Bu standartta olsun yeter.
  16. Che_

Ben de öyle düşünüyordum ama diğer valar gibi değil hocam. Renk doğruluğu falan çok iyi. Ben hem hikayeli hem fps oyunları oynuyorum mükemmel. Panel olarak değil o monitörün kullandığı panel olarak düşüneceksin. Xg27acs'nin panelini 6-7klık gamepower da kullanıyor
  17. Che_

12 civarına g65b en mantıklı seçenek. Öğrenci indirimini de kontrol et sitesinden
  18. Che_

Fiyatlar normal bir mağazadakilerle aynı neredeyse. Bazı modeller çok hoşuma gitti. Rahatlığı, kalitesi, güvenilirlik nasıl?
  19. Che_

Alınmaz çoğu ürünü hatalı üretim. Asus da neredeyse aynısını farklı isimle çıkardı ama o çok daha pahalı. Kısaca alınmaz
  20. Che_

Max 55K Taksitli Laptop Önerisi

Ben raporlamıştım çünkü 70 80k falandı linke girdiğimde. Şimdi tekrar raporladım yanlış uyarı olabilir diye. Bir dahakinde attığın zamanki fiyatı da yazman iyi olur
Geri