Prime Rtx 5070 ekran kartım var. Bunu sigdirabilecegim ve 3 tane m2yi sahip anakarti alabilecek en küçük kasa modellerine bakıyorum. 1200 watt asus aura Gold var. Çantaya atıp götürmelik bir model cikar mi?
Araba temizlemek için ufak tefek taşlardan milimetrik civarı hasar görmeyecek bir süpürge arıyorum. Dyson vsr ama zarar verir diye onunla cok temizlemiyor ayak basılan yerleri. Önerileriniz neler? Teşekkürler.
Meraktan önüme 90 derece 24 pin dönüştürücü karşıma çıktı. Almamış marka
https://app.hb.biz/OF5oLcF2ctYM
Bunlar iyi midir fiyatı ucuz geldi. Ya da daha iyi ürünler var midir?
Bu kasanın makul fiyatı budur. Daha fazlası etmez max 5k. Indirim görünümlü normal fiyatına çekmişler.
Bu kadar para etmez diyenler boş konuşmasın. Ucuz olmasını isteriz ama bu kasayı çöp yerine koymanın mantikli bir tarafı yok.
Sıvı soğutmaların hepsini tokatlar. Sadece sıcaklık olarak bakmayın. O konuda sadece sıvı soğutmalar geçiyor onlarda belirli süreye kadar. Uzun ömürlülük konusunda hava soğutmalar sıvı soğutmaların hepsini tokatlar. Bu arada bunun yerine çift kuleli thermalright alınır. 3-4 sene öncesine kadar...
Bu sorunun çözümü nedir? Sağ tık yapıp buraya ayıkla yapınca çözülüyor kısmını biliyorum. Zipe çift tıklayınca eskisi gibi açılmasını istiyorum. Onu çözemedim.
Saygılarımla;
Aslında meraktan yazdım. İleride almak istesem şı kablo iş görür mü sizce uzunluk performans vs? Farklı önerileriniz varsa da açığım elbette.
https://www.amazon.com.tr/Kablosu-Express-Adapt%C3%B6r%C3%BC-128Gbps-Gerekmez/dp/B0FBH1Q74W?th=1
Biraz geç güncelleme olacak farkındayım.
Eski monitörü İade kodu ile iade ettim ve mağazaya gidip aynı fiyattan aynı monitörü aldım. İnternetteki fiyat ile mağaza fiyatı ve taksit seçenekleri aynıymış. Ayrıca ölü piksel testleri vs. tüm monitör testleri mağazadaki personeller gayet güzel...
Vatan müşteri hizmetlerini arayıp bu konu için soru sordum. Müşteri temsilcisi sanki karşıdaki şahıs 10 yıllık arkadaşı gibi tavır yaptı. Sistemde öyle bir şey var mı diye cevap verdi. Bende ona bilmediğimi söyledim. Direkt iade edin kurtulun kusurlu üründen. Aklınızda olsun