Arama sonuçları: *

• Users: yrdmpls
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. yrdmpls

Freedos bir laptop aldım ve WİN10 yükledim WIN11 nasıl geçebilirim ?

Sen diyorsunki önce bilgisayarı formatla sonra win 11 kur dorumu hocam
  2. yrdmpls

yani tavsiye üzerine flasha win 11 atıyorum rufus ile ayarlayıp laptopta yine bioya girip 0 dan win 11 kuruyorum fakat içerisinde win 10 kurulu onu nasıl temizleyeceğiz yoksa rufus halledecik mi 1746284745 yani tavsiye üzerine flasha win 11 atıyorum rufus ile ayarlayıp laptopta yine bioya girip...
  3. yrdmpls

Arkadaşlar selam bir casper x600 aldım ofis için ve freedos geldi ben windows 11 sevmem kendi masaüstüm hala 10 dur fakat laptopun çoğu driver ı eksik yüklemek istediğimde ise sebebi win 10 olmasından kaynaklı çünkü casper win 10 için herhangi bir driver yayınlamamış :) herneyse rufus ile flash...
  4. yrdmpls

Topladığım sistem hakkında biraz bilgi verin dostlar

Hocam bende aynı şeyi söyledim fakat hangi sistem haızr gelsede nasıl bir upgrade yapacağım diyor zaten ülke aç herkes 2 dakika stock bitiyor o hıza nasıl yetişeyim diyor ki haksızda değil
  5. yrdmpls

BU şekilde toplanmış haızr bir bilgisayar varsa lütfen bildirin efenim
  6. yrdmpls

ayrı ayrı toplayınca parçaları üzerine bi 10 15 biniyor doğal olarak
  7. yrdmpls

Hocam arkadaş istiyor böyle bir sistem ben toplanmış sisteme çöküp yükseltmesi taraftarındayım fakat kendisi illede bu diyor ne yapalım
  8. yrdmpls

EKRAN KARTI: https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-rx-7800-xt-tuf-gaming-og-oc-edition-tuf-rx7800xt-o16g-og-gaming-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,706566718.html İŞLEMCİ: https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-7600x-alti-cekirdek-4-7-ghz-fiyati,2120992208.html ANAKART...
  9. yrdmpls

Arkadaşlar Monitörde Kararsız kaldım bir yardım atarmısınız acaba hızlısından

knk msi monitör konusunda çok berbat herhalde çok fazla şikayet var yaptığı ürünlerin (monitörlerin arkasında durmuyor asusta öyle) acı çektiriyorlar almaman gereken kara listede 1 ve 2 de asus ve msi var
  10. yrdmpls

saol hocam o zaman viewden vazgeçip 34 aoc alıyorum saolasın
  11. yrdmpls

bunun yanında öneri olarak aoc 34 var o daha kaliteli gibi hocam
  12. yrdmpls

çok fazla değil ama ayda 1 yada 2 defa oyun onun dışında internetteki işlerimi halletmek.Benim işin ne render neden video editing olduğu için bana google ve abode yetiyor tasarım için gerisine gerek yok denebilir
  13. yrdmpls

reizim 2 monitör arasında tıkandım bana bir el atarmsıın :DDDD 1701010931 Reis bana bir destek atarmısın 2 si arasında kaldım...
  14. yrdmpls

knk ben amazondan alayım diyorum beğenmezsem bir sıkıntı olursa giderim amazon ile iletişime geçerim bizim türklerim çok fazla güven vermiyor açıkçası
  15. yrdmpls

knk işte değermi kafasındayım yani o yüzden sizden bir fikir yada yardım istiyorum taksitli alacağım ve hiç fazi binmeden 4 5 aylık bir monitöre sahip olmak güzel eğlenceli gibi 1700938643...
  16. yrdmpls

Reizim onada baktım benim arkadaşta 2 tane ips var knk ışık sızması varmı dedim knk vardedi ghosting yok artık kaliteli monitörlerde dedi ama onuda istemiyorsan sana önerim qled yada oled ekran alman onlarda yok dedi onun dışında bende 5 monitör var dedi 2 tanesi va 3 tanesi İPS hepsi ışık...
  17. yrdmpls

knk açıkçası 27 içntten kurtulmak istiyorum attıkların güzel view 34 inc alayım 2 k diyorum yanına benim monitörü koyayyım 27 içch
  18. yrdmpls

Reizim ben monitörü büyük alayım şuan elimdekini yardımcı monitör haline çevireyim diye düşündüm planım şu şekilde yani...
  19. yrdmpls

benimkisi 400 viewsonic 300 1700932977 https://www.itopya.com/gigabyte-27-gs27qc-170hzoc-1ms-hdmi-dp-hdr-qhd-ss-va-curved-gaming-monitor_u24625#bTableUrunDetay birde bunu buldum nasıl bilmiyorum ama
  20. yrdmpls

EA Play BattleField için Yardım

btf1 300 saat geçiren biri olarak söylüyorum apocalypse paketi harici diğerleri çöp ve bu youn singe playerdan sonra bir anlaı kalmıyor bütün zevki btf1 de hile yok denecek kadar az ve kaliteli serideki tek kaliteli online oyunları olabilir
Geri