Arama sonuçları: *

• Users: Praitha
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. P

Çözüldü✓ Tıtan S15 OEM Paket, Lcd Ekran Sorunu

ya ekranın turuncu renk yansıtması hoşuma gitmedi, keşke ona da gif vs koyabilseydik
  2. P

evet görmüştüm, ben ekranı pek beğenemedım o yüzden çıkardım. Armoury crate sil yükle yaptım ve düzeldi artık kontrol edebiliyorum kankam sağ olasın.
  3. P

Fena duruyor kankam, ya ben bu ekranını çıkarttım sıvı soğutmanın, nedense bende çalışmıyordu yani cpu değerleri vs değişmiyordu 0 olarak kalmıştı. Şu sıvı soğutmanın üstündeki 3 ışığı benim kasa ışıklarıyla aynı yapmak istiyorum da bu sıvı soğutmanın yanında bir kablo göndermişler bu kabloyu...
  4. P

Rica ederim kankam, keyifli günlerde kullanman dileğiyle. Aynı sistemi ben de aldım, benden de sana bir soru öyleyse; Ya bu sıvı soğutmanın renklerini nasıl değişebilirim bilgin var mı?
  5. P

https://www.bitfenix.com/case/t10_es_overview/t10_es_download/ En alttakine basıp indirebilirsin.
  6. P

Type-c yi takıp ardından kasanın arkasına taktın, Sitesine girip driverını indirdiğinde gelmesi gerekli.
  7. P

Sıvı Soğutmanın Rengini Sabit Yapmak

Arkadaşlar selam, Bitfenix T10 SE kasam var. Sıvı soğutmam AIGO D360 ARGB (360mm), üstünde ekran vardı fakat sanırım üstündeki fotoğraf gif mif değiştirilmiyor diye çıkarttım ekranını. Her neyse pompa ve 3 fan şu anda ARGB olarak yanıyor, ve ben bunu kasanın fanları ile aynı yapmak istiyorum...
  8. P

5080 Hazır Sistem Aldım Aklımda Kalan Sorular / Donanım Arşivi Sistem

Merhaba arkadaşlar, dün bu sistemi satın aldım. Bu kasa hakkında görüşlerinizi belirtir misiniz? Örneğin PSU konusunda sorun yaşar mıyım? 850W+80 Bronze olduğu gözüküyor. Sıvı soğutma nasıldır? 5070Tİ ve 5070 li sistemlerde aklımı çelmişti fakat bunu satın aldım. Sistem için ve emekleri için...
  9. P

❌İndirim Bitti! 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

@Abdullah Hacıgül Emeklerin için teşekkürler hocam önceden de senin yaptığın İ3 12100F RX6600 Vento kasalı Sistemi kullanıyordum değiştirmenin zamanı gelmişti, 5080 modelini satın aldım. Alan arkadaşlara hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak dileğiyle.
  10. P

❌İndirim Bitti! 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

https://www.n11.com/urun/game-garaj-titan-s15-r7-7800x3d-32-gb-1-tb-ssd-rtx5080-dos-oem-paket-masaustu-oyuncu-bilgisayari-127423756?magaza=garajonline bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
  11. P

❌İndirim Bitti! RX 9070 Pulse - 23k (Vatan)

Valla donanım arşiv sistem beklemesem alıcam da bilemedim beyler ne dıyonuz
  12. P

ne kadar sürer arkadaşlar tahmini? donanım arşivi sistem bekliyorum
  13. P

fiyat nasıldır?
  14. P

9070xt Hazır Sistem Alıcam 2.El Özellikleri ve Fiyatına Göre Nasıl?

iyi duruyor gayet fiyatına göre hocam
  15. P

❌İndirim Bitti! 3 Adet X 600ml Clear Men Kepeğe Karşı Etkili Şampuan (Cool Sport Menthol) 425 TL

Clear kepek konusunda mentollü olduğu için pek iyi değil arkadaşlar. Kepek yapabilir, yerine Elidor, Pantene, Head & Shoulders bakabilirsiniz
  16. P

OEM Sistem Tavsiyesi

Teşekkürler hocam, bu şekilde almam daha mantıklı yani? Sistem bence hoş duruyor. geçenlerde itopyada bir hazır sistem vardı OMEGA diye. 81K ya 32 ram 7800x3d 9070xt çıkıyordu onu alamadığıma üzüldüm. Kasa da coolermaster elite 681 850w+80 gold'du.
  17. P

OEM Sistem Tavsiyesi

Peşin alacağım bu arada, taksit durumu çok önemli değil şu an aslında
  18. P

OEM Sistem Tavsiyesi

Fark etmez hangisi ilk indirime girerse :D
Geri