Arama sonuçları: *

• Users: Feynman01
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Feynman01

❌İndirim Bitti! AMAZON LEVİ'S TİŞÖRT 400 Tl

Arkadaşlar konudan biraz farklı bir şey söyleyeceğim. Amazon'dan alacaksanız Under Armour ürünleri alın. Piyasanın en ucuzu ve bence kategorisinin en kalitelisi oluyor. T-shirt vs istiyorsanız sezon sonu, hatta bu dönemerde Bershka ve Pull&Bear a bakın. Çok güzel ürünler çok ucuza oluyor...
  2. Feynman01

🔥İndirim Apple AirTag Mikro Dokuma Anahtarlık - Uçuk Yeşil 1329 TL - AMAZON DEPO

Dostum sen daha önceden silikon kılıf başlığı açan kişisin sanıyorum. Zevkler tartışılmaz ama bence sen fiyat algını kaybetmişsin. Lütfen alma böyle şeyler. Bir ürünün kılıfı kendinden daha pahalı olamaz.
  3. Feynman01

Gigabyte MO27Q28G 4.Nesil Tandem Oled Monitör Kullananlar Topluluğu

Günaydınlar. Dostum ben 2022 de satın aldığım LG nin 144 hz lik bir IPS ekrandan geçtim. Böyle olunca OLED bana çok kalite geldi tabii ki. Gerçekci bir yorum yapabilmem için ekranı kullanmam gerekiyor. HDR ayarlarını yaptım. Detaylı bir ayar nasıl yapılıyor henüz tam bilmiyorum. Bazı renkler...
  4. Feynman01

Gigabyte MO27Q28G 4.Nesil Tandem Oled Monitör Kullananlar Topluluğu

Selamlar Herkese. Arkadaşlar bir süredir kullanmaktasınız. Genel yorumlarınızı alabilir miyim ekranla alakalı. Soruy yaşayanınız var mı? Ekstra önerileriniz var mı? Bugün ulaşacak elime benim de.
  5. Feynman01

🔥İndirim Apple iPhone 16e için Silikon Kılıf 1.520TL AMAZON DEPO

200-300 TL ye gayet kalitelisini bulabilirsiniz arkadaşlar. Ben 200 liraya aldığım için telefonum perte çıktı, ömrü azaldı diyeni görmedim. Plastiğinde markalısına kanmayın lütfen. Güzel bir yemek yiyin. Sevgiyle kalın.
  6. Feynman01

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Asus Rog OLED indirimleri

27 inç tandem stokta yok. Mağazada varmış. Teşhir ürünü olabilir. Taksit mantıklı olsa alınır bence. Gigabyte ın tandemini aldım iade ederdim ama taksit az.
  7. Feynman01

Tandem oledler de sorun var mı

Hocam bugün getirdiler mo27g28g modelini. Şu an satışta. İsyanımı duydular herhalde.
  8. Feynman01

🔥İndirim GIGABYTE MO27Q28G 27" QHD WOLED 29.799,00 TL Tekrardan Stoklarda

Güle güle kullanın hocam. Depo ürünü dışında kastediyorum tabii ki.
  9. Feynman01

🔥İndirim GIGABYTE MO27Q28G 27" QHD WOLED 29.799,00 TL Tekrardan Stoklarda

Hocam 30 k ya başka ne alabileceksiniz ki? Ben zannetmiyorum bu süreçte daha ucuza bir ekran bulunsun artık. Ben az önce aldım bir tane. Uzun zamandır bekliyordum. 5 Taksit aldım. 500 TL chip para geliyor Axessle.
  10. Feynman01

Öneri 2K Yüksek HZ monitör Önerisi, QD-OLED veya Tandem OLED

Arkadaşlar yok ki hiç biri? Muammanın içersindeyiz.
  11. Feynman01

Tandem oledler de sorun var mı

Aylar önce çıkmış Gigabyte ın tandem Oled i bile hala stoklara tekrar girmedi. Ne zaman geleceklerini bilen var mı acaba?
  12. Feynman01

🔥 🔥 Büyük Şahlanış Yurt Dışı Alışverişi Artık Bitti!!!!! SON DAKİKA🔥 🔥 🔥

Sesini çıkartmayanlara her şeyi yaparlar. Devam arkadaşlar.
  13. Feynman01

Arc raiders alınır mı?

Pubg yi bir iki kere denemek için oynamış birisiyim. Hangi silahı alacağım ne yapacağım derken becerememiştim de ve bu tarzı sevmiyorum diyip çıkmıştım. Arc Riders aldığım ekran kartıyla hediye geldi. Yükledim ve başta yine zorlansam da aşırı saran bir oyun. Ben tek başıma oynuyorum. 70 saat...
  14. Feynman01

Yardım Amazon mu incehesap mı ?

Olabiliyor ya bazen. Benimde uğraştığım anlar oldu. Dedikleri gibi en fazla iade ediyorsunuz. Tabii indirim fırsatı kaçmış olabiliyor. Bu durumda direkt Amazon'dan satın aldıysanız indirimi talep edebiliyorsunuz ama başka satıcıysa bir şey yapamıyorlar. Bir de gümrük kanunu gelmeden önce Amazon...
  15. Feynman01

Yardım Amazon mu incehesap mı ?

Yanılmıyorsam 2020 nin başında Türkiye'ye girip prime ı başlattıklarından beri satın alıyorum Amazondan. Koşulsuz iade, aşırı ucuz prime sistemi ki şu an içeriklerini gayet arttırdılar. Fall out un yeni sezonuda çıktı. Geldikleri ilk yıldan itibaren 3 yıl boyunca sürekli yurtdışı alışverişi...
  16. Feynman01

Samsung G61SD OLED G6 27' 2K OLED Flat 240Hz - İkinci EL- Fikirleriniz?

Yine de tandem gigabyte ı bekleyesim de var ne yalan söyleyeyim. 10-15 güne stoklara girerse üzülürüm
  17. Feynman01

23500 e sipariş Verdiğim Samsung G6 240hz yi iptal edip Allienware sipariş ediyorum. Gigabyte in geleceği yok.
  18. Feynman01

Gigabyte in modeli hocam [H2 id='URLhttpswww.amazon.com.trdpB0FSDC2S6BcoliidI2B6FN3NAJBF59colid2K4COWHJ268FTpsc0ref_list_c_wl_lv_ov_lig_dp_itGIGABYTE+MO27Q28G+WOLED+2K+QHD+Gaming+MonitorURL']GIGABYTE MO27Q28G WOLED 2K QHD Gaming Monitor [/H2]
  19. Feynman01

Teşekkür ederim. aradaki 4 bin liraya değer diyorsunuz yani. Aklımı çeldiniz :)
  20. Feynman01

BU monitörü 280 hz olduğu için mi önerdiniz? Yoksa başka bir artısı var mıdır sizce?
Geri