Arama sonuçları: *

• Users: KorayK.
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Ddr5 6000mhz sistem çalışma sorunu

Bios son sürüm
  2. K

Ddr5 6000mhz sistem çalışma sorunu

MSI z690 a pro ddr5 anakart ve Kingston fury beast 4x8 6000 MHz ramlerim 6000 MHz de hata veriyor MSI aradığımda sadece 2 slot 6000 MHz destekler diyor YouTube dan baktığımda sorunsuz testler var bu konuda forum admini yada sağlam bilgisi olan biri yardimci olabilir mi
  3. K

Ddr5 ram frekans sorunu

Peki Anakartın üstündeki 1 ve 3 üzerinden mi test yapayım dual kiti fark eder mi
  4. K

Ddr5 ram frekans sorunu

Artık bugün full onları test edicez Anakartın sitesinede baktım destek sorunumu var diye 128gb 6400+ OC yazıyor
  5. K

Ddr5 ram frekans sorunu

Yeni aldığım ramler mi sorunlu öncekilerde mi sorun tam ne nasıl öğrenebilirim
  6. K

Ddr5 ram frekans sorunu

7. K

Ddr5 ram frekans sorunu

Anladım yarın yapıp sonucu paylaşırım o zaman
  8. K

Ddr5 ram frekans sorunu

6000 e hiç alamıyorum PC açıldığı gibi mavi ekran verip kapanıyor sürekli zaten 5600 yapıp test etmemin anlamı yok sorunsuz çalışıyor o şekilde sadece bellek tanılamayi yapınca donanım sorunu olarak görüntülüyor
  9. K

Ddr5 ram frekans sorunu

4x8 şeklinde takılı olunca bellek tanılama aracında donanım problemi hatası veriyor.2x8 şeklinde deniyorum hata yok ve 6000 de sorun çıkarmıyor fakat Anakartımda destekliyor 4 ramde birebir aynı işin içinden çıkamadım
  10. K

Ddr5 ram frekans sorunu

Bios güncel
  11. K

Ddr5 ram frekans sorunu

Anakartım MSI z690 pro ddr5 Elimde daha önceden Kingston fury beast ddr5 2x8 GB 6000 MHz ramlerim vardı ve 6000mhz de xmp profilden sorunsuz çalışıyordu fakat bugün aynı ramlerden 1 çift daha aldım taktım ve 6000 MHz ayarladigimda PC aciliyor hata kodu verip kapanıyor sürekli. 5600 e cektigimde...
  12. K

Logitech g915 wireless 2390TL

Sağdaki Numpad kısmı ( Sayısal Kısım) olmuyor.
  13. K

Logitech g915 wireless 2390TL

Şuan piyasadaki en iyi wireless klavyelerden biri satışta olanda Clicky modeli.TKL modelide 2213TL.Satıcı HEPSİBURADA İhtiyacı olan kaçırmasın.
Geri