Arama sonuçları: *

1. G

Yardım Manuel araç da yokuş aşağı geri gitme

tabii ki araç şimdi baba da memlekete gittiler geldiklerinde deneyip özelden yazarım
  2. G

Clio 4 Sport Toruer var bende hiç denemedim dediğini yapayım ilk fırsatta bakayım
  3. G

debriyaj kavrama kısmı sıkıntı çıkartmış olabilir mi acaba ?
  4. G

Clio 4 lerde yokuş kalkış desteği var ama bazen devreye almıyor o zaman el frenini yavaş yavaş indirip hareket etmen daha sağlıklı olur
  5. G

Yardım B450m pro mi A520 S2H mı ?

İyi akşamlar Günümüz şartlarında sıfır ürün almak biraz ağırlaştı. 1.2 yıl garantili iki anakart arasında kaldım. Overclock düşünmüyorum. İkisininde fiyatı aynı. 1. Msı B450m pro (4 ay kullanılmış) 2. Gigabyte A520 S2H (kapalı kutu) Bilgi amaçlı İşlemci olarak ryzen 5500 yada 3600 kullanmayı...
  6. G

BİLGİSİYARI İSTEYİPDE ALAMAYANLARI BURAYA DAVET EDİYORUM

başka türlü olmazdı zaten 🙃
  7. G

MSI A520M PRO Ryzen 5. Nesil destekler mi?

Teşekkür ederim çok sağolun
  8. G

Aslında konu başlığındaki anakart ile bunun arasında kaldım. Bunu önerir misiniz 550 den bir tık daha uygun https://www.amazon.com.tr/dp/B08CKGW1D4?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_SVSK6DMGKV0Z65F9SJ2A
  9. G

2000 e kadar diğer sürekli oyun oynayan biri değilim işim ağırlıklı ar-ge
  10. G

Peki ileriyi düşünmek açısından bu fiyat bandında önereceğiniz bir model var mı üstad
  11. G

Teşekkür ederim. Overclock yapmayı düşünmüyorum.
  12. G

Yardım Ryzen 5 5600 2760 TL Alınır mı?

11 kasımı bekliyorum bende fiyat şu an önceki aylara göre iyi ama 11 Kasım'da sağlam indirim olacak diyorlar inşallah beklediğimize değer
  13. G

B450 den uygun fiyata geliyor. Kasım indirimleri sebebiyle almayı düşündüm. Çeşitli sayfalarda bu cihazın 1400-1900 bandında fiyatları mevcut sizce mantıklı mı prime ile 1050 TL ye almak
  14. G

Aşağıda linkte de belirtmiş olduğum MSI A520m Pro anakart özelliklerinde ryzen 3 ve 4 desteği olduğu belirtiyor. Forumda da araştırdığım kadarıyla herhangi bir konu bulamadım. Ryzen 5 5600 veya 5500 destekler mi? Bios güncellemesi ile çözebilir isek almayı düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum...
  15. G

Motosiklet kazası yaptım

geçmiş olsun.
  16. G

Yardım klavye gacırdaması Yardım

Kimyasal temizlik ürünlerini önermiyorum alkollü spreyler yada dezenfektan ile deneyebilirsin elektronik aksama zarar vermemesi açısından..
  17. G

PC artık kasmaya başladı.

Bildiğiniz bir bilgisayarcı veya elektrikçi var ise termal macun ve elektrik akım kontrolünü yaptırabilirsin. muhtemelen çözüleceğini düşünüyorum.
  18. G

Yardım klavye gacırdaması Yardım

hocam muhtemel tuşlardan kaynaklıdır silikon spreyler satılıyor genelde araçlarda kullanılır ancak klavyede deneyenler var olumlu sonuç alabileceğini düşünüyorum
  19. G

Karişik Kabloya Çözüm

Bu tarz yapabilirsin hem düzenli hemde karmaşalığı çözerbilirsin
  20. G

İşlemcilerin fiyatları düşücekmi ?

Umarım dediğiniz gibi olur konuyu takipteyim
Geri