Arama sonuçları: *

• Users: Senyor
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Senyor

Yardım PC orjinal oyunlara Türkçe yama yapılır mı ?

tarayıcıyı aç yama kısmına tıkla OYUN İSMİ + TÜRKÇE YAMA KURULU yaz entera bas sonra çıkan videoları izle yorumlar olumluysa kur
  2. Senyor

Fitnessa Uygun Mağaza Önerisi?

iron athletics club bence çok iyi t shirtlertii fitness da kullanıyorum muscle fit tshirtleri tavsiye ederim, şortları da güzel ,atlet aldım muscle fit sevemedim biraz küçük bedeni kolunu kaldırınca göbeğin açılıyo the lood dan oversize t shirt alıyorum eşofmanlarıda baya iyi
  3. Senyor

Hasarı Ödetmeli Miyim?

para kazanmıyo olsa bişey dememde kazanıyosa ödetirim bende araba ile yaptım babama ödedim
  4. Senyor

Yardım İMEI E SİME GEÇİŞ YARDIM

o zaman git kendi operatörüne iste e sim
  5. Senyor

256Gb/512Gb MicroSD Kart Önerisi?

v30 u3 olanlarından alın en az Sandisk babadır bence bu konuda
  6. Senyor

Eğitim,Kurs,Tavsiyeler...

autocad kursları var udemyde felan bakabilirsin ya da üniversitelerin ücretsiz kursları olabiliyor. Bende IT okuyorum mesela İTO nun verdiği kursa kayıt oldum
  7. Senyor

Adobe premiere ve after effects için laptop?

işin sadece edit felansa kesinlikle macbook normalde sevmem macbook ama bu işte en iyisi
  8. Senyor

Adobe premiere ve after effects için laptop?

bir ara uğraştım ama gerçekten mac en iyisi ben 1 saatte render alıyodum ssd okuma yazma hızından dolayı macte denedim bir dkere aşırı hızlı alıcaksan ram samsung iyi okuma yazması olan almalısın bide o da 10-15k civarı
  9. Senyor

Razer Blackshark V2 (2023 Versiyon)

hyperspeed olanı 9 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım
  10. Senyor

Eminönünde Adaptör Nerden Bulurum ?

doğubank var orda her türlü bulursun
  11. Senyor

Üniversite devamsızlık konusu yardım

bizim okul sadece devlet raporunu kabul ediyo
  12. Senyor

Diş teli taktırmak çene geriliğini düzeltir mi?

doktora sor bana ameliyat demişti telle belli seviyeye kadar geldi sağ ve soldan 1 er diş çekilmesi lazım dı ameliyat içinde yaptırmadım javlie yap işe yarıyo
  13. Senyor

Günümüz duygusal ilişkilerdeki olmazlığın ana sebebi sizce nedir?

hepsi gerçekten sosyal medya yüzünden konuşuyorum iltifat ediyorum lovebombing yapıyosun diyo abi ne saçma içimden gelmiş diyorum bişey hissetmesem demem zaten çok saçma artık.
  14. Senyor

❌İndirim Bitti! Getir Market Süt Burger Bedava

13 tane aldım eyw
  15. Senyor

Kız konularına çok fazla takıyorum

o üniversitede yok o kızla yok bu kızla öyle bir şey yok gider instagram istersin sapık gibi bakarlar paran yoksa kızlara yedirmezsen hiçbiri olmaz sadece arkadaş olursun dertlerini dinlersin
  16. Senyor

Tıraş makinesi önerşsi

Oneblade
  17. Senyor

Logitech G321 o kadar kötü mü

aşırı kötü muadillerine göre
  18. Senyor

HIQ indirimiyle alacağım protein tozu aroması ne olmalı

muz hepsinde aynıdır direk suyla yapınca muzlu süt tadı verir bence en iyisi
  19. Senyor

Nerlerden tshirt aliyosunuz

iron athletics baya kaliteli güzel t shirtleri trendyolda madmext var 5 senedir ordan alıyorum the lood
  20. Senyor

Sporda kası hissetmiyorum

hareketi doğru şekilde bölgeye odaklanarak yap ilk set ağır 8 tekrar faile 1-2 tekrar kalıcak kilo seç 2. set 2.5 kilo düşür 10 tekrar yap hissetmemenin pump olmamanın imkanı yok
Geri