Arama sonuçları: *

• Users: Erdem Arslan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Erdem Arslan

S25 Ultra Vs Vivo X300 Pro

S25 Ultra varken başka telefon aramaya gerek yok. Sakın çin malına bulaşmak gibi bir hata yapma.
  2. Erdem Arslan

45-60 Bin Arası Telefon Önerisi ?

YD alacaksan Xiaomi'nin düz veya ultra modellerine bak. Pro, pro max vs. modellerini alma. Samsung alacaksan TR garantili al. S25, S25+,S26 sıfır veya ikinci el hangisi aklına yatıyorsa onu al. Başka telefon bakma.
  3. Erdem Arslan

Sizce Bmw 4.20i ile Başlamak Mantıklı mı?

Erkek rengi. Üç kuruş fazla olsun lacivert olsun. BMW'nin mavi/lacivert rengi çok hoş.
  4. Erdem Arslan

Sizce Bmw 4.20i ile Başlamak Mantıklı mı?

Lacivert renk, bakım, yazılım, coilover, trafik cezası maliyetlerini karşılayabileceksen al. Bu paralara BMW harici araba alınmaz. Bir de gençken zehir gibi akarsın vallaha.
  5. Erdem Arslan

Hangi Telefona Geçmek Mantıklı Olur?

Aklına yatan bir Samsung modelini al. Android'de Samsung'dan şaşma.
  6. Erdem Arslan

Vivo X300 Pro Vs Huawei Pura 80 Pro

İki telefon arasından kesinlikle VİVO al. Huawei bulaşmaya değmez. Yine de ben senin yerinde olsam Samsung'dan şaşmam. 75 bin lira büyük para. Genel performans olarak ikinci el pazarı olarak Samsung güvenli liman. İkinci el s25 plus düşünür müsün?
  7. Erdem Arslan

Öneri 40k Ya Telefon Önerisi

Oyun oynuyorsan veya pil ömrü senin için çok önemliyse tercihini ona göre yap ancak günlük kullanıcıysan Samsung'dan şaşma. Ayrıca Xiaomi, Poco vs alacaksan da YD al. Boş yere fazla para verme.
  8. Erdem Arslan

Yardım Samsung S25 Alınır mı?

Bana göre insan her şeye alışıyor ama yine de kesin bir şey diyemem. Bir teknoloji mağazasına gir s25 veya s26 dene. Öyle karar ver. Kompakt cihaz kullanmanın da avantajları var. Tek elinler çok rahat kullanıyorsun. Ağırlık yapmıyor vs. Bazı insanlar büyük telefonları bazıları kompakt...
  9. Erdem Arslan

Yardım Samsung S25 Alınır mı?

Kompakt olması senin için problem değilse çok iyi cihaz. Kesinlikle alınır.
  10. Erdem Arslan

Öneri 40k Ya Telefon Önerisi

Poco telefon falan değil. Xiaomi yazılımı Samsung ile kıyaslanmaz. S25 Fe de mükemmel değil ama her işini görür. İkinci el Honor magic 7 pro veya s25 plus da bakabilirsin.
  11. Erdem Arslan

Huawei Pura 90 Serisi Alınır mı ?

Alınacak cihaz değil bence. Yine de siz bilirsiniz karar sizin. Bu huawei telefonlarda mobil bankacılık uygulamalarında bildirim ve nfc sorunları yaşayanlar da var. Onu da bir araştırın bence. Forumda bir konuda görmüştüm.
  12. Erdem Arslan

Huawei Pura 90 Serisi Alınır mı ?

Asla alınmaz. Google hizmetleri yok. İşlemcisi 5 sene geriden geliyor. 100 bin liranızı çöpe atmış olursunuz. Iphone ve Samsung modellerine bakın.
  13. Erdem Arslan

🔥İndirim Ryzen 7 7800x3d Tray 13.403,78 TL

Her seferinde fiyat biraz daha yükseliyor.
  14. Erdem Arslan

Noctua Sıvı Soğutmasını Duyurdu !! Noctua Nl-Lc1-36 🔥

Grafiklerde 1-2 derecelik farkların arası öyle bir açılmış ki 10-20 derece sanarsın. 250W+ testlerde 240mm performası gerçekten iyi ama 360mm için aynı şeyi düşünmüyorum. Max yükte Corsair'den 5-6 derece iyi, oyunculuk için kullanılan 100-150w işlemcilerde oyunlarda 2-3 derece iyi soğutmuş...
  15. Erdem Arslan

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

Colorful, el capitan, lexar SSD, lancool 217 varyantları, segotep. Başka şarkı yok mu Seyit. Hep fincanlım. Ayrıca o 9070 xt fiyatı ne hahahaha. O fiyata sistem satıyorlar.
  16. Erdem Arslan

Corsair Ddr4 32gb Ram 9999tl !!Ddr5 Değil!!

DDR 5 sandım. Limit yok. Az daha faizi bozuyodum. Aklım çıktı.
  17. Erdem Arslan

🔥İndirim Aoc Q27g41zdf 27 240hz 0.03ms HDMI Dp Hdr10 Qd-OLED Monitör 17.999 TL

Fiyat iyi. 20k durdu 1 ay satılmadı herhalde.
  18. Erdem Arslan

🔥İndirim Zoko Ice Pro Bp6 Kule Tipi Soğutucu 892 TL / Beyaz 937 TL!

Tek kuleymiş bu. Görüntülerde de öyle gözüküyor. Bilginiz olsun.
  19. Erdem Arslan

🔥İndirim Nzxt C1200 Gold Pa (2g2bb) 8.999 TL 🔥 🔥

Beyazını 7500'e almıştık. Duruyor şuan kenarda.
  20. Erdem Arslan

Safir Nitro+ 9070xt 16gb

Kral kaç para bütçen var ekran kartını ne için kullanacaksın ona göre tavsiye verelim. Amd kartlar bozuk falan değil. Nvidia'ya göre bir iki eksik yanı var. Onu da çoğu farketmez. Nvidia'da da bir sürü sıkıntı yaşanıyor. Teknoloji şans işi. 9070 XT AMD'nin uzun zamandır ürettiği en iyi...
Geri