Arama sonuçları: *

• Users: SnowRain
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. SnowRain

Birisi bana akıl versin monitör alamıyorum

eğer çerçevenin en sağ altını diyorsanız evet tam birleşim noktasında üçgen bir açıklık var.
  2. SnowRain

şansa bende o monitörde var gayet güzel bence.
  3. SnowRain

bu yoruma bende katılıyorum msi monitörleri beş para etmez özellikle uygun fiyatlı olanları. ve evet bahsi geçen monitörde xc27acs ile aynı panel mevcut
  4. SnowRain

Denemekten zarar gelmez :D
  5. SnowRain

Bencede değmez ben iyzico indirimlerinde 8.4k ya almıştım. kullanmadığım modelleri önermiyorum. sorunsuz dediği için önerdim.
  6. SnowRain

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg27acs-27-1-ms-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,671197293.html Uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım, ilk aldıgımda ekranın koruma katmanı biraz fazla sarı gelmişti ama zamanla alıştım.
  7. SnowRain

🔥İndirim Trendyol yermek 200₺ indirim

bende kuponlar çalışmıyor neden. bu sefer çalıştı teşekkürler.
  8. SnowRain

AMD GPU sürücüsü gerçekten o kadar kötü mü

eğer kusursuz çalışan bir versiyona denk gelirsem uzun süre güncellemiyorum sorunumu bu şekilde çözüyorum ben :D. asus dual rx6600 farkettiğim birşeyde her zaman formattan sonra amd adrenalin driver kurardım bu sefer amd adrenalin değil sadece sürücüyü kurdum uzun süredir kusursuz çalışıyor.
  9. SnowRain

❌İndirim Bitti! LENOVO Legion R27qe 27 inç 0.5 ms 180 Hz 2K IPS Monitör 9.000TL

1 kere satın aldım 3 tane ölü piksel çıktı hemen iade ettim hepsiburada dsağolsun iadeyi direk kabul etti şahsen hepsiburada satıcılı olmasayı almazdım.
  10. SnowRain

🔥İndirim KOŞŞŞ 🔥🔥Kazak ve Sweatshirtler 2 Al 1 Öde + 900/200₺ Kupon

sırf bu yüzden vazgeçiyorum hep.
  11. SnowRain

Çözüldü✓ Kablosuz Mouse ve Kulaklık telefon şarj aleti ile şarj edilir mi?

şarj edebilirsiniz herhangi bir sorun oluşmaz çünkü 25watt gücünü sadece şarj olan cihazdan ver gücü aç muslugu sinyali gelince veriyor bunun içinde power trigger devresi olması lazım kulaklıkta veya mouseta bu olmadıgı için sadece 5volt 1 amper ile yani 5watt ile şarj olacaktır.
  12. SnowRain

GIGABYTE G25F2 alınır mı?

alınır on numara monitör.
  13. SnowRain

Yardım Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var

monitörü takmadan kolu hareket ettirmen çok zor.
  14. SnowRain

Yardım Gigabyte g24f2 kronik sorun ve itopya

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg27acs-27-1-ms-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,671197293.html Bu monitörü aldım bundada sorun var yanlardan bakınca siyah renkler sarı gözüküyor. Bu arada para iadesi olarak faturadaki değeri iade ediyorlar.
  15. SnowRain

Yardım Gigabyte g24f2 kronik sorun ve itopya

bende aynı sorunu yaşadım değişim veya iade kararı ikiside aynı şey yani siz seçiyorsunuz sadece servispointten karar çıktıktan sonra itopyayla ileti,şimde olmalısınız yoksa direk muadil gönderiyorlar kabuıl etmeme şansınızda var tabii. benim 2. monitörümü direk muadil göndermişlerdi kargoyu...
  16. SnowRain

Yardım Yeni internet için 100 Mbps hız mi? 1000 Mbps hız mi?

en uzun taahhütü hangisi veriyorsa ondan al uzun vadede karlı çıkarsın 100mbps yeter. örnek olarak valorantı 70mbps internetle 1 saatte indirebiliyorum
  17. SnowRain

İnternet hat değerlerim nasıl?

Hattın maksimum değeri atanmış 71mbps fakat bu değeri speedtestte göremezsin 5mbps güvenlik değeri gibi bir şey.
  18. SnowRain

Yardım Servis ssd'ye el koydu :D

Normal, size değişim veya iade raporu verildiyse.
  19. SnowRain

İŞ Bankası Trendyol Yemek 300/200 Kod

Kişiye özel galiba, bende yok.
  20. SnowRain

ETS 2 tekrar başlar mıydınız?

Save silmek mantıksız yeni bir profil oluşturup onun üzerinden oynayın sıkıldığınızda ilk profile döner oynarsınız.
Geri