Arama sonuçları: *

• Users: XxZeMaHSeRxX
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. XxZeMaHSeRxX

İkinci El iPhone 13 Ne Kadara Satılmalı?

sıfırı 35-38 arası diye biliyorum ikinci el ve pil 87 20 25 arası tahminim
  2. XxZeMaHSeRxX

IOS 17 pro parlaklık sorun hk

o kapalı kanka ayar. aç kapamı yapcam ki güncellemeden önce yoktu ya ki benim önceki telefon 16 prodada yoktu bu sorun. onda ios 26 bile yoktu tabi o zamanlar
  3. XxZeMaHSeRxX

son sürüm ios. telefonumu eliyom alıyom parlaklık ayarım normalde sabit düşük. alıyom elime parlaklık çok oluyo sonra kendi kendine kısılıyor
  4. XxZeMaHSeRxX

kapalı kanka erişlebilirlikteki. ama gene böyle bazen
  5. XxZeMaHSeRxX

Parlaklık ayarini azaltsamda yukseltsemde bisi degismiyor ama bi kere ekrani kapa ac yapinca o zaman degisiyor bu bazen meydana geliyor bu parlaklik skntisi neyden kaynakli acaba
  6. XxZeMaHSeRxX

5G ile Beşliyoruz Kampanyası

2 günlük paketim vardı 2 günlük 80gb verdi bune kardeşm ya
  7. XxZeMaHSeRxX

eminmiyiz hocam 2 gün paketim için vermesin direk
  8. XxZeMaHSeRxX

hocam süresi 2 gün şuan. süresi uzucakmı yoksa mevcut süre içinmi vercek GB yi 2 günlük net bişeyime yaramaz çünkü o yüzden dedm yeni pakete yapaym diye hani 1 aylık
  9. XxZeMaHSeRxX

benim şuan netim bitti bitcek 1gb kaldı. ve 2 günü kaldı napaym yani. paket 20 gb lik. yenisini alıp öylemi yapayım napayım ?
  10. XxZeMaHSeRxX

turkcell mevcut paketi süresi neyse öylemi katlıyor 3 günse 3 gün için 50 gb örnek. yoksa direk 1 aylıkmı
  11. XxZeMaHSeRxX

Yardım 17 pro kılıf öneri hk

bende öyle değil ya. bendede iyi çekiyo 17 pro var. lenside kaliteli taktırdm ben marka. 1kyamı ne taktrdm safir gene
  12. XxZeMaHSeRxX

nasıl yani. şmdi lens etkiliyormu etkilemiyormu
  13. XxZeMaHSeRxX

Kanka sende oyle demistn hatta ilk aldiginda taktirdim dedin bana cikardnmi sonra
  14. XxZeMaHSeRxX

lens taktırdğm safir ama buda gene. Gene mi etkiliyo kamerayı
  15. XxZeMaHSeRxX

çizilir düşer kırılır hocam başıma ekstra para çıkarmıyım
  16. XxZeMaHSeRxX

şeffaf istiyorm kanka turuncu rengi göstersin diye de kamera kısmı açık lazm çünkü ben de zaten takılı lens var atablrmsn acaba link
  17. XxZeMaHSeRxX

spigen de kamera kısmıda kapalıydı demi hocam ben kamera kısmı açık çünkü lens var telde. ama arkası rengi gözüksün istiyorum apple orjinalinde arkası beyaz biliyorsun. o yüzden herkes bunu tercih ediyor da tabi bunu nerden alcaz o önemli hani sararmayan güzelinden.
  18. XxZeMaHSeRxX

Renk turuncu rengini gostersin diye kilif istiyorum aslinda orjinal techwoven sienna var apple ama buda agir gibi kilif ve tam rengi gostermiyor seffaf istiyorum ama orjinalinde arkasi beyaz komple hani renk belli olmuyor beyaz olmayan ama kaliteli saglam varsa bilen atabilirmi
  19. XxZeMaHSeRxX

Yardım Sahibinden e devlet onayı değiştirme hk

eski hesaba onay verilen email felan nasıl öğrenicem hangi hesabım ki o . nasıl bulucam ki giricem hocam ona
Geri