Arama sonuçları: *

• Users: eraydmrl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Bu oyunun adıni bilen var mı

Büyük bir şehire zombi istilası olmuş şehir terk edilmiş 2 tane kardeş tek kalmış babalarini arıyor kardeşlerden biri gidelim diyor öbürü kalıp babamızı bulalım diyor sonra yolları ayriliyor gidelim diyen kardeş yol ortası üzülüyor dönüyor kardeşiyle babasını bulmaya bı yerleşke görüyor citlerle...
  2. E

Please select boot device

bilgisayarı açınca burası geliyor sonra kapatıp açınca düzeliyor ama sürekli burası geliyor sorun nedir biostan baktım windows boot manager en üstte seçili
  3. E

Netflix indirim var mı

Merhaba kız arkadaşım , mahalleden bi dostumun netflix hesabını kullanıyordu dostum dedigim adam da benden 5 6 yaş küçük bi kardeşim bi ara vermişti kullanmıyor diye üyelik bitmiş şimdi kız arkadasıma ben netflix hesabı alacagım da aylık temel planda 150tl diyor herkes 150 mi veriyor bi...
  4. E

Razer BlackShark v2x ped

Razer BlackShark v2 x kulaklığımın sağ tarafındaki pedi çıktı ve takamıyorum lastigi mi genişledi bilmiyorum bir tarafı takarken öbür taraf çıkıyor 3 gündür ugrasıyorum bir türlü takamadım garantisi devam ediyor garantiye yollasam takıp gönderirler mi garantiye girer mi :D
  5. E

Öneri telefonum çalındı.. vergisiz telefon.

Arkadaşlar herkese merhaba 1 hafta önce redmi note 9 pro telefonum çalındı geçmiş olsun dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. 9499 TL'ye kadar vergi indirimi kampanyasından faydalanarak telefon almak istiyorum fakat telefonlar hakkında hiçbir bilgim yok. Yeni alacagım telefon xiaomi veya...
  6. E

vergisiz telefon hat

1 hafta önce telefonum çalındı ve yeni telefon alacağım vergisiz almak istiyorum rahatsız etmeyecek isem 2-3 sorum olacak şimdiden teşekkür ederim. Hat benim adıma degil kendi adıma hat çıkarmam gerekiyor ama şu anki numaramı seviyorum yeni hat çıkardıgımda faturasız çıkarıp telefona çift SIM...
  7. E

almanya msi 16 gb 4060ti 3x oc ekran kartına uygun sistem önerisi

merhaba arkadaşlar almanyada yasıyorum kredi kartıyla taksitle bilgisayar alacam hazır sistem alamıyorum fiyat fazla geldigi icin tek tek parcaları almayı denedim en pahalı olan ekran kartından basladım verdi başlıkta yazan ekran kartını sipariş geçtim geri kalan parçaları uyumlu olan parçaların...
  8. E

Yardım Abra A5 ekran köşesi garip

Bilgisayarin sağ alt kısmında ışık mi suzmus ne diyorsunuz bilmiyorum ama alalı 1 ay falan oldu ne yapmalıyım nedir bu
  9. E

Öneri Çok değerli bir abim için laptop

Öncelikle herkese merhabalar. Benim icin cok değerli bir abim için laptoba ihtiyacım var kendisi benden rica etti 10 15 civarına 15i çok az geçebilecek düzeyde internette takılmak için bir laptop arıyoruz. İşlemcisi ve Rami iyi olsa yeterli diye biliyorum oyun oynamayacak kendisi bir okulda...
  10. E

Word üst bilgi hep aynı

Wordde üst bilgiye tarih giriyorum staj defterimi doldurmak için fakat aynı tarih bütün sayfaların üst bilgisinde de giriliyor ben ilk sayfada tarihe 16.06.2023 yazmak istiyorum 2. sayfaya 17.06.2023 yazmak istiyorum fakat olmuyor ilkine ne yazılırsa hepsinde öyle oluyor yardıma ihtiyacım var
  11. E

Laptopa kola döküldü

Asus tuf a15 fa507 laptobuma az önce kola döküldü hemen bilgisayari kapatıp bezle silip ters v şeklinde tuttum ne yapacağım garantisi gidiyor mu böyle alalı 1 ay oldu ne yapmam gerekiyor
  12. E

Yardım 1 tb ssd önerisi laptop

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM Asus Tuf Gaming A15 FA507NV-LP037 Laptop kullanıyorum 512 gb ssd yetmiyor bana. Burada yazdığı gibi laptopda bir adet M.2 NVMe SSD yuvası mevcut 1 tb almak istiyorum kaliteli güzel ssd önerilerinizi bekliyorum. Ben çok anlamıyorum ama biraz araştırdım bunu beğendim önerir...
  13. E

Yardım Nvidia Digital Vibrance sorunu

Arkadaşlar merhaba yardıma ihtiyacım var nvidianın digital vibrance kısmı sadece oyuna girince geliyor. Oyun açmayınca masaüstünde nvidia denetim masasına girdigimde digital vibrance kısmı yok. Ayrıca oyuna girdigimde geldiginde ayarlıyorum 100 yapıyorum uygula diyip alt tabdan oyuna giriyorum...
  14. E

laptop ssd lazım acil hiç fikrim yok ssdler hakkında

https://www.gpnteknoloji.com/urun/asus-tuf-gaming-a15-fa507nv-lp037-8gb-rtx4060-ryzen-7-7735hs-16gb-ram-512gb-ssd-15-6-inc-fhd-144hz model bilgisayara sahibim 512 gb ssd var fakat yetmiyor 1 tb ssd istiyorum . Bilgisayarın acıklaması kısmında " Oyun kitaplığınız dolduğunda, boş bir M.2 NVMe SSD...
  15. E

cs için fare önerisi

Herkese merhabalar. Asusun 4060lı yeni model laptobunu satın aldım fareye ihtiyacım var suanki faremle cs oynayamıyorum flickleri çevirmiyor sonuna kadar. Bütçem 600 civarı fare için ama 200 300 tl oynama yapabilirim güzel bir model varsa. Kablosuz istemiyorum kablolu istiyorum. Önerilerinize...
  16. E

Ciddi ssd önerisi - Hiç bilgim yok ilk defa.

Arkadaşlar herkese merhaba aşağıdaki laptobu dün satın aldım bugün elime geçti. Haliyle 512 GB SSD yetmeyecek bana. 1 tb ssd almak istiyorum fakat ssdler konusunda 0 bilgiyim. m2 olsun bilmemne hızları olsun hiç bilmiyorm. Sistemimdekine uygun bir ssd önerir misiniz? Geç olmadan alayım. boş bir...
  17. E

asus fa507nv lp037 Wifi yok?

Arkadaşlar herkese merhaba. asus fa507nv lp037 bilgisayarım bugun kargosu geldi kurulumunu yaptım windows yükledim. Sistemde driverlar yüklü olmadığı için wifi yok. Asusun kendi sitesinden modeli bulup indirip kurdum fakat hiçbir şey degismedi. Sitede sadece w11ler için driverlar var ben windows...
  18. E

bilgisyarım geldi w11 orjinal?

Acil cevap gelirse çok mutlu olurum kurulum yapacagım vereceğiniz cevaplara göre Asus Tuf Gaming A15 FA507NV-LP037 8gb RTX4060 Ryzen 7 7735HS 16GB Ram 512GB SSD 15.6 Inç Fhd 144Hz Taşınabilir Bilgisayar bugün elime ulaştı daha kutusundan çıkarmadım. İki tane sorum var. 1- Windows 11 mi...
  19. E

Yardım Freedos bilgisayar?

Bilgisayarim ve linki : ASUS Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. İlk defa pahalı bir laptop aldım kendime şuan kargoda yarın hayırlısıyla geliyor. Elime geçtikten sonra yapmam gereken şeyler konusunda bir kaç sorum olacak. Umarım sizleri sıkmam yardımcı olabilir misiniz. Yarın elime...
  20. E

Öneri 25k oyuncu laptop. Uzun zaman sonra sonunda kavusuyorum

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba hayırlı günler diliyorum. 2 yıldır para biriktirmeye çalışıyorum ailevi bazı olaylardan dolayı asla biriktiremedim ama sonunda biriktirdim 25k bütçem var oyuncu Bilgisayarina ihtiyacım var. Forumda çok konu var biraz bakındım ama ben de konu açıp özel olarak...
Geri