Arama sonuçları: *

1. Malenia Blade of Sarah

Yardım MSI 480 Pro 1 TB hızları normal mi?

Arkadaşlar bugün elime geçti ürün, eski sata SSD hata verdiğinden buna aktardım verileri, boşken verilere bakmayı unuttum:) 560 GB dolu 6960 MB/s hız veriyor. Normal mi sonuçları?
  2. Malenia Blade of Sarah

Çözüldü✓ 1 TB M2 SSD önerisi?

Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum, bütçe en fazla 3000 TL
  3. Malenia Blade of Sarah

Chat GPT' ye güvenmenin zararları.

Arkadaşlar merhabalar, bugün Corsair Elite 120 AF modeli bir fanı Corsair çoklayıcı dolu olduğundan. Chat GPT den yardım istedim. O anakart'a takabilirsin dedi taktigim an ledler patladı. Yazık oldu fan a artık rgbler çalışmıyor.
  4. Malenia Blade of Sarah

Çözüldü✓ 5070 Ti undervolt 0 karta zarar verir mi ?

Arkadaşlar merhabalar, elimde 0 5070 Ti İGame vulcan modeli var. Soğutma, görünüş vs. Her şeyi ile çok memnunum ama şöyle bir sorun var . Kart 250-310W arası bir güç harcıyor. Max 63-66 derece olsa da ben undervolt ile 1-2 FPS fazla ve 220-240 w düşürdüm. Max 51 derece şuan bu zarar verir mi?
  5. Malenia Blade of Sarah

Çözüldü✓ 5070 Ti Asus ROG alınır mı?

Arkadaşlar hayırlı geceler, dostuma doğum günü hediyesi alacağım. Tüm sistemi ROG olduğundan ayrıca AMD heateri olduğundan 9070 XT alamıyorum. Biliyorum daha ucuz ve daha performanslı. Kendim için almıyorum. 39K ya 1 yıl 7 ay garantisi var. Sizce alınır mı?
  6. Malenia Blade of Sarah

Çözüldü✓ 10.000 TL 2. El veya sıfır laptop önerisi

Arkadaşlar 10K 10.500 en fazla olacak şekilde bir laptop arıyorum Ofis ve YouTube vs. Kullanacağım.
  7. Malenia Blade of Sarah

Öneri 360MM sıvı soğutma önerisi yaparmısınız?

Arkadaşlar bütçem 4000TL önerilerinizi bekliyorum sipariş vereceğim.
  8. Malenia Blade of Sarah

Çözüldü✓ Arkadaşlar sistem topladım 2. el ağırlıklı sizce nasıl olmuş?

Anakart: Colorful Battle-AX B760M-K V20 DDR5 7200 Mhz : 3000TL 1,5 Yıl garanti RAM :Apacer Panther RGB 32 GB DDR5 6000 Mhz CPU:İ5 14400F: 3750 TL Soğutucu: Msi MAG Coreliquid 360R V2 360mm Sıvı Soğutma 2700TL Arkadaşlar lütfen neden AMD 7500F almadın demeyin, bunu hediye topluyorum, ön...
  9. Malenia Blade of Sarah

Yardım GTA 5 DLLA açınca ekran bu şekilde oluyor

Arkadaşlar bunun çözümünü bilen var mı?
  10. Malenia Blade of Sarah

CPU+RAM+Anakart önerisi

Arkadaşlar merhabalar, sistemini güncelleme kararı aldım. Kasa, monitör, GPU değişti. GPU:4070 Ti Kasa: Corsair 480T Şimdi bunlara uygun CPU+RAM+Anakart önerisi istiyorum sizden ben baya baktım içinden çıkamadım. Elimde H310M Asus prime +i5 9400F+16Gb Crucial Balistix RGB ram var. Yapay zeka...
  11. Malenia Blade of Sarah

Çözüldü✓ Kasa önerisi GPU uzunluk 330 mm

Bütçem kısıtlı arkadaşlar. Gpu uzunlugu 33 cm ona gore olsun.
  12. Malenia Blade of Sarah

Çözüldü✓ RTX 4070 Gainward Phoenix GS Detaylı inceleme!

Arkadaşlar merhaba, Bu incelemeyi, ASUS, MSI gibi bilinen markaların dışında kalan kaliteli ürünleri tanıtmak amacıyla yapıyorum. Forumlarda bulunan kişilerin çoğu “Gainward alınmaz” şeklinde yorumlar yapmakta. İnternette de bu ürünün incelemesi pek bulunmuyor. En azından bu inceleme...
  13. Malenia Blade of Sarah

Çözüldü✓ RTX 4070 Gainward Phoenix nasıldır?

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim kartı arkadaşından almak istiyorum. Sizce alınır mı? İncelemesi yok gibi.
  14. Malenia Blade of Sarah

Çözüldü✓ Oyun sırasında siyah ekran

Arkadaşlar, 2 gündür ilginç bir sorunla karşılaşıyorum. Donanım bilgim kabaca orta-ust olmasına rağmen sorunu çözemedim. PC Metro Exodus oynarken belli bir süre sonra "Display port bağlantı kurulamadı" gibi bir hata verip siyah ekrana düşüyor. PC kasadan resetlemem gerekiyor. 3080 Ti Rog 61...
  15. Malenia Blade of Sarah

Yardım Yeni aldığım laptop CPU yuksek w kullanımı

Arkadaşlar hayırlı akşamlar, 2. El ürün aldım. Gpu ısıları mükemmel, fakat 45 W CPU yazarken 80w kadar çekiyor. Bu yüzdensürekli frekans düşürüyor. Çözümü macun mu yoksa başka çözüm var mı undervolt vb. 1744310372
  16. Malenia Blade of Sarah

Yardım Hangi laptop alınır 2. El

Lenovo legion 7 2070 S i7-10750 16 Gb RAM 512 SSD 24.000 TL Asus Rog 3050 R7 4800H 16 RAM 512 SSD 21.550 Kozmetik ve termal sorun yoktur! Sizce hangisi, ya da öneri var mı? Bütçe 25.000
  17. Malenia Blade of Sarah

Öneri 2. El I phone 13 pro max alınır mı?

Herkese iyi günler, yakın bir arkadaşımdan pil sağlığı 87, kasada 0 çizik 13 pro max alacağım. 25k anlaştık sizce fiyat nasıl?
  18. Malenia Blade of Sarah

Yardım SSD Uyarı mesajı çözümü

Arkadaşlar hayırlı akşamlar. 1.5 yıl önce Crucial 1 TB BX500 SSD satın aldım. Yedek dosya ve oyun yedekleri için. 1 ay sonra böyle bir hata vermeye başladı, herhangi bir sorun oluşturmasa da kime sorsam ya da araştırsam çözüm bulamadı. Diskin bozuk olduğunu söyledi fakat sağlık durumu okuma...
  19. Malenia Blade of Sarah

ASUS ROG STRİX 3070 3 YIL SONRA İNCELEME

Arkadaşlar hayırlı günler, bu incelemeyi 2. El ekran kartı alacaklar ve almak isteyenlere yardımcı olmak amacıyla yazıyorum. Kıyas yapabilirsiniz, ayrıca 2. el olarak 4060 alacağınız paranın neredeyse yarısı kadar para ödeyeceksiniz. (Kart 1,5 ay mining görmüş) 7650 TL'ye almıştım. Sistem...
  20. Malenia Blade of Sarah

Askerliğin bitmesine son 1 gün.

Arkadaşlar hayırlı geceler, artık son günler. Mutluluğumu sizlerle paylaşmak ve geleceğe dair bir anı bırakmak için forumda bu yazıyı paylaştım.🥰 Güzel bir askerlik geçirdim. Sizlerine geçirmesi ümidiyle...
Geri